"Sympatyczny ten Okruszek, widać, że bardzo uczuciowy jest

- o tak, bardzo,
kocina przezywa bardzo nasze radosci i smutki,
bardzo uczestniczy w "emocjach"
ale my jestesmy calym jego swiatem, jedyna "rodzina"
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
111janina pisze:Takie osoby jak Ty musza sie liczyc z takimi sytuacjami ale Ty o tym napewno wiesz,
wstretne babsko, nie ma sie czym przejmowac ale wiem...latwo powiedziec.
Pozdrawiam Ciebie i kociaki.
"Robisz" dobra "robote" i tego sie trzymasz, podziwiam, wiem, ze to bardzo trudne
kicikicimiauhau pisze:Pomocy!!! Błagam!!!
Trikolorek z Kraszewskiego chory. Nie je, nad nim same muchy, ma coś z okiem - nie wiem, czy nie muszyca. Jutro go łapię z rana , ale - do ds u dr Pałys z Katowic. Bie mam yransportu, nie wiem jak jezdz a autobusy. Oko ma jakby wgniecione albo go nie ma, czarną brodę, dzis ludzie mowili, ze od kogos 3x wypadl z III pietra, 'opiekun' nie chce go juz, nie mam auta - tylko transport do dr Pałys... Błagam, on nie moze czekać, proszę!!! Z Rybnika do Katowic..
kicikicimiauhau pisze:...dzis ludzie mowili, ze od kogos 3x wypadl z III pietra, 'opiekun' nie chce go już...
dzika ruta pisze:Mam nadzieję, że uda się jutro złapać kota.
Będę z niecierpliwością czekała na wiadomości o stanie jego zdrowia.kicikicimiauhau pisze:...dzis ludzie mowili, ze od kogos 3x wypadl z III pietra, 'opiekun' nie chce go już...
Użytkownicy przeglądający ten dział: ak007, Anthonyneept, Blue, Google [Bot], puszatek i 60 gości