♥ Muszu i Teemuś ♥ Jest lepiej :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 09, 2014 15:37 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Bernard już niedługo wyjdzie z lecznicy, wetki razem z moimi rodzicami postanowiły, że do końca brania antybiotyku będzie w szpitaliku.
Jutro mama będzie po niego jechać :) Na łapce powoli staje, więc boli go coraz mniej i ma apetyt, więc same dobre wieści :ok:
Bernio jest śmieszny, bo ma rzeczywiście ogon jakby dopięty od innego kota, poza tym jest mały jak na kocura... ma krótkie łapki i ogonek, za to wieeelkie pysie :ryk:
I żółte oczy 8O Zawsze myślałam, że to cecha rasowych kotów, Generał to pierwszy dachowiec z żółtymi oczami jakiego widziałam :)

może dlatego , ze jest biały to ma takie oczy
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro lip 09, 2014 15:41 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

mir.ka pisze:

Ma troszkę burego na główce, taką czapeczkę i troszkę na grzbiecie, ale biały dominuje :)
Jak pierwszy raz do niego podeszłam w trakcie oswajania to byłam pod wrażeniem tego żółtego spojrzenia, już wiedziałam, że jest wyjątkowy :)
A to taki dziczek był... oby teraz szybciutko wrócił do zdrowia :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Śro lip 09, 2014 15:45 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro lip 09, 2014 17:35 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

ach ten team Mó / Temó :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Piekny Bernardzik :1luvu:
A jak on w ogóle ? jak samopoczucie itp ?

I oby wrócił do zdrowia,tak,tak :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lip 09, 2014 17:53 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Rilla07 pisze:
mir.ka pisze:

Ma troszkę burego na główce, taką czapeczkę i troszkę na grzbiecie, ale biały dominuje :)
Jak pierwszy raz do niego podeszłam w trakcie oswajania to byłam pod wrażeniem tego żółtego spojrzenia, już wiedziałam, że jest wyjątkowy :)
A to taki dziczek był... oby teraz szybciutko wrócił do zdrowia :)

no to :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw lip 10, 2014 17:23 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Hej Kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:

U nas po staremu, koty leniuchują, ja znalazłam chwilkę by zgrać zdjęcia i coś popisać :)
Zaraz postaram się coś wkleić nowego :)

aannee99 pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej Aniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Myszolandia pisze:ach ten team Mó / Temó :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Piekny Bernardzik :1luvu:
A jak on w ogóle ? jak samopoczucie itp ?

I oby wrócił do zdrowia,tak,tak :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Hej Sylwuniu :1luvu:

Bernard w świetnej formie, kończy już brać antybiotyk i jutro z samego rana wraca do domu :)
Rodzice są bardzo wdzięczni wetkom, że go zostawiły w szpitaliku, bo jeżdżenie z nim codzienne na zastrzyki byłoby trudne.
Do tego Generał ma apetyt (o dziwo je wszystko co dostanie) i już ładnie staje na chorej łapce :ok:

mir.ka pisze:
no to :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wiecie co... jak mojej mamie powiedziałam ile osób trzyma kciuki za Bernarda to na prawdę zrobiło jej się miło :D
Tyle łez wylała, że go straci... :( A nie każdy rozumie troskę o swojego zwierzaka...
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A teraz troszkę fotek :)

Muszer wieczorkiem siedział na szafie, więc był świetnym obiektem do fotografowania :)
Obrazek

Obrazek

A tu się przysnęło... :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

I Teemciak dzisiaj na parapecie :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Czw lip 10, 2014 18:27 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Wiecie co... jak mojej mamie powiedziałam ile osób trzyma kciuki za Bernarda to na prawdę zrobiło jej się miło :D
Tyle łez wylała, że go straci... :( A nie każdy rozumie troskę o swojego zwierzaka...
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mama zdziwiona ,ze tyle osób ma kota na punkcie kota? :wink:

Obrazek
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

czy wszystkie "dymne" koty są takie uśmiechnięte? :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lip 10, 2014 19:45 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Super foty! Teemo to taki Marcelek wersja 2.0 :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt lip 11, 2014 18:54 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Cudne chłopaki :1luvu: :1luvu:

Muszu wie skąd najlepiej świat oglądać :lol:
Jak spojrzałam na Teemusia to też od razu zauważyłam ten uśmieszek i pomyślałam o Marcelku :D
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt lip 11, 2014 19:13 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Cześć Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo się cieszę, że Barnardzik dochodzi do siebie :ok: :ok: To taki śliczny kocurek, bardzo go lubię :oops:

Mamy trochę zaległości :oops:
Muszonku słodyczy moje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Teemuś jego wyraz pycholka zawsze uśmiechnięty :mrgreen:
Buziaki dla Was przystojniacy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Miłego wieczorku Kasiu :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pt lip 11, 2014 20:39 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

A kuku :D
Muszer i Timeczek buzi od cioci!!!!! Kochane moje!!! :1luvu:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Pt lip 11, 2014 21:13 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Hej Kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Melduję, że Bernard już w domku :)
Rodzice go odebrali po tygodniu pobytu w szpitaliku.
Na łapce staje, ale jeszcze go boli troszkę.
Ma ponoć ogromny apetyt i wcina wszystko równo (szok, bo on to wybredny był :D ).
Przywitał się z psem nosek w nosek, wywąchały się i Bernard nawet do Dropsa chciał się przytulić :D
Tak więc, wszystko się dobrze skończyło i dziękuję Wan wszystkim za miłego słowa i wsparcie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

U nas też wszystko w porządku :)
Muszer ciągle głodny 8O Pewnie dlatego, że tak wariują z maluchem, pewnie sufit u sąsiadki się trzęsie :D
Jutro sobota... więc domowych prac czas :mrgreen:

mir.ka pisze:
czy wszystkie "dymne" koty są takie uśmiechnięte? :wink:

Chyba tak :D
On zresztą taki jest, ma ciągle dobry humor :D

Spilett pisze:Super foty! Teemo to taki Marcelek wersja 2.0 :D

Marcelek jest bardziej "bajkowy" bo ma większe oczka :)
Podobne są troszkę, jak w dymnej rodzinki :)

Annaa pisze:Cudne chłopaki :1luvu: :1luvu:

Muszu wie skąd najlepiej świat oglądać :lol:
Jak spojrzałam na Teemusia to też od razu zauważyłam ten uśmieszek i pomyślałam o Marcelku :D

Uwielbiają siedzieć na wysokości :)
Fajnie, bo mają przez to większą przestrzeń :D

Teemol ma taką duszę, on jest ciągle zadowolony i hepi od rana do wieczora :ryk:

Miraclle pisze:Cześć Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo się cieszę, że Barnardzik dochodzi do siebie :ok: :ok: To taki śliczny kocurek, bardzo go lubię :oops:

Mamy trochę zaległości :oops:
Muszonku słodyczy moje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Teemuś jego wyraz pycholka zawsze uśmiechnięty :mrgreen:
Buziaki dla Was przystojniacy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Miłego wieczorku Kasiu :1luvu:

Hej Basieńko :1luvu:

Dziękujemy za buziaki i ślemy wzajemnie :D
Dużo się nie działo... na szczęście spokojnie i wszystko w porządku :ok:

Blodka pisze:A kuku :D
Muszer i Timeczek buzi od cioci!!!!! Kochane moje!!! :1luvu:

Wreszcie Blodka i Lamarek wrócili :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Buziaki przekazane :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pt lip 11, 2014 21:47 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

[quote="Rilla07"]Hej Kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Melduję, że Bernard już w domku :)
Rodzice go odebrali po tygodniu pobytu w szpitaliku.
Na łapce staje, ale jeszcze go boli troszkę.
Ma ponoć ogromny apetyt i wcina wszystko równo (szok, bo on to wybredny był :D ).
Przywitał się z psem nosek w nosek, wywąchały się i Bernard nawet do Dropsa chciał się przytulić :D
Tak więc, wszystko się dobrze skończyło i dziękuję Wan wszystkim za miłego słowa i wsparcie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

cieszę się , że Bernard wyzdrowiał :D
może kociak nie dostawał w szpitaliku tego co lubi i teraz nadrabia :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob lip 12, 2014 13:27 Re: Muszu i Teemuś ♥ Bernard już w domku :D

Hej

Cieszę się, że Bernard już jest w domku <3 <3 <3
Muszeronek i Teemuś <3 <3 <3
Dymne kotki kocham, hihi :D :D :D
ale wszystkie inne też! <3 <3
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob lip 12, 2014 14:49 Re: Muszu i Teemuś ♥ Dużo fotek Muszerona str. 64 :)

Witajcie Kochani :1luvu:

Sobota, jak to sobota, pranie, gotowanie, sprzątanie :D
Zrobiłam sernik dla rodzinki... z ciężkim sercem, bo muszę być na diecie bezcukrowej i bezglutenowej i mi nie wolno :(
Już drugi tydzień sobie radzę z dietą, chociaż czasem tęsknię za kawałkiem ciasta z truskawką albo spaghetti, no ale mus to mus :D
Na szczęście za parę miesięcy będę mogła powolutku z powrotem wprowadzać węglowodany i cukry :ok:

Kocurki najedzone i odpoczywają :)
Później rozmrożę im wołowinkę na kolację :)

mir.ka pisze:cieszę się , że Bernard wyzdrowiał :D
może kociak nie dostawał w szpitaliku tego co lubi i teraz nadrabia :wink:

Oj nadrabia, bo w szpitaliku dostawał tylko suche :(
Mama mówiła, że nie widziała go nigdy, żeby tak wcinał mlaskając z apetytem :D

aannee99 pisze:Hej

Cieszę się, że Bernard już jest w domku <3 <3 <3
Muszeronek i Teemuś <3 <3 <3
Dymne kotki kocham, hihi :D :D :D
ale wszystkie inne też! <3 <3

Też kocham dymki, chociaż mając już Teemo nawet nie wiedziałam jakie to umaszczenie, dopiero tu na miau mnie oświecili :D
Zawsze marzyłam o czarnym kocie, mam kota, który "wpadł do komina", czyli się udało :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

[poprzednia][następna]