Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anka1515 pisze:A z lekarzem nie da się załatwić ,że ma zakładać opatrunek.wiem ,ze to odległość.
taizu pisze:A nie możesz do założenia opatrunku wynająć prywatnej pielęgniarki? Tylko do tego..
Albo zamówić prywatną wizytę lekarską, jakąkolwiek...? Tacy prywatni medycy mogą się zgodzić firmować lek...
Marzenia11 pisze:taizu pisze:A nie możesz do założenia opatrunku wynająć prywatnej pielęgniarki? Tylko do tego..
Albo zamówić prywatną wizytę lekarską, jakąkolwiek...? Tacy prywatni medycy mogą się zgodzić firmować lek...
Mogę, ale nie mam pieniędzy, zeby za to zapłacić. Musiałabym powiedzieć Rodzicom, a oni nie chca płacić prywatnie skoro chodzą państwowo. Kolo się zamyka.
Gdyby moja Mama widziała potrzebe zmiany lekarza to by to zrobiła bez problemu. Ale nie widzi. Bo przeciez leczą. Jeszcze poczekajmy. Ona się boi wszlekich, jakichkolwiek nawet najdrobniejszych zmian. I nie dostanę od niej kasy na prywatną pielęgniarkę czy lekarza.
asia2 pisze:może powiedz mamie , że tata może miec sepse i to zagraża jego życiu. Powiedz , że jest bardzo źle, że ci co leczą i polecaja leki nie maja pomysłu jak poradzić sobie z ranami taty, że drepczą w kółko, że od Ciebie i od niej przede wszystkim będzie zależalo czy tat będzie żył. Może przez chwile nie powinnaś jej czy ich oszczędzać. Nastrasz aby ruszyć z leczeniem. Nie wiem. Rodzice zawsze są trudni a często wiedzą wszystko najlepiej.
meg11 pisze:Możesz spróbowaćMarzenia11 pisze:taizu pisze:A nie możesz do założenia opatrunku wynająć prywatnej pielęgniarki? Tylko do tego..
Mogę, ale nie mam pieniędzy, zeby za to zapłacić. Musiałabym powiedzieć Rodzicom, a oni nie chca płacić prywatnie skoro chodzą państwowo. Kolo się zamyka.
Gdyby moja Mama widziała potrzebe zmiany lekarza to by to zrobiła bez problemu. Ale nie widzi. Bo przeciez leczą. Jeszcze poczekajmy. Ona się boi wszlekich, jakichkolwiek nawet najdrobniejszych zmian. I nie dostanę od niej kasy na prywatną pielęgniarkę czy lekarza.
Możesz dowiedzieć się ile by kosztowała taka wizyta?
Marzenia11 pisze:meg11 pisze:Możesz spróbowaćMarzenia11 pisze:taizu pisze:A nie możesz do założenia opatrunku wynająć prywatnej pielęgniarki? Tylko do tego..
Możesz dowiedzieć się ile by kosztowała taka wizyta?
Lekarza? Pielęgniarki?
Dowiem się. Najgorsze, ze nie ma takiego specjalnego specjalisty od odlezyn w Olsztynie. Ale do diaska ktoś to musi leczyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 159 gości