Nigdy nie mogłam się nadziwić, jak gdzieś czytałam, że kot nie chce mokrego
Moje czasem mięsa nie chcą czy domowej roboty karmy, ale mokre z puszki wchłoną zawsze
Moderator: Estraven
kolendra_ pisze:Agnes_R, żadna karma sucha nie będzie miała węglowodanów mniej niż 18-20%,
megan72 pisze:kolendra_ pisze:Agnes_R, żadna karma sucha nie będzie miała węglowodanów mniej niż 18-20%,
Power of Nature ma 10-12%.
wyciągnęłaś asa z rękawa Kotka Milka pisze:nawet taka najgorsza?
Agnes_R pisze:Power natural Cat - a gdzie to kupić ? patrzę na strony sklepów które poleca producent tej karmy i wszędzie niedostępna ...
a czy Purizon będzie oki ? tez 0% jakichkolwiek zbóż :
70 % wyselekcjonowanych ryb i mięsa
30 % owoców, warzyw i ziół
0 % zbóż
44 % białek
Wysoka zawartość wartościowych kwasów tłuszczowych Omega 3 i Omega 6
Staranny proces produkcji
Bez sztucznych konserwantów, wypełniaczy, barwników/li>
Nie zawiera laktozy ani glutenu
blathin pisze:*anika*
barf odpada, bo jedno z nich w ogóle nie dotyka mięsa, żadnego. Nawet w formie zabawki... Dziś ledwo obwąchał wołowinę i poszedł a pozostała dwójka niemalże połknęła w locie...
Wczoraj otwarłam tego nowego Orijena Red, koty oszalały, oczywiście wprowadzam stopniowo, ale widzę, że nawet mały, który na TOTW i Hillsie z/d (dwa ostatnie dni tylko ten drugi mi w domu został) żył powietrzem teraz zjada tego z/d z Red'em baaardzo chętnie. Karma ma takie bardzo cienkie owalne niemalże płatki, bo grubość maksymalnie 2-3mm a średnica ok 5-7mm. U mnie najlepiej się sprawdza jednak Orijen i bardzo się cieszę z nowego smaku, bo bezkurczakowy
Moje koty polecają
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, sebans i 34 gości