Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:no to jeszcze by można spróbować z tym prawym rogiem,albo jeszcze tivi "na okno" patrząc od strony biurka po lewej stronie,ale to znowu jak miśki by latały po drapakach to by zasłaniały ,hmmmm ,coś wymyślim
Myszolandia pisze::ryk:![]()
noooo
mir.ka pisze:a gdzie Ewcia?
Ewa L. pisze:Wieje jak w kieleckim , niby ma się na padanie ale nie pada, w sumie mimo wiatru jest duszno ( albo tylko mnie ), meble poprzesuwałam , ogarnęłam z grubsza balkon - powyrywałam suche i przygotowałam donice do zwiezienia do piwnicy. Coś się zrobiło mojej róży. W ciągu dwóch dni opadły jej wszystkie liście, jeszcze nie rozwinięte pąki a te co już się rozwinęły opadły płatki i została tylko kupa suchych patyków. To na pewno nie była robota Poli bo tą różę skrzętnie omijała.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wieje jak w kieleckim , niby ma się na padanie ale nie pada, w sumie mimo wiatru jest duszno ( albo tylko mnie ), meble poprzesuwałam , ogarnęłam z grubsza balkon - powyrywałam suche i przygotowałam donice do zwiezienia do piwnicy. Coś się zrobiło mojej róży. W ciągu dwóch dni opadły jej wszystkie liście, jeszcze nie rozwinięte pąki a te co już się rozwinęły opadły płatki i została tylko kupa suchych patyków. To na pewno nie była robota Poli bo tą różę skrzętnie omijała.
ojej![]()
to ta żólta czy inna?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wieje jak w kieleckim , niby ma się na padanie ale nie pada, w sumie mimo wiatru jest duszno ( albo tylko mnie ), meble poprzesuwałam , ogarnęłam z grubsza balkon - powyrywałam suche i przygotowałam donice do zwiezienia do piwnicy. Coś się zrobiło mojej róży. W ciągu dwóch dni opadły jej wszystkie liście, jeszcze nie rozwinięte pąki a te co już się rozwinęły opadły płatki i została tylko kupa suchych patyków. To na pewno nie była robota Poli bo tą różę skrzętnie omijała.
ojej![]()
to ta żólta czy inna?
Ta co raz na żółto a raz na biało kwitła - jedyna która przetrwała z zeszłorocznych i kwitła w tym roku już dwa razy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 120 gości