Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 10, 2014 9:23 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

mag828 pisze:
Ewa L. pisze:
mag828 pisze:
Ewa L. pisze:Witam wszystkich! :D
Nareszcie fajny chłodniejszy dzień.
Z nieba leci mżawka ale to nic - najważniejsze że jest chłodniej a byłoby jeszcze bardziej super gdyby przestały mnie rwać nogi.

dla mnie troszke za zimno, ale przynajmniej lepiej sie oddycha

Zdecydowanie lepiej.
Nawet Muńki zdecydowanie żwawiej biegał rano i się tłukły bo słyszałam jak w którymś momencie Zuzia syczy. :mrgreen:

moje podejrzanie spokojne... aż czekam co odwalą ;)

dla mnie mogłaby być nawet taka temperatura jak teraz ale niechby było słońce
ponuro tak... śpiąca jestem...

Ja chyba jednak też.
Piję kawę i nic.....
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lip 10, 2014 9:28 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:
mag828 pisze:
Ewa L. pisze:
mag828 pisze:
Ewa L. pisze:Witam wszystkich! :D
Nareszcie fajny chłodniejszy dzień.
Z nieba leci mżawka ale to nic - najważniejsze że jest chłodniej a byłoby jeszcze bardziej super gdyby przestały mnie rwać nogi.

dla mnie troszke za zimno, ale przynajmniej lepiej sie oddycha

Zdecydowanie lepiej.
Nawet Muńki zdecydowanie żwawiej biegał rano i się tłukły bo słyszałam jak w którymś momencie Zuzia syczy. :mrgreen:

moje podejrzanie spokojne... aż czekam co odwalą ;)

dla mnie mogłaby być nawet taka temperatura jak teraz ale niechby było słońce
ponuro tak... śpiąca jestem...

Ja chyba jednak też.
Piję kawę i nic.....

teraz jestem śpiąca i wkurzona... jacy ludzie są głupi.... wrrrr
jesli chciały mi podnieść ciśnienie kłócąc sie ze mną to nie udało im się!!!

żądam słońca na poprawę humoru :!:

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Czw lip 10, 2014 9:29 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

Spilett pisze:Madziu ja też jestem śpiąca! Ale chyba nie mogę iść spaciu :(

idź i zdaj egzamin :ok:

a później się wyśpisz ;)

mag828

Post » Czw lip 10, 2014 9:32 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

mag828 pisze:
Spilett pisze:Madziu ja też jestem śpiąca! Ale chyba nie mogę iść spaciu :(

idź i zdaj egzamin :ok:

a później się wyśpisz ;)

Popieram :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lip 10, 2014 9:49 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

teraz jestem śpiąca i wkurzona... jacy ludzie są głupi.... wrrrr

żądam słońca na poprawę humoru :!:[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Madzia - że ludzie bywają wkurzający i głupi to ja doskonale wiem.
Miałam kiedyś taką klientkę która zażądała rozmowy z kierownikiem i zrobiła mi awanturę tylko z sobie znanej przyczyny.
Cała sprawa wyglądała tak:
Stoi dziewuszydło przy kasie a ja kasuję jej zakupy - normalne bo w końcu jestem kasjerka.
Dziewuszydło płaci rachunek 30 parę zł. i dake mi 50 zł. Wydałam jej 2x5 zł i pozostałe drobne a ona do mnie że mam jej dać całą dychę bo ona nie chce tych 5 zł. bo ma portfel zepsuty i jej się wysypią i ona chce 10 zł w papierku i koniec.
Tłumaczę jej grzecznie że chętnie bym jej dała ale nie mam całych 10 zł - bo tak było autentycznie. W tym samym czasie koło kasy przechodziła moja koleżanka z kubkiem kawy i poinformowała mnie że mi też zalała kawę. Uśmiechnęłam się do niej i powiedziałam : Dzięki Aniu.
Dziewuszydło w tym czasie się spakowało i już miałam nadzieje że sobie pójdzie gdy ona wyjechała z tekstem że mam wezwać kierownika sklepu bo ona musi porozmawiać.
Zapytałam w jakiej sprawie a ona do mnie że ona nie będzie tolerować tego że ekspedientka będzie się z niej wyśmiewać bo dzięki niej ja dostaję pensję i to ona będzie decydować o czymś tam tylko już nie zrozumiałam o czym i w ogóle to ona tu nie będzie przychodzić i td i tp.
Zrobiłam oczy jak 5 zł i jedyne słowa jakie przyszły mi do głowy to zapytałam czy dziewuszydło się dobrze czuje czy przypadkiem nie zadzwonić po pogotowie. Ja jednak wariatów się boję.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lip 10, 2014 10:12 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:teraz jestem śpiąca i wkurzona... jacy ludzie są głupi.... wrrrr

żądam słońca na poprawę humoru :!:

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Madzia - że ludzie bywają wkurzający i głupi to ja doskonale wiem.
Miałam kiedyś taką klientkę która zażądała rozmowy z kierownikiem i zrobiła mi awanturę tylko z sobie znanej przyczyny.
Cała sprawa wyglądała tak:
Stoi dziewuszydło przy kasie a ja kasuję jej zakupy - normalne bo w końcu jestem kasjerka.
Dziewuszydło płaci rachunek 30 parę zł. i dake mi 50 zł. Wydałam jej 2x5 zł i pozostałe drobne a ona do mnie że mam jej dać całą dychę bo ona nie chce tych 5 zł. bo ma portfel zepsuty i jej się wysypią i ona chce 10 zł w papierku i koniec.
Tłumaczę jej grzecznie że chętnie bym jej dała ale nie mam całych 10 zł - bo tak było autentycznie. W tym samym czasie koło kasy przechodziła moja koleżanka z kubkiem kawy i poinformowała mnie że mi też zalała kawę. Uśmiechnęłam się do niej i powiedziałam : Dzięki Aniu.
Dziewuszydło w tym czasie się spakowało i już miałam nadzieje że sobie pójdzie gdy ona wyjechała z tekstem że mam wezwać kierownika sklepu bo ona musi porozmawiać.
Zapytałam w jakiej sprawie a ona do mnie że ona nie będzie tolerować tego że ekspedientka będzie się z niej wyśmiewać bo dzięki niej ja dostaję pensję i to ona będzie decydować o czymś tam tylko już nie zrozumiałam o czym i w ogóle to ona tu nie będzie przychodzić i td i tp.
Zrobiłam oczy jak 5 zł i jedyne słowa jakie przyszły mi do głowy to zapytałam czy dziewuszydło się dobrze czuje czy przypadkiem nie zadzwonić po pogotowie. Ja jednak wariatów się boję.[/quote]

masakra...
podobną sytuację widziałam wczoraj w lidlu
jakiś facet czepiał sie innych klientów, ale dostało się najwięcej kasjerce...
oczywiście wezwał kierownika, a najlepsze było to, że ludzie zaczęli tej kasjerki bronić, bo widzieli, że tamten to po prostu czepialski cham
w efekcie ochrona musiała interweniować i goopka uspokajać
mam nadzieję, że nie oparło sie o policję, bo facet próbował być agresywny...

mnie dziś po prostu kolejna osoba wyprowadziła z równowagi, czwarta już, w tym dwie to moje współpracownice... ręce opadają...

może ta pogoda tak źle na ludzi wpływa...
tym bardziej żądam słońca ;)

mag828

Post » Czw lip 10, 2014 10:44 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

Ewciu ale masz fajnie, można pisać u ciebie na dwóch wątkach :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lip 10, 2014 11:41 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

mir.ka pisze:Ewciu ale masz fajnie, można pisać u ciebie na dwóch wątkach :mrgreen:

Eeeeeee............................ 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O że jak ??????????????????
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lip 10, 2014 12:04 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

Wyszłam dziś tylko na chwilkę po chlebek do piekarni Jaś i Małgosia. Przed wyjściem wyjrzałam przez balkon i uznałam że bez parasolki się obejdę bo tylko troszkę mży.
Gdy wyszłam przed klatkę i zrobiłam kilka kroków zaczęło lać że jak doszłam do piekarni znajdujące się kilkaset metrów dalej to woda ze mnie kapała jakby mnie ktoś wiadro wody na łeb wylał.
W drodze powrotnej było mi już wszystko jedno. W domu musiałam się przebrać w suche ciuchy bo nawet majtki na tyłku miałam mokre.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lip 10, 2014 14:08 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:Wyszłam dziś tylko na chwilkę po chlebek do piekarni Jaś i Małgosia. Przed wyjściem wyjrzałam przez balkon i uznałam że bez parasolki się obejdę bo tylko troszkę mży.
Gdy wyszłam przed klatkę i zrobiłam kilka kroków zaczęło lać że jak doszłam do piekarni znajdujące się kilkaset metrów dalej to woda ze mnie kapała jakby mnie ktoś wiadro wody na łeb wylał.
W drodze powrotnej było mi już wszystko jedno. W domu musiałam się przebrać w suche ciuchy bo nawet majtki na tyłku miałam mokre.

a u mnie o tej porze była piekna pogoda :)
trochę się woziłam po mieście i było bardzo ładnie, trochę słoneczka zza chmur , ale dość ciepło, miałam ze soba parasolkę ale na szczęście nie była potrzebna :)
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw lip 10, 2014 14:09 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:Ewciu ale masz fajnie, można pisać u ciebie na dwóch wątkach :mrgreen:

Eeeeeee............................ 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O że jak ??????????????????

już nie można :(
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lip 10, 2014 14:55 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Wyszłam dziś tylko na chwilkę po chlebek do piekarni Jaś i Małgosia. Przed wyjściem wyjrzałam przez balkon i uznałam że bez parasolki się obejdę bo tylko troszkę mży.

trochę się woziłam po mieście i było bardzo ładnie, trochę słoneczka zza chmur , ale dość ciepło, miałam ze soba parasolkę ale na szczęście nie była potrzebna :)

To miły dzionek masz Miruś ! :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lip 10, 2014 14:56 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

już nie można :(

Aaaaa......to :D
Bo interweniowałam :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lip 10, 2014 15:25 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:

To miły dzionek masz Miruś ! :ok:

tak by mogło być codziennie :D
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lip 10, 2014 15:50 Re: Zuzia i Pola po raz 23 ♥♥♥ !

A ja muszę znów przestawić kanapę na miejsce ławy i foteli i odwrotnie.
Przez to że nie mogę się położyć i tv obejrzeć przespałam ostatnie mecze. :(
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]