Dzisiaj nad ranem UMARŁ najsłodszy koteczek LALUŚ :( [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 10, 2014 18:13 Re: Mały Ufolek, wodogłowie? Potrzebna karma, wsparcie na we

Erin pisze:Lalusiu, Twoje zdrowko! :piwo:

Dzięki...
kicikicimiauhau

Post » Czw lip 10, 2014 18:42 WPŁATY DLA LALUSIA :-)

WSPARCIE DLA LALUSIA :1luvu: - prosze w tytule przelewu dodawac nicki..
Meteorolog1 30zl
Grosziwo 30zl
Mateosia 30zł
Asiek o 20zł
Erin 15zł
111Janina 40zł
Klaudia_fj 30zł
Milarosa 50zł

Darczyncom dziekujemy :love:

POST ROZLICZENIOWY
Ostatnio edytowano Wto lip 15, 2014 11:31 przez kicikicimiauhau, łącznie edytowano 2 razy
kicikicimiauhau

Post » Czw lip 10, 2014 18:48 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

Wróciłam z pracy,chciałam dołożyć się do karmy jak obiecałam, a tu pozamiatane :lol: .Dołożę na weta dla Lalusia. Proszę o nr konta :kotek:

asiek o

Od: Śro maja 26, 2010 15:14

Post » Czw lip 10, 2014 18:58 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

Dziekuje... zaraz napisze PW :1luvu:
asiek o pisze:Wróciłam z pracy,chciałam dołożyć się do karmy jak obiecałam, a tu pozamiatane :lol: .Dołożę na weta dla Lalusia. Proszę o nr konta :kotek:
kicikicimiauhau

Post » Czw lip 10, 2014 19:04 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

Ja też proszę o dane do przelewu.

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Czw lip 10, 2014 19:58 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

mateosia Laluniek dziękuje za pomoc <3
kicikicimiauhau

Post » Czw lip 10, 2014 20:08 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

Nie wpisałam nicka w przelewie :/ posłałam 30,- na weta i 20,- na karmę :) Laluś piękne imię dostał - jest uroczy i taki Twój :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt lip 11, 2014 4:32 Re: Mały Ufolek, wodogłowie? Potrzebna karma, wsparcie na we

kicikicimiauhau pisze:Ufolek ochrzony na Lalusia :1luvu:

- A! juz ochrzczony...
bo ja w pracy wymyslilam, ze moglby miec na imie Cezary - Czarek - Czarussss....no bo taki jest CZAROWNY
ale skoro juz ma imie...
...pozdrawiam Lalusia
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

Post » Pt lip 11, 2014 7:18 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

Tak - przy wodogłowiu bóle głowy, nudności, zaburzenia widzenia, zmiany w zachowaniu...
Może on przez to ciągłe szukanie obecności człowieka, szuka właśnie pomocy.
Bardzo jestem ciekawa poniedziałkowej wizyty i tego co powie wet - jakie leczenie. Oby szybkie i skuteczne.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt lip 11, 2014 7:20 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

Ja też potrzymam za leczenie :ok:

W tytule przelewu również zapomniałam podać nicka :oops:
Ale już powinien być, bo mam w tym samym banku konto.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lip 11, 2014 8:05 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

Laleczek wstał wyspany i radosny ,apetyt świetny, dziękuje człowiekowi za wszystko, siku robi ,kupa jest już ładna, na razie nic go nie boli.. zobaczymy w pon., może będzie dobrze,chciałabym bardzo, poproszę św.Judę,który już raz mnie wysłuchał,w sprawie totalnie beznadziejnej...
Obrazek
Zobaczcie, jak slodko spal w nocy
Obrazek
Dziękuję dziewczyny, wplaty wpiszę do postu rozliczeniowego :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Wyglada jak laleczka, to niech zostanie juz Lalusiem :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Pt lip 11, 2014 10:00 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

Boże..... jaka słodka mordka :1luvu: .... jak można było porzucić takie słodkie maleństwo??????????? :strach:

milarosa

Od: Czw lip 10, 2014 14:14

Post » Pt lip 11, 2014 11:07 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

Tyle nieszczęścia w jednym malutkim kotku :( serce się kraje jak pomyślę, jak ten kotek musiał się bać i prosić o pomoc. Bożeee takie kotki proszą o pomoc i to jest straszne, bo muszą już naprawdę jej potrzebować, żeby prosić. Tego co wyrzucił malca ... życzę mu jak najgorzej.

Lalunia jest tak śliczna, tak bezbronna, ochhh brak słów. Teraz odetchnie, będzie szczęśliwy. On ma tą samą sierść co mój Maciuś, tak naprawdę to mały Maciuś. On też był wdzięczny za wszystko i wszystko doceniał, bo stracił. Maryś też stracił, ale chyba nie docenia :twisted:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt lip 11, 2014 11:33 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

Doszły wpłaty dla Lalusia, bardzo dziękujemy :1luvu: wpisuję wszystkie wpływy w poście rozliczeniowym jeżeli osoba wpłacająca chce pozostać anonimowa,wtedy proszę dać znać na pw -dziękujemy <3
klaudio ,biedny malutki,co więcej rzec,osoba,która małego wyrzuciła jest ...ale chociaż tyle,że w takim miejscu,może ten ktoś wiedział,że tam karmię koty i go zabiorę ?
kicikicimiauhau

Post » Pt lip 11, 2014 14:33 Re: POMOCY! MAŁY LALUŚ - WODOGŁOWIE? POTRZEBNE WSPARCIE :-(

milarosa pisze:Boże..... jaka słodka mordka :1luvu: .... jak można było porzucić takie słodkie maleństwo??????????? :strach:

A jego wspanialy charakter... Szkoda gadac... pewnie wyszlo, ze jest chory i sie go pozbyli. :201434 :201435
Ech :cry:
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]