Dzisiaj nad ranem UMARŁ najsłodszy koteczek LALUŚ :( [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 12, 2014 8:59 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

Laluś w nocy ze mną na łóżku całą noc, w towarzystwie Gucia i Lenki. Rano położył się na dywanie, do niego doszedł Stas. Mały ma chyba chorobę sierocą - tak jak Puszek - cały czas na kołdrze, kocu ugniata łapkami. Zaczyna trochę spacerować po pokoju, jest ciekawski - może z czasem zacznie się bawić. Siku już robi do kuwetki, z kupą różnie, raz do kuwety, a raz na podłogę. Wczoraj wieczorem poszłam po pierś z kurczaka do almy. Zauwazylam u malca dwie pchelki. Nie wskakuje sam na lóżka, lecz jak sie go da, to leży, chyba nienauczony :-( Bardzo grzeczne kociątko to jest.
kicikicimiauhau

Post » Sob lip 12, 2014 10:33 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

Pchełki :) Laluś jak leży na tym dywanie takie ma paluchy rozdziawione i sierściuchę taką śmiesznie sterczącą to wygląda jak maskotka pluszowa - jest taki słodki, że nic tylko go zjeść :)
kicikicimiauhau bardzo cudnie, że tak go wszyscy pokochali, aż bym nie uwierzyła, że poszło to tak błyskawicznie - że tak się da! Jeju, aleee Lalunio dostał rodzinę dużą! I ciepłą, bo futrzastą :)
Moja Kitulka całe życie tak tarmosi koce, że aż nie mogę tego znieść, bo wpada w trans kompletny na długi, długi czas. Lulunio na pewno zacznie się bawić, może się na razie boi, może jest zmęczony. Kotek którego przynosimy do domku często nie zachowuje się normalnie tylko powściągliwie (na pewno wiesz to lepiej ode mnie), bo się boi że zrobi coś złego i zostanie wyrzucony.Tak miałam z Maciusiem, który długo się bał zrobić choćby gest i tak z Marysią. Dlatego cieszę się nawet jak szarpie mi kanapę, zawsze ją tam ofuknę, ale ze śmiechem, więc ona się tym nie przejmuje, ale wiem że broi, bo czuje się coraz pewniej w domku moim.
Cieszę się, ze Laluś robi do kuwetki, mojemu Maciusiowi też się zdarzały kupole obok kuwety - najczęściej gdy nie było czysto - kupę na paneli idzie przeżyć, gorzej jak zrobi w dywan :)) hehe
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lip 12, 2014 10:41 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

To jeszcze dzieciak, moze w koncu nauczy się, ze kupkę tez robi się do kuwetki ;) Zazwyczaj koty sie obrazają za nowego kota, a teraz nie, pewnie wiedzą, ze jest chory :( maly taraz spi, ja przygotowuję obiad..
On paluszki rozstawia jak mruczy, jakby powietrze ugniata.. mały milusinski :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Sob lip 12, 2014 10:43 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

Wczoraj wieczorem z Puszkiem (myje się) i Stasiem
Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Sob lip 12, 2014 11:09 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

Cudeńka :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lip 12, 2014 11:30 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

Erin pisze:Cudeńka :1luvu:

:D
kicikicimiauhau

Post » Sob lip 12, 2014 16:28 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

Aż niemożliwe ,że rezydenci tacy wspaniali dla malucha. :201461

asiek o

Od: Śro maja 26, 2010 15:14

Post » Sob lip 12, 2014 16:47 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

asiek o pisze:Aż niemożliwe ,że rezydenci tacy wspaniali dla malucha. :201461

Moje koty nie są agresywne, aczkolwiek nie zawsze są zadowoleni i potem się przyjaznią. Wszystkie zwierseta się kochają; nawet Gucio polubil Pandziaka, a dlugo go nie tolerowal. Ale maluszki kazdy uwielbia :)
Lalus z Puszkiem
Obrazek
Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Sob lip 12, 2014 16:50 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

Ależ jak najbardziej możliwe :)
Moja "pierworodna" Pysia, która przez prawie rok była jedynaczką, pokochała małego Pumeczka od pierwszej chwili.
Sorry za OT :oops:

Obrazek

Erin

Post » Sob lip 12, 2014 17:25 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

Erin pisze:Ależ jak najbardziej możliwe :)
Moja "pierworodna" Pysia, która przez prawie rok była jedynaczką, pokochała małego Pumeczka od pierwszej chwili.
Sorry za OT :oops:

Obrazek

:1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Sob lip 12, 2014 18:05 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

Dziękujemy :1luvu:

Erin

Post » Sob lip 12, 2014 18:53 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

jestem u Lalusia

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Sob lip 12, 2014 19:35 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

inga.mm pisze:jestem u Lalusia

Lalune, nasz bobasek, troszkę zaczyna się bawić
Obrazek
Erin pisze:Dziękujemy :1luvu:

Śliczne kotecki, nie ma za co
kicikicimiauhau

Post » Sob lip 12, 2014 19:47 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

:D

Może nasz chłopak musi się przyzwyczaić, że jest bezpieczny i kochany i w końcu się otworzy :ok:

Erin

Post » Sob lip 12, 2014 19:52 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

Erin pisze::D

Może nasz chłopak musi się przyzwyczaić, że jest bezpieczny i kochany i w końcu się otworzy :ok:

Pewnie :ok: A moze on w ogóle nie zna zabawek...
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]