mir.ka pisze:ja w ubiegłym roku byłam dość blisko ciebie, w Sandomierzu
nom, całkiem niedaleko mnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Myszolandia pisze:to ja nieraz tak mam,do późna siedzę,a potem o 4.20 sztywna do wstawania
i co rano sobie powtarzasz że że teraz to już wcześniej pójdziesz spać co nie![]()
też tak mam
mir.ka pisze:Myszolandia pisze:to ja nieraz tak mam,do późna siedzę,a potem o 4.20 sztywna do wstawania
nie wyobrażam sobie takiego wstawania![]()
ja mam od dłuższego czasu bardzo blisko, na odległość do telefonu![]()
a nawet ja musiałam jeździć na określoną godzinę to najwcześniej wstawałam o 6-tej
agusialublin pisze:Dziewczyny, pisałam już na watku u Ewci i Kuby![]()
Bo ja bym bardzo chciała żebyście do mnie Lublina przyjechali, i nawet na dwa dni co![]()
![]()
![]()
tak w sierpniutak bym chciała Was poznać
barbarados pisze:Już napiszę . Tak stresująco
Za Mobiego .
Ma podejrzenie anemii .
W srodę na wieczór mi się dziwny wydawał , bo do południa latał normalnie .
Poszłam do wetów w czwartek . Kot blady a poprzedniego dnia nie byłWyniki krwi takie sobie , leki dostał , witaminki , Apetyt ma , waży 3, 4 kilo .
Po lekach trochę ozył , mniej śpi . Jutro badania krwi na głodniaka , rano idę . I za te wyniki kciuki prosze .
On był taki senny jakiś miesiec tenu , jak te niepogody były . Ale wtedy wszystkie koty były i po dwu dniach przeszło .
barbarados pisze:Kot dziś dostał betamoks i tolfinę i mu ie poprawiło . Nie jet taki ospały , już ie pobawił , chodzi po mieszkaniu i zaczepia Filka . Tak nam to na tan zapalny wygląda .
Badania przełożone na środę .
Kciuki sie przydadzą .
dziś dzieliłam wołowinkę . Miąsko dla kotka , kość na bigosI co ? Mobi lubi surowe miąsko
To mu tą wołowinke rozmrożę i dam na surowo .
Reszta stada popatrzyła z obrzydzeniem . Oni wolą białe miąsko , szlachta jedna . I gotowane .
Spróbuję dziś upolować kotkę z parkingu . Muszę ją obejrzeć . W południe jej nie było ale cały dzień praktycznie pada więc się pewnie gdzieś zaszyła .
barbarados pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
![]()
To przez tą pogodę .
Pani chodzi karmic koty ok 22 . Wtedy pójdę i ją obejrzę . Kotka jest drobna , to może być jej pierwsza rujka i już może być w ciąży .Dzika nie jest , skoro daje się na ręce brać .
barbarados pisze:Może mi sie uda foty cyknać . Jeśli by tak było , że jest kotna , to ją trzeba gdzieś zabrać i coś potanowić . Szkoda jej . A u ludzi to częste , nie upilnują a potem kłopot za drzwi . << bo przecież kot to drapieżnik i sobie poradzi >>
barbarados pisze:Oby . Ale te jej cycki mi się nie podobają ,albo miała i jej kociaki przepadły , bo potrafi cały dzień siedzieć na parkingu , albo ma ? Ale by wtedy ich na tak długo nie zotawiła . Albo będzie miała .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, zuzia115 i 28 gości