"Stawiamy Na Łapy" -Kociaki do adopcji!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 22, 2014 18:13 Re: Stawiamy na Łapy - DT pilnie poszukiwane!!!

Przerzedziło man się trochę w kociarni: są tylko Salma, Mikesz i Pyza, Nadia przeprowadziła się na DT, a Wanilka na DS. Ale w tygodniu powinny dotrzeć nowe dwa kotki. W następną sobotę jest Dzień Otwarty, dobrze byłoby, żeby ktoś przyszedł i chociaż pobawił się z nimi. Bo o tym, żeby znaleźć im dom, zwłaszcza teraz, przed wakacjami, to możemy tylko pomarzyć.
Maluchy kończą kwarantannę w szpitaliku i nie wiem, gdzie je damy :(
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon cze 23, 2014 19:21 Re: Stawiamy na Łapy - DT pilnie poszukiwane!!!

Witam i z góry bardzo przepraszam za offa , ale jestem bardzo zmartwiona losem mojego tymczasa Frediego , Frediego (i jego brata Antoniego) którego wydałam na DT do Nas troje a ona okłamała fundacje Zwierzęta Krakowa , no i ta fundacja go wydała na akcji w markecie , dziś dzwoniła do P.Małgorzaty która go wydała , ale nie chce mi pomóc w kontakcie z DS , rozumie ze nie moze podać kopi umowy , ale nawet nie chce aby to DS sie ze mna skontaktował , ju nie wiem co robic , ja chce tylko wiedzieć czy Frdi , kot którego wyciagłam zaa TM , czy ma sie dobrze , czy wszystko jest z nim o k, bardzo Was prosze o pomoc :(:(:(
viewtopic.php?f=1&t=162960 , opis rozmowy na str drugiej
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon cze 23, 2014 19:40 Re: Stawiamy na Łapy - DT pilnie poszukiwane!!!

Justa&Zwierzaki pisze:Witam i z góry bardzo przepraszam za offa , ale jestem bardzo zmartwiona losem mojego tymczasa Frediego , Frediego (i jego brata Antoniego) którego wydałam na DT do Nas troje a ona okłamała fundacje Zwierzęta Krakowa , no i ta fundacja go wydała na akcji w markecie , dziś dzwoniła do P.Małgorzaty która go wydała , ale nie chce mi pomóc w kontakcie z DS , rozumie ze nie moze podać kopi umowy , ale nawet nie chce aby to DS sie ze mna skontaktował , ju nie wiem co robic , ja chce tylko wiedzieć czy Frdi , kot którego wyciagłam zaa TM , czy ma sie dobrze , czy wszystko jest z nim o k, bardzo Was prosze o pomoc :(:(:(

My nie jesteśmy Zwierzęta Krakowa i nawet nie mamy z nimi dobrych kontaktów, między innymi ze względu na sposób wydawania kotów. Nie bardzo wiem, jak moglibyśmy pomóc, ja osobiście nie znam ani Nas Troje ani nikogo ze Zwierząt. Czytałam Twój wątek, bardzo Ci współczuje, ale obawiam się, że niewiele da się zrobić. Nazwisko osoby adoptującej Frediego jest dość popularne :(
Obrazek

miszelina

Post » Pon cze 23, 2014 19:43 Re: Stawiamy na Łapy - DT pilnie poszukiwane!!!

miszelina pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Witam i z góry bardzo przepraszam za offa , ale jestem bardzo zmartwiona losem mojego tymczasa Frediego , Frediego (i jego brata Antoniego) którego wydałam na DT do Nas troje a ona okłamała fundacje Zwierzęta Krakowa , no i ta fundacja go wydała na akcji w markecie , dziś dzwoniła do P.Małgorzaty która go wydała , ale nie chce mi pomóc w kontakcie z DS , rozumie ze nie moze podać kopi umowy , ale nawet nie chce aby to DS sie ze mna skontaktował , ju nie wiem co robic , ja chce tylko wiedzieć czy Frdi , kot którego wyciagłam zaa TM , czy ma sie dobrze , czy wszystko jest z nim o k, bardzo Was prosze o pomoc :(:(:(

My nie jesteśmy Zwierzęta Krakowa i nawet nie mamy z nimi dobrych kontaktów, między innymi ze względu na sposób wydawania kotów. Nie bardzo wiem, jak moglibyśmy pomóc, ja osobiście nie znam ani Nas Troje ani nikogo ze Zwierząt. Czytałam Twój wątek, bardzo Ci współczuje, ale obawiam się, że niewiele da się zrobić. Nazwisko osoby adoptującej Frediego jest dość popularne :(

nie dziwie sie Wam że z nimi nie współpracujecie, ja chwytam sie wszystkiego , aby dowiedzieć sie co z Fredim , a może znacie kogoś z Wieliczki , jestem załamana :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro cze 25, 2014 4:57 Re: Stawiamy na Łapy - DT pilnie poszukiwane!!!

Wczoraj dotarła Filipka, sympatyczna kotka, ale z charakterkiem. Jej zdjęcie jest już w drugim poście.
I niestety smutna wiadomość: jedna z malutkich koteczek, czarna Malta, odeszła wczoraj na FIP :(
Obrazek

miszelina

Post » Sob cze 28, 2014 20:13 Re: Stawiamy na Łapy - DT pilnie poszukiwane!!!

Dzisiejszy Dzień Otwarty był bardzo udany: przyszło wielu ludzi, koty dostały karmę, zabawki i fanty na nasze bazarki, wygłaskano je i wybawiono.
Wczoraj dotarły dwa maluszki (są na kwarantannie: Krupcia i Musia, bogate życie wewnętrzne :evil: ) i koteczka Romcia, wielce nieśmiala, aczkolwiek miziaczek.

W Galerii Bronowice podobno dwie maluszki się spodobały - rozmowy finalizujemy po niedzieli :)
Obrazek

miszelina

Post » Pon cze 30, 2014 9:54 Re: Stawiamy na Łapy - DT pilnie poszukiwane!!!

Mikesz miał iść do domu, ale Mikesz już nigdzie nie pójdzie. Nie żyje.
Rano został znaleziony martwy w kociarni. Powiesił się na własnej zabawce.
Przepraszam Mikeszku, że ktoś zostawił ci tego kurczaka na sznurku, ale przecież tak lubiłeś się nim bawić. Przepraszam za nasza ludzką bezmyślność
Obrazek

miszelina

Post » Pon cze 30, 2014 11:44 Re: Stawiamy na Łapy - DT pilnie poszukiwane!!!

Strasznie to smutne :cry:

katikot

Od: Pt paź 26, 2007 23:31

Post » Pon cze 30, 2014 14:04 Re: Stawiamy na Łapy - DT pilnie poszukiwane!!!

okropność :( ja odcięłam zabawki na gumkach przymocowane do mojego drapaka po tym jak kici zaplątała się w gumkę łapka i próbując ją uwolnić coraz bardziej zaciskała pętlę... dobrze że byłam w domu...
bardzo mi przykro, takie wypadki trudno jest przewidzieć.. :(

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Pon cze 30, 2014 17:42 Re: Stawiamy na Łapy - DT pilnie poszukiwane!!!

Arizona pojechała dzisiaj do domu, to jedyna dobra wieść.
Obrazek

miszelina

Post » Pon cze 30, 2014 17:47 Re: Stawiamy na Łapy - DT pilnie poszukiwane!!!

Życzę Dakocie i Nebrasce tego samego :ok:
a z Mikesza nie mogę się otrząsnąć...

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Pon cze 30, 2014 18:07 Re: Stawiamy na Łapy - DT pilnie poszukiwane!!!

Ja też nie. To był pech, straszliwy pech.
Pozabieraliśmy wszystkie zabawki ze sznurkami, nawet takimi 5-cio centymetrowymi.
Obrazek

miszelina

Post » Pon cze 30, 2014 18:47 Re: Stawiamy na Łapy - DT pilnie poszukiwane!!!

niestety nie da się wszystkiego upilnować, takie deszczowe dni są koszmarne.

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Śro lip 02, 2014 21:31 Re: Stawiamy na Łapy - DT pilnie poszukiwane!!!

Justa&Zwierzaki pisze:
miszelina pisze:

nie dziwie sie Wam że z nimi nie współpracujecie, ja chwytam sie wszystkiego , aby dowiedzieć sie co z Fredim , a może znacie kogoś z Wieliczki , jestem załamana :cry: :cry: :cry:

Justa, z Wieliczki jest Kinya, napisz do niej może.
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Sob lip 05, 2014 18:39 Re: Stawiamy na Łapy - DT pilnie poszukiwane!!!

Dziś dotarła do kociarni taka bieda:

Obrazek

Ma ok. 3 miesięcy i potrzaskaną miednicę :( Bardzo się boi, ale nie jest agresywna. Na szczęście ma apetyt.
We wtorek mamy konsultację chirurgiczną, będziemy wiedzieć, czy da się coś zrobić. Nazwaliśmy ją Kluska.
Obrazek

miszelina

[poprzednia][następna]