Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

, ale aby nie było za dobrze to dziś jak spacerowałyśmy z Gracją kobieta znów mnie zaczepiła że na podwórku błąka sie kociak około 6 mies , ja jej mówię aby go wzięła do domu , to ja porobię mu fotki i poproszę o ogłoszenia , ale gdzie tam , przecież ona juz ma kota i to az jednego a że ma dwa pokoje to przecież nie bedzie swojego kota zamykać z powodu innego , a ja jej tłumacze że Gracja go będzie atakować ,gryźć i drapać ,ze to sie może źle skoczyć ,ale do tej kobiety nic nie docierało, ona jak mantre powtarzała że ja bym go wzieła to by jej córka zapłaciła za kastracje

.
Revontulet pisze:Justynko, ogromne podziękowania dla Ciebie za Twoje serduszko i chęć niesienia pomocy tym najbardziej potrzebującym![]()
To tej dziewczynce oferowałaś swoją pomoc (filmik jeszcze z soboty ze schronu):
http://revontulet.wrzuta.pl/film/4x7jylepeT6/maluch
Bardzo dziękuję.
Szczęśliwie dziewczynka już znalazła DS, szybciej niż ktokolwiek z nas się tego spodziewał.
W domku od razu poprawił się jej apetyt. I mniej płacze![]()
A Państwo bardzo szczęśliwi, że będą mogli do Ciebie zadzwonić po radę
, ale podziękowania sie też naleza tobie i całej ekipie wolontariuszy dla których kot kaleki jest tak samo ważny jak ten zdrowy czy z wirusówką , bo niestety często takie koty / psy zresztą tez sa usypiane bo kalekie , ale przecież wielu z nich można przywrócić sprawność , a nawet jesli nie to potrafią sie cieszyć zyciem jak 100% zdrowe zwierzaki 

Justa&Zwierzaki pisze: ona jak mantre powtarzała że ja bym go wzieła to by jej córka zapłaciła za kastracje![]()
Agulas74 pisze:Justa&Zwierzaki pisze: ona jak mantre powtarzała że ja bym go wzieła to by jej córka zapłaciła za kastracje![]()
To dobrze że chociaż chcą zapłacić, może warto jej dać namiary na Edano? Może mają miejsce?
, wielkie dzięki za ten czas spędzony u nas , że znalazłaś czas dla nas mimo iż miałaś do odwiedzenia rodzinę

Justa&Zwierzaki pisze:
Nie sadze by Edano pomogło![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 73 gości