Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 10, 2014 18:08 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

no to jeszcze by można spróbować z tym prawym rogiem,albo jeszcze tivi "na okno" patrząc od strony biurka po lewej stronie,ale to znowu jak miśki by latały po drapakach to by zasłaniały ,hmmmm ,coś wymyślim
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lip 10, 2014 18:11 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

Myszolandia pisze:no to jeszcze by można spróbować z tym prawym rogiem,albo jeszcze tivi "na okno" patrząc od strony biurka po lewej stronie,ale to znowu jak miśki by latały po drapakach to by zasłaniały ,hmmmm ,coś wymyślim

musicie się ponownie spotkać w tym celu :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lip 10, 2014 18:16 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

:ryk: :ryk: :ryk: noooo
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lip 10, 2014 18:17 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

Myszolandia pisze::ryk: :ryk: :ryk: noooo

co trzy głowy to nie jedna :wink:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt lip 11, 2014 8:40 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

a gdzie Ewcia? :(
Obrazek

mir.ka

Post » Pt lip 11, 2014 8:56 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

mir.ka pisze:a gdzie Ewcia? :(

No właśnie?

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt lip 11, 2014 12:41 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

Jestem :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt lip 11, 2014 12:42 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

Sihaja pisze:

No właśnie?

Jestem ale tylko w przelocie. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lip 11, 2014 12:48 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

Wieje jak w kieleckim , niby ma się na padanie ale nie pada, w sumie mimo wiatru jest duszno ( albo tylko mnie ), meble poprzesuwałam , ogarnęłam z grubsza balkon - powyrywałam suche i przygotowałam donice do zwiezienia do piwnicy. Coś się zrobiło mojej róży. W ciągu dwóch dni opadły jej wszystkie liście, jeszcze nie rozwinięte pąki a te co już się rozwinęły opadły płatki i została tylko kupa suchych patyków. To na pewno nie była robota Poli bo tą różę skrzętnie omijała.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lip 11, 2014 12:49 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

Idę sobie.
Miłego dzionka wszystkim życzę.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lip 11, 2014 12:49 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:Wieje jak w kieleckim , niby ma się na padanie ale nie pada, w sumie mimo wiatru jest duszno ( albo tylko mnie ), meble poprzesuwałam , ogarnęłam z grubsza balkon - powyrywałam suche i przygotowałam donice do zwiezienia do piwnicy. Coś się zrobiło mojej róży. W ciągu dwóch dni opadły jej wszystkie liście, jeszcze nie rozwinięte pąki a te co już się rozwinęły opadły płatki i została tylko kupa suchych patyków. To na pewno nie była robota Poli bo tą różę skrzętnie omijała.

ojej :(
to ta żólta czy inna?
Obrazek

mir.ka

Post » Pt lip 11, 2014 12:51 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Wieje jak w kieleckim , niby ma się na padanie ale nie pada, w sumie mimo wiatru jest duszno ( albo tylko mnie ), meble poprzesuwałam , ogarnęłam z grubsza balkon - powyrywałam suche i przygotowałam donice do zwiezienia do piwnicy. Coś się zrobiło mojej róży. W ciągu dwóch dni opadły jej wszystkie liście, jeszcze nie rozwinięte pąki a te co już się rozwinęły opadły płatki i została tylko kupa suchych patyków. To na pewno nie była robota Poli bo tą różę skrzętnie omijała.

to ta żólta czy inna?

Ta co raz na żółto a raz na biało kwitła - jedyna która przetrwała z zeszłorocznych i kwitła w tym roku już dwa razy.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lip 11, 2014 12:54 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:

to ta żólta czy inna?

Ta co raz na żółto a raz na biało kwitła - jedyna która przetrwała z zeszłorocznych i kwitła w tym roku już dwa razy.

:placz:
Obrazek

mir.ka

Post » Pt lip 11, 2014 17:41 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

Nie dany mi jest kwiecisty balkon jak to bywało kiedyś. Nawet gdy tylko Zuzia była to miałam mnustwo kwiatów - różnokolorowe pelargonie, szałwię a teraz.................tylko mi mięta została :(
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]