magdar77 pisze:Lisy zjedzą, spokoTiara suche też - nie przyznawałam się wcześniej, ale w garażu za kilka kulek Orijena Gai, przyszła do mnie na kolana
.
Ty taka owaka, kota mi przekupujesz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdar77 pisze:Lisy zjedzą, spokoTiara suche też - nie przyznawałam się wcześniej, ale w garażu za kilka kulek Orijena Gai, przyszła do mnie na kolana
.
magdar77 pisze:No co Ty?Do mnie przyszła w garażu i w dniu wyjazdu, jak napiła się z fontanny. Ale mnie lubią dziki i odszczepieńce, no wiesz, ciągnie swój do swego. Ty za bardzo uspołeczniona i otwarta na ludzi jesteś, do mnie zawsze lgną trudne przypadki.
Jak byłam wolontariuszem w świetlicy środowiskowej to był tam chłopiec dwunastoletni. Zdemoralizowany na maxa, masakra chodząca. Opiekunki bały się go. Kiedyś wyskoczył do mnie z taką wiązanką, że mi włosy dęba stanęły. Odpowiedziałam mu tym samym językiem informując co mu zrobię jak się jeszcze raz tak do mnie odezwie. Ty wiesz jaki to potem był fajny dzieciak? W dodatku utalentowany, rok temu byłam z Młodą na jego dyplomie w szkole muzycznej.
dana.b pisze:Hej Aluś. Wracam do żywych, więc przybyłam się przywitać.
Jak tam Gajunia? Znalazłaś karmę dla niej?
alab108 pisze:Zamówiłam
Trovet LRD dla kota Opakowanie 500g - jagnięcina
Trovet LRD dla kota puszki - jagnięcina
Animonda Iintegra Protect Sensitive saszetka 85g 1szt. -mięso kangurze z amarantem
Animonda Integra Sensitive Tacka 100g różne smaki 1szt. - jagnięcina z ryżem -
Catz Finefood NO.11 jagnięcina i królik puszka 400g FBA
Animonda Integra Cat Sensitive puszka 200g dla kota 1szt. jagnięina ryż
Co o tym myślicie?
Jak nie będzie chciała jeść to sama zjem
morelowa pisze:A to nie jest tak, że powinnaś dać tylko jeden rodzaj mięsa jakis czas? Np jagnęcina, ale bez królików i kangurów? [swoją droga skąd te kangury?]
A potem wprowadzać jakies następne? Żeby zobaczyć czy się coś dzieje i po czym.
Tak teoretycznie to chyba na wszystko można być uczulonym - na te dodatki w puszkach też.
Ala , Ty nie masz żadnych alergii? Bo mogłabys rzeczywiście na sobie troche..![]()
Tym, że czegoś nie jedzą, albo jeden je a drugi nie to już się nie przejmuję. Ale cieszę się np. że Migdał raczy jadać malt-pastę na kłaki. Tzn zaczął jadać po poprzednim uciekaniu z obrzydzeniem. Ale... Morela zjada z palca normalnie; jedno liźnięcie i ma w buzi. Migdał pastę, masło itp . liże dłuuugo. Jak lody. W związku z czym mam sąsiednie palce umorusane, albo palec na około. A jak mu się przyczepi do języka wiecej, to wypadnie na podłogę - no, nie umie. Taki duży kot.
alab108 pisze:No to mnie pocieszyłaś , a ja myślałam , że tylko ja mam taki ewenement
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości