martus pisze:Zabrze
Serdecznie polecam lecznice panstwa Mlynarskich, przy ul. Wolnosci 402, tel. 32-3701072; 601-547774.
Sympatyczna i profesjonalna obsluga, no i bardzo przyzwoite ceny. Ja niestety bywalam tam dosc czesto z Paskalem - za kazdym razem pomoc byla szybka i skuteczna.Blixa pisze:Ja mogę się pod tym podpisać. (Może, poza tym, że nie bywałam tam z Paskalem)
Państwo Małgorzata i Piotr Młynarscy, naprawdę godni polecenia.
Dodam jeszcze godziny otwarcia:
pn. - pt.: 9:00 - 19:00
sobota: 10:00 - 14:00anulka111 pisze: byłam pierwszy raz na szczepieniach , sympatyczne podejście do kotki. Czy ktoś sterylizowął tu kotkę?![]()
05.2009 monia_k pisze:ZDECYDOWANIE POLECAMPrzywiozłam do nich mojego kotka,którego mi nieodpowiednio potraktowano w Sosnowcu-Zagórzu na Mieroszewskich.
Dr Młynarski i ekipa uratowali mojego kociaka z SUK przy stęzeniu mocznika ponad 300 ml [norma 50],udało mu się wprowadzić cewnik kotkowi bez narkozy,która by go zabiła [był nią osłabiony przez w/w lecznice z S-sca],naprawdę zrobiono wszystko aby go uratować: od razu badanie krwi,usg,kroplówka,furasemid,środek rozluźniający mięśnie miednicy,lidokaina na siusiaczka,wszyscie cewnika,odsysanie moczu z krwią. Jak kotek zaczął wpadać w spiączkę mocznicową nie postawiono nad nim krzyzyka-dr mu wtarł coś na pobudzenie mozgu w dziąsła,podano mu nawiew tlenu. Siedziałam tam z kotkiem i znajomymi wiele godzin,ale go uratowano,dostał pencilinę,betamox,kroplowki. W domu wieczorem już zaczął mi pić.
Polecam w trudnych przypadkach,jeśli chcecie ratować zwierzę to napewno polecam dr Młynarskiego,wszystko zbadają zanim zwierzęciu dadzą odejść.
Polecam dr Młynarskiego i jego żonę.
Wyciągnęli nam Gapkę z obrzęku płuc

Mają bardzo dobry sprzęt,działają całodobowo.
Minus ceny i duzo ludzi ze zwierzakami.
Kolejki rozładowują umawiając sie na określone h z planowymi pacjentami. Ceny w h nocnych są wieksze i z tym trzeba się liczyć.