Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vanesia1 pisze:A czemu? Nie wytrzymała?
aannee99 pisze:Waży 'trochę' więcej ode mnie i ma 'trochę' więcej siły ode mnie, no nie?. Dlatego ja jednak jestem wierna zwykłej, solidnej smyczy
vanesia1 pisze:[...]
A ja po ciężkim wieczorze i nocy, ciężkim poranku i przespaniu do 13:00 połowy dnia wróciłam do żywych. Tylko słaba jestem okrutnie, muszę iść coś zjeść, bo dzióbnęłam tylko wafla ryżowego o 7:30.
A kto rano wstaje temu Antonina zrobić zdjęcie daje - foteczki z wczorajszego poranka
Moja Klusia
aannee99 pisze:Co do smyczy, to my też mamy dla Luny Flexi, już 2 lata używana i nie zniszczalnaW prawdzie ja wolę zwykłą smycz, uwielbiam Rogza, mamy tą smycz od szczeniactwa Luny i jest fajna, mocna
Sunia waży 26 kg no i siły ma sporo, więc ważne jest aby smycz była wytrzymała. Smycz Flexi M. lubi używać i tylko ją bierze gdy z Luną na dwór wychodzi, ale ja jestem zdania, że na takiej smyczy ciężko utrzymać psa ważącego tyle gdy czasem ciągnie do czegoś/kogoś, dlatego używam zwykłej smyczy. Jeżeli jednak Twoja sąsiadka byłaby zainteresowana zwykłą smyczą, to mogę jutro przejrzeć 'magiczne pudło'
Luny, które jest w piwnicy, mamy jakieś 4 smycze więc mogłabym jedną oddać dla tej suni
Daj tylko znać czy taka wchodzi w grę. Nie jest długa, nie jest to Flexi, ale wytrzymała na pewno
EDIT: na myśl mi jeszcze przyszła .. linka treningowa, jeżeli tak bardzo potrzebna dłuższa smycz, długości oczywiście są różneSą też smycze przepinane
Cenowo wygląda to różnie, ale to znacznie tańsze rozwiązanie od oryginalnej Flexi. Warto też popatrzeć na Allegro, czasem ludzie sprzedają używane, ale sprawne 100%, w atrakcyjnych cenach
mag828 pisze:vanesia1 pisze:[...]
A ja po ciężkim wieczorze i nocy, ciężkim poranku i przespaniu do 13:00 połowy dnia wróciłam do żywych. Tylko słaba jestem okrutnie, muszę iść coś zjeść, bo dzióbnęłam tylko wafla ryżowego o 7:30.
A kto rano wstaje temu Antonina zrobić zdjęcie daje - foteczki z wczorajszego poranka
Moja Klusia
jak się dziś czujesz?
a jak Tosieńka?
aannee99 pisze:Niestety nie mam zwykłej flexi do oddania, mamy tylko jedną oryginalną flexi, której używamyChodziło mi o normalną, ale solidną smycz dla psiaka o takiej wadze. Podsuń może w takim razie pomysł sąsiadce z taką linką treningową lub smyczą przepinaną, która może być w miarę długa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości