Pozytywnie zakręceni . Mobi (*)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 29, 2014 21:20 Re: Pozytywnie zakręceni . Fotki ; )

mir.ka pisze:ja w ubiegłym roku byłam dość blisko ciebie, w Sandomierzu

nom, całkiem niedaleko mnie :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie cze 29, 2014 21:22 Re: Pozytywnie zakręceni . Fotki ; )

agusialublin pisze:
Myszolandia pisze:to ja nieraz tak mam,do późna siedzę,a potem o 4.20 sztywna do wstawania

i co rano sobie powtarzasz że że teraz to już wcześniej pójdziesz spać co nie :mrgreen:
też tak mam :lol:

Jo i wychodzi,ze obiecanki macanki a głupiemu stoją oczy rano na drugi dzień :mrgreen:
mir.ka pisze:
Myszolandia pisze:to ja nieraz tak mam,do późna siedzę,a potem o 4.20 sztywna do wstawania

nie wyobrażam sobie takiego wstawania :(
ja mam od dłuższego czasu bardzo blisko, na odległość do telefonu :mrgreen:
a nawet ja musiałam jeździć na określoną godzinę to najwcześniej wstawałam o 6-tej

we wcześniejszej firmie jak pracowałam,to żeby dojechać na 5.00 to musiałam wstawać po 3.00
agusialublin pisze:Dziewczyny, pisałam już na watku u Ewci i Kuby :D
Bo ja bym bardzo chciała żebyście do mnie Lublina przyjechali, i nawet na dwa dni co :D :D :D
tak w sierpniu :D tak bym chciała Was poznać :D

Kurde,szkoda,ze tak jesteśmy porozsiewani a nie np max 100 km od siebie
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie cze 29, 2014 21:37 Re: Pozytywnie zakręceni . Fotki ; )

No mówie , żeby te miejscowości jakoś do siebie poprzyciągać , to nikt nie słucha :twisted:
Mały wstał , obszedł kuchnię i nie dostał repety , choć chyba się zdecydował coś przekąsić .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie cze 29, 2014 21:59 Re: Pozytywnie zakręceni . Fotki ; )

Na parkingu chodzi młoda koteczka , garnie sie do ludzi , da sie brać na rece , chyba nie wymieniła jeszcze mleczków . Takie ma cycki dziwne , jakby młode miała .
muszę ją blizej obejrzeć , bo szkoda . :(

barbarados

Post » Pon cze 30, 2014 7:28 Re: Pozytywnie zakręceni . Fotki ; )

barbarados pisze:Już napiszę . Tak stresująco
Za Mobiego .
Ma podejrzenie anemii .
W srodę na wieczór mi się dziwny wydawał , bo do południa latał normalnie .
Poszłam do wetów w czwartek . Kot blady a poprzedniego dnia nie był 8O Wyniki krwi takie sobie , leki dostał , witaminki , Apetyt ma , waży 3, 4 kilo .
Po lekach trochę ozył , mniej śpi . Jutro badania krwi na głodniaka , rano idę . I za te wyniki kciuki prosze .
On był taki senny jakiś miesiec tenu , jak te niepogody były . Ale wtedy wszystkie koty były i po dwu dniach przeszło .

no to :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

i czekamy na wieści :)

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Pon cze 30, 2014 9:19 Re: Pozytywnie zakręceni .

Cześć! :D
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon cze 30, 2014 12:19 Re: Pozytywnie zakręceni .

i jak po wizycie?

jeszcze potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon cze 30, 2014 16:44 Re: Pozytywnie zakręceni .

Kot dziś dostał betamoks i tolfinę i mu ie poprawiło . Nie jet taki ospały , już ie pobawił , chodzi po mieszkaniu i zaczepia Filka . Tak nam to na tan zapalny wygląda .
Badania przełożone na środę .
Kciuki sie przydadzą .
dziś dzieliłam wołowinkę . Miąsko dla kotka , kość na bigos :twisted: I co ? Mobi lubi surowe miąsko :mrgreen: To mu tą wołowinke rozmrożę i dam na surowo .
Reszta stada popatrzyła z obrzydzeniem . Oni wolą białe miąsko , szlachta jedna . I gotowane .
Spróbuję dziś upolować kotkę z parkingu . Muszę ją obejrzeć . W południe jej nie było ale cały dzień praktycznie pada więc się pewnie gdzieś zaszyła .

barbarados

Post » Pon cze 30, 2014 16:55 Re: Pozytywnie zakręceni .

barbarados pisze:Kot dziś dostał betamoks i tolfinę i mu ie poprawiło . Nie jet taki ospały , już ie pobawił , chodzi po mieszkaniu i zaczepia Filka . Tak nam to na tan zapalny wygląda .
Badania przełożone na środę .
Kciuki sie przydadzą .
dziś dzieliłam wołowinkę . Miąsko dla kotka , kość na bigos :twisted: I co ? Mobi lubi surowe miąsko :mrgreen: To mu tą wołowinke rozmrożę i dam na surowo .
Reszta stada popatrzyła z obrzydzeniem . Oni wolą białe miąsko , szlachta jedna . I gotowane .
Spróbuję dziś upolować kotkę z parkingu . Muszę ją obejrzeć . W południe jej nie było ale cały dzień praktycznie pada więc się pewnie gdzieś zaszyła .

tak pisałaś o tym mięsie i które co jedzą, że jak napisałaś, że chcesz upolować tą kotkę to w pierwszej chwili pomyślałam, że to żeby twoje koty nakarmić 8O
chyba zmęczona jestem... :roll:

mag828

Post » Pon cze 30, 2014 16:59 Re: Pozytywnie zakręceni .

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
To przez tą pogodę .
Pani chodzi karmic koty ok 22 . Wtedy pójdę i ją obejrzę . Kotka jest drobna , to może być jej pierwsza rujka i już może być w ciąży .Dzika nie jest , skoro daje się na ręce brać .

barbarados

Post » Pon cze 30, 2014 17:02 Re: Pozytywnie zakręceni .

barbarados pisze::ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
To przez tą pogodę .
Pani chodzi karmic koty ok 22 . Wtedy pójdę i ją obejrzę . Kotka jest drobna , to może być jej pierwsza rujka i już może być w ciąży .Dzika nie jest , skoro daje się na ręce brać .

oby tylko nie było tak, że ktoś ją wyrzucił bo będzie miała kociaki... jak z moją Frygą było :?

mag828

Post » Pon cze 30, 2014 17:11 Re: Pozytywnie zakręceni .

Może mi sie uda foty cyknać . Jeśli by tak było , że jest kotna , to ją trzeba gdzieś zabrać i coś potanowić . Szkoda jej . A u ludzi to częste , nie upilnują a potem kłopot za drzwi . << bo przecież kot to drapieżnik i sobie poradzi >> :evil:

barbarados

Post » Pon cze 30, 2014 17:13 Re: Pozytywnie zakręceni .

barbarados pisze:Może mi sie uda foty cyknać . Jeśli by tak było , że jest kotna , to ją trzeba gdzieś zabrać i coś potanowić . Szkoda jej . A u ludzi to częste , nie upilnują a potem kłopot za drzwi . << bo przecież kot to drapieżnik i sobie poradzi >> :evil:

powodzenia :ok: :ok: :ok:
i oby jednak nie była kotna...

mag828

Post » Pon cze 30, 2014 17:19 Re: Pozytywnie zakręceni .

Oby . Ale te jej cycki mi się nie podobają ,albo miała i jej kociaki przepadły , bo potrafi cały dzień siedzieć na parkingu , albo ma ? Ale by wtedy ich na tak długo nie zotawiła . Albo będzie miała .

barbarados

Post » Pon cze 30, 2014 17:25 Re: Pozytywnie zakręceni .

barbarados pisze:Oby . Ale te jej cycki mi się nie podobają ,albo miała i jej kociaki przepadły , bo potrafi cały dzień siedzieć na parkingu , albo ma ? Ale by wtedy ich na tak długo nie zotawiła . Albo będzie miała .

albo gdzieś je schowała a na tym parkingu łasi się do ludzi i szuka pomocy

mag828

[poprzednia][następna]