Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 13, 2014 18:38 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dopiero wróciłam :)
Było super, pogoda się zrobiła piękna i niepotrzebnie brałam polar ze sobą. Psiak był uroczy, grzeczny, ale energii miał tyle, że raczej powinien dostać kogoś biegającego, niż spacerującego. Ma na imię Edgar :) Trocheśmy narozrabiali :) Nikt mi nie powiedział, o której mam oddać pieska, a jakieś imprezy miały być o 18 więc myślałam, że do 18 mam czas. Zaczęliśmy III okrążenie i jeszcze pierwsze punkty kontrolne stały, nikt nic nie powiedział, że już się zbierają, więc myślałam, że spokojnie zdążymy do 18 przejść. A potem nie było punktów kontrolnych tam gdzie stały, zdenerwowałam się trochę, bo ja nie mam orientacji w terenie i bałam się, że zabłądzę. Ale doszliśmy - byliśmy za 17:45 na placu. Ale dziewczyny ze schronu zdążyły po nas wyjść, znalazły nas niedaleko od końca i mówią, że już się wszyscy zebrali, tylko na Edgara czekają. Trochę mi się głupio zrobiło. Ale Edgar miał dłuższy spacer :)
Ja za to nadwyrężyłam sobie znowu nogę w kostce. Raz mnie chłopak pociągną i na coś nierównego stanęłam. Troszkę spuchło i boli, mam pecha z tymi moimi kostkami...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Nie lip 13, 2014 19:34 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Hej Dorotko z koteczkami :1luvu:
Dorciu, zdrówka :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie lip 13, 2014 20:42 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Ale sobie pochodziłaś troszkę Dorotka! :P Fajnie :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lip 13, 2014 21:04 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

to za tydzień powtórka? :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lip 13, 2014 21:24 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

No, pochodziłam. Zrobiliśmy 3 okrążenia po 2,5km. Nogę podwichnęłam już w połowie pierwszego okrążenia, ale potem jak szłam, to szłam i trochę czułam, ale jeszcze spoko. Za to teraz, jak trochę odpoczęłam to jest gorzej. Zaraz zrobię okład, owinę bandażem, do wtorku musi przejść, bo jadę nad morze, a wsobotę mam obronę....
A za tydzień nie da rady - obrona a potem mam gościa :)
Hej Monika z pieseczkiem :) Biedne te moje kostki, jakoś tak chodzę jak sierota i ciągle coś nadwyrężam....

Sihaja

Post » Pon lip 14, 2014 7:07 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja, pozdrawiamy i życzymy zdrówka
Obrazek

lucka1

Od: Śro sty 19, 2011 9:53

Post » Pon lip 14, 2014 7:12 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dzień doberek Dorotko! :D
To ty też miałaś fajną niedzielę jak my :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon lip 14, 2014 9:29 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Witam wszystkich :)
No miałam fajną niedzielę, za to dziś ledwie chodzę. Ale zaraz i tak lecę na plaże. No, lecę to za dużo powiedziane - pokuśtykam raczej :) A jutro - nad morze! :)
Ciekawe, co na to moja noga....

Sihaja

Post » Pon lip 14, 2014 9:31 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Znowu mi miau muli. I dlaczego nie dostaję żadnych powiadomień???

Sihaja

Post » Pon lip 14, 2014 10:06 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Właśnie dlatego że ci miau muli :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon lip 14, 2014 11:12 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Jak łapka? :D

Na plażę.... takiej to dobrze :mrgreen:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pon lip 14, 2014 11:14 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Zanim pojedziesz nad to morze to wbij do nas na nowy wątek :)
viewtopic.php?f=46&t=163425

:1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon lip 14, 2014 12:35 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

miłego wypadu Dorcia! :D Nie przechodź się. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lip 14, 2014 15:54 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Caragh pisze:Jak łapka? :D

Na plażę.... takiej to dobrze :mrgreen:

Tak :)
Ale Ty chyba nie jesteś miłośniczką plaż? :)
Wbrew pozorom, ja nie lubię leżeć na słońcu, na piachu bezczynnie. Lubię za to spacerować po piaseczku - takim drobniutkim i cieplutkim. Pewnie będzie to trudne, ale mam nadzieję, że dam radę :) W Łebie robiłam i po 30 km dziennie po plaży. W Krynicy też chcę pochodzić brzegiem morza :)
Kupiłam maść - Neoxen. Pani w aptece poleciła. Zobaczymy, czy pomoże :) Zapytałam, czy będzie jak w reklamie - że posmaruję i będę mogła już skakać i biegać. Zaśmiała się i powiedziała "oczywiście, że tak. Za jakieś 2 tygodnie".
No więc smaruję, mam nadzieję, że do jutra chociaż będzie mniej bolało, bo w planach mam trochę zwiedzania, zanim nad morze dojadę. Morąg muszę odwiedzić, bo dawno nie byłam, a tam remont parku był i jeszcze nie widziałam.... :)

Sihaja

Post » Pon lip 14, 2014 16:35 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Kocham plażę i morze, po zmroku oczywiście :mrgreen:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

[poprzednia][następna]