Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma i dzielnie znosi gości;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 30, 2014 17:17 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja się udała!!! Dziękujem

Zaglądam, podziwiam i nieustannie trzymam za Pipi i cały zwierzyniec :ok: :ok: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro lip 02, 2014 11:42 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja się udała!!! Dziękujem

Kochane :1luvu: , zacznę od pozdrowień od PiPi, która niestety nadal boi się mnie bardzo i unika jak tylko może. Cieszę się tymi chwilami, w których przychodzi do mnie do łóżka i wtedy jest moją prawdziwą PiPisią :201461
Ma dobry apetyt, nie poddusza się - wierzę, że jest na bardzo dobrej drodze :ok: :ok: :ok: W piątek telefon do doktora Skrzypczaka i ustalenie terminu kontrolnej endoskopii. Wcześniej wizyta w lecznicy w związku z tarczkami po zastrzykach:(
Bąbelek też się trzyma dietetycznie :wink:
Niestety ostatnio los bardzo się stara bym na długo nie opuszczała murów lecznicy :( Wczoraj był Dzień Psa, który Budrys uczcił wielomoczem i absolutnym zanikiem apetytu. Wiecie czym to pachnie... Dziś po pracy jedziemy na badania krwi i moczu. Dotąd zawsze nasza Pani doktor czuwała nad Budryskiem podczas wizyt domowych, teraz jednak nie ma czasu na ustalanie terminu, trzeba działać natychmiast. Obawiam się jak Budrynio zniesie wyjazd do lecznicy, to bardzo delikatny pies. Po schronisku, gdy zamieszkał u mnie, nie pozwalał się nawet dotknąć nikomu poza mną. Teraz uwielbia głaski i wszelkie przejawy sympatii, byle w domu! Mam nadzieję, że jakoś zniesie tę wyprawę i że wyniki będą świadczyć o jakimś chwilowym problemie zapalnym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak więc domek szpitalem stoi :evil: Chwilowo. :ok: :ok: :ok:

Jutro foto PiPi, które dzięki prawdziwie reporterskiemu zacięciu uczyniłam :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lip 03, 2014 10:08 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja się udała!!! Dziękujem

Uff, alarm Budrysowy odwołany - chłopak najadł się świeżo obciętych młodych pędów i się pochorował :roll: Okazało się, że jezioro, które znalazłam na podłodze i wzięłam za wynik wielomoczu, inną budrysową drogą się tam znalazło :twisted:
Wczoraj już wystąpiły objawy klasycznego zatrucia pokarmowego, dawno żadne tak mnie nie ucieszyły :wink: Pojechaliśmy do lecznicy, gdzie Budrysek był bardzo wystraszony, ale też bardzo grzeczny :D Dostał leki, oddał krewkę i szczęśliwi wróciliśmy do domu!
Mam nadzieję, że dziś już będzie dobrze i ominie nas kroplówka :ok: Wszystko na to wskazuje, bo rano nawet gorączki łobuz nie miał, za to apetyt i owszem :D
To nie koniec dobrych wieści. PiPi już tak bardzo nie ucieka, tak bardzo mnie nie unika, wyraźnie wraca do siebie :dance: :dance2: Na pewno czuje się coraz lepiej i powoli odzyskuje poczucie bezpieczeństwa :201494 To nasz wspólny cud, a ja nadal nie wiem jak Wam dziękować :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ze wzruszenia pocą mi się oczy, więc zanim się rozkręcę prędko wstawię zdjęcia :oops:

Kozi Bobek z trudem "złapany" w obiektyw :D
Obrazek Obrazek Obrazek

A to Michaś po dwóch głębszych (podskórnych) :wink:
Obrazek

I na kacu :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw lip 03, 2014 10:26 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja się udała!!! Dziękujem

:ryk: mój kochaś po dwóch głębszych :ryk: :ryk: padłam z tego opisu :ryk:
a ta jego mina :ryk:
wyczochram mu tego brzucha :oops:
a ja mam zwidy,czy mojemu kochaniu się przybyło troszku ?

Kozi Bobku,jezdeś cudna :1luvu:

Budrysek ,weno nie rób sobie jaj już dobra ?

Ja wiedziałam,że Pipi to tylko chwilowy dzikusek :piwa: :piwa: :piwa:
Ucałuj ją proszę Asiu jakem bym ja to zrobiła :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lip 03, 2014 15:12 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja się udała!!! Dziękujem

Kozi bobek słodziutki :1luvu: Cudne pynio :kotek:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw lip 03, 2014 16:02 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja się udała!!! Dziękujem

A mnie Michaszek rozwalił dokumentnie!-no jak się w nim nie zakochać???
Pipinko słodka , jak się cieszę,że juz nie dziczysz tak bardzo-Asiczku będzie coraz lepiej, bo zapomni te złe chwile związane z cierpieniem, jeszcze zeby te badania we Wrocku wyszły OK :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Budrysiu-bój się Boga chłopie!-no juz taki głód cierpisz, że wcinałes zieleninę 8O 8O 8O 8O -oj wredna pańcia, wredna, zagłodziła pieska! :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lip 07, 2014 10:43 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja się udała!!! Dziękujem

Ahoj, odzywam się cienkim głosem, bo temperatura zdecydowanie przesadna nastała :roll:
Szybciutko napiszę tylko, że u nas wszystko się układa, a PiPi nawet nie skrzypi i nie rzęzi podczas oddychania 8O :dance: Oby tak już zostało!!! Doktor Skrzypczak powiedział, że osiągnęliśmy efekt, o który chodziło :D Za dwa tygodnie kontrola, Pan doktor obejrzy wówczas też oskrzela i płucka PiPini. Terminu nie wyznaczył jeszcze, bo jest on uzależniony od pogody. Gdy maluda była w potwornym stanie jechałyśmy w strasznym upale, ale wówczas chodziło o ratowanie życia. A teraz Pan doktor nie chce narażać Koziego Bobka na takie przeżycia i obciążenia.
Tak bardzo, bardzo, bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Budrysa zasypuję żwaczami, żeby go inne świństewka zielne nie kusiły :wink: :D
Mamy się dobrze, ale jest nam za gorąco :twisted:
Ściskamy całym sercem i dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon lip 07, 2014 15:55 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja się udała!!! Dziękujem

Michaś jest bezapelacyjnie bezkonkurencyjny :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek[/quote]

a dla Joasi jerzyk z gór :wink:
Obrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon lip 07, 2014 16:30 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja się udała!!! Dziękujem

alessandra pisze:Michaś jest bezapelacyjnie bezkonkurencyjny :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

no :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Niech ja go dorwę za jakis czas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Śliczny górski jerzyk <3

Gamba mi się cieszy jak czytam wieści od Was :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto lip 08, 2014 8:15 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja się udała!!! Dziękujem

Syla, przyjeżdżaj, kochana - sama widzisz ile Michasiowego ciałka na całusy czeka :D

Oleńko kochana, wiesz jak kocham jerzyki, jakem jerzykowka :D U mnie coraz rzadziej mam okazję spotykać te cudne ptaszki :(

Pisiokotku Kochany, ja również uważam, że pysio Koziego Bobka jest najsłodsze na świecie!!!!!!!!!!

Za gorąco, za gorąco, za gorąco..., uciekam :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lip 08, 2014 14:45 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja się udała!!! Dziękujem

Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie viewtopic.php?f=1&t=163068&p=10664104#p10664104
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Wto lip 08, 2014 19:33 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja się udała!!! Dziękujem

jerzykowka pisze:Syla, przyjeżdżaj, kochana - sama widzisz ile Michasiowego ciałka na całusy czeka :D

ale oczywiście Asiu,że planuję i ten rok zahaczyć o Poznań,nie ma innej opcji
Nooo,trzeba Michaszkowi doładować serię buziakową,bo rok temu mu dałąm tyyyyyle buziaków ,że powinno mu starczyć na dwa lata,ale trzeba więcej,no bo.......tak ... :oops: :oops: :oops:

Klub Ślepaczkowy pisze:Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie viewtopic.php?f=1&t=163068&p=10664104#p10664104

Oooo,oczywiście sobie wrzucę w zakładkę,żeby potem coś skomęcić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: nie no musiałam sobie "przypomnieć te fotki,bo co na nie patrzam,to grzeję się jak gupia :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto lip 08, 2014 20:23 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja się udała!!! Dziękujem

Jak patrzę na tę fotę to przychodzi mi tylko jedno do głowy

Obrazek

nie wiem z czym to dorobilaś ale idzie w lapy :P
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Wto lip 08, 2014 21:07 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja się udała!!! Dziękujem

dokładnie :ryk: :ryk: :ryk:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto lip 15, 2014 20:41 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja się udała!!! Dziękujem

Michaś totalnie wymiata. :ryk: :ryk:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

[poprzednia][następna]