Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lucka1 pisze:Wczoraj stłukłam drugi talerzyk od zastawy stołowej, którą Duża dostała na X -oweurodziny, no myślałam piekło się rozpęta, a Ona wzięła mnie na ręce ( zawsze przy tym mówi -ty nic nie ważysz) przytuliła i powiedziała i tak cię kocham mały Dziadu
![]()
chyba mnie lubi
MaryLux pisze:lucka1 pisze:Wczoraj stłukłam drugi talerzyk od zastawy stołowej, którą Duża dostała na X -oweurodziny, no myślałam piekło się rozpęta, a Ona wzięła mnie na ręce ( zawsze przy tym mówi -ty nic nie ważysz) przytuliła i powiedziała i tak cię kocham mały Dziadu
![]()
chyba mnie lubi
To dlaczemu na Ciebie "Dziadu" mówi? Przecież Ty jesteś maleńka kotecia, a nie jakiś dziadu
Inka
Sihaja pisze:Jak już napisałam, jeżeli mała nie będzie miała kontaktu z obcymi kotami a domownicy są zdrowi, szczepienie na chlamydie nie jest konieczne. Jeżeli Tinusia miałaby chlamydię, na pewno byś wiedziała, by Ci częściej chorowała. Chlamydia objawia się częstym, przewlekłym zapaleniem spojówek. Można zrobić test na chlamydie - zapytaj weta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dino&felek, Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 698 gości