śliczne te transporterki

Niesamowite z tymi ludźmi.
Jedni na samą myśl się otrzasają bo to krzywda dla kota a inni przygotowują koty do zabiegu. No no no
Naprawdę nieźle działacie kobity

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chiara pisze:Koty wystąpiły w transporterach, bo wieś pomogła je złapać wyobraźcie sobie.Dlatego prostuję, Sylwia ich nie łapała, czekały na Nią zapakowane i gotowe do drogi.
magoska_ pisze:o ja cie)
śliczne te transporterki)
Cindy pisze:Zwyciestwo![]()
isabell36 pisze:Jutro jedziemy z Rudą i z Rudym ... ale się złożyło![]()
bo Rudy miał być ciachany w czwartek ale zwiał i przyszedł dopiero jak Kasia z Pingwinem od weta wróciłacwany chłopak z niego
![]()
mam nadzieję, że go dzisiaj złapała, bo jak się naje to nici, trzeba będzie jechać w poniedziałek![]()
jutro napiszę ...
Chiara pisze:Prowadzę korespondencję z Patrycją z Rejterówki, która chce sterylizować z nami koty w swojej okolicy. Nie ma tam żadnej fundacji, wszystkie odmawiają pomocy, bo to nie jest ich region, urząd również odmówił.Patrycja znalazła już weterynarza, który będzie sterylizował kotkę za 100 zł, a kocurka kastrował za 60 zł. Na początek wykastrujemy szukającego domu kocurka
, którego przyjęła pod swój dach, oraz kotkę
z sąsiedztwa, która cały czas rodzi kociaki.
Chiara pisze:Akcja w Gostyńcu też posuwa się do przodu, trzymam kciuki, aby nikt dziś nie zwiał swemu przeznaczeniu.
bo Rudy miał być ciachany w czwartek ale zwiał i przyszedł dopiero jak Kasia z Pingwinem od weta wróciłacwany chłopak z niego
![]()
mam nadzieję, że go dzisiaj złapała, bo jak się naje to nici, trzeba będzie jechać w poniedziałek![]()
jutro napiszę ...
isabell36 pisze:Chiara pisze:Akcja w Gostyńcu też posuwa się do przodu, trzymam kciuki, aby nikt dziś nie zwiał swemu przeznaczeniu.
![]()
jutro napiszę ...
nowe wieści:
Ruda nie ciachnięta - lekarz stwierdził, że jeszcze karmi (oni chyba nie robią cięć bocznych, a ja nie chciałam naciskać) powiedział żeby przyjechać w sierpniu jak "listwa mleczna zaschnie"
Rudy też nie odjajczony bo oczywiście zwiał, jesteśmy umówione na wtorek, już wiem jak go złapać ... koty przychodzą jak ja przyjeżdżam bo wiedzą, że zawsze coś dla nich mam, pojadę w poniedziałek wieczorem, złapiemy kocurka i damy do altanki, którą dzisiaj zwolniła Zezowate Szczęście bo miała zdejmowane szwy i już może używać wolności. Oczywiście bez ofiar się nie obyło - mam całą rękę podrapanąale nic to, straty muszą być - dobrze że w ludziu a nie w kotach
![]()
rachunek będzie wystawiony po załatwieniu wszystkiego, mamy się nie martwić - tak powiedział doktor.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], kasiek1510, moniczka102, Talka i 78 gości