MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 26, 2014 14:39 Re: 26.06 dwa 'święta'. KOCIE BIEDY proszą o wsparcie karmą

Kochani - chłopcy dziękują za życzenia :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Czw cze 26, 2014 16:35 Re: 26.06 dwa 'święta'. KOCIE BIEDY proszą o wsparcie karmą

Mizianki od cioci Ani! <3
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Czw cze 26, 2014 17:36 Re: 26.06 dwa 'święta'. KOCIE BIEDY proszą o wsparcie karmą

buzialce dla solenizantów

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Czw cze 26, 2014 17:52 Re: 26.06 dwa 'święta'. KOCIE BIEDY proszą o wsparcie karmą

Pandziak i Szpieg znow dziękują :D
Zrobiłam na wieczornym karmieniu trochę zdjęć - później wstawię.
Przed chwilą po oknie w kuchni chodziła mucha. Lenka i Ferdek zapatrzeni. Puszek tym jednym oczulkiem patrzył, o co chodzi, pies wskoczył z krzesła na parapet. I jeszcze Greta doszła - a ludzie gapią się do góry, bo 5 zwierzy siedzi. I w końcu Greta podskoczyła i zjadła muche :mrgreen:
Ostatnio Ferdek przyniosl w buzi pająka, przegryzl go na pół i tak zostawił... :roll: Drastyczne zachowanie :twisted: Reszta pajęczaków przesiaduje w toalecie, ale i tam przed kotomstwem niestety się nie uchronią...
kicikicimiauhau

Post » Czw cze 26, 2014 19:38 Re: 26.06 dwa 'święta'. KOCIE BIEDY proszą o wsparcie karmą

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Całą noc lało; dopiero po południu wyszło słońce. Czarnuszki rano jadły pod parasolem, potem migiem do piwnicy. Młodym kichanie przechodzi po Immunodolu.
Ekipa z Mickiewicza zjadła, bo idąc z powrotem nie było połowy jedzonka (podchodzą pozniej, bo trochę ludzi tam dzis bylo, a i z tyłu prźedszkola taki niemily pies do wieczora lata - a one tylko Misia w miarę lubią)
Króweczki juz mają spokój, nikt talerza nie wyrzuca. Na szczeście.
Trikolorek nadal nieufny, siedzi w zaroslach. Dzis byl tez Dochodzący Druczek, ale nie chciał do zdjęc zapozować.
Puchatek dziś został słownie skarcony, bo kręcił się u krówek, a to sąsiednia stolowka. Ale ma byc u siebie, a nie wrażeń szukać. Odprowadziliśmy chłopaka z powrotem. Czasem u krowek jest Szczupły, bardzo się lubią te żaby.
Z ciekawszych wieści to już chyba wszystko :wink:
Ostatnio edytowano Czw cze 26, 2014 20:12 przez kicikicimiauhau, łącznie edytowano 2 razy
kicikicimiauhau

Post » Czw cze 26, 2014 19:46 Re: 26.06 dwa 'święta'. KOCIE BIEDY proszą o wsparcie karmą

Ale zadbane kotełki :mrgreen:

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Czw cze 26, 2014 20:20 Re: 26.06 dwa 'święta'. KOCIE BIEDY proszą o wsparcie karmą

Dziękuję za tak miły komplement :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Czw cze 26, 2014 20:48 Re: 26.06 dwa 'święta'. KOCIE BIEDY proszą o wsparcie karmą

Słodziaki!

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Pt cze 27, 2014 14:02 Re: MOJE KOCIE BIEDY... proszą o wsparcie karmą

Z całego serca dziękuję
izabeli132 za jedzonko mokre i suche dla kociaków i przysmaki :1luvu: :1luvu:
oraz
vanesi1 i dziewczynom, które zakupiły ciuszki na bazarku za jedzonko mokre i suche :1luvu: :1luvu: - tak jak obiecałam, wklejam zdjęcie
Obrazek
BARDZO WAM DZIĘKUJĘ W IMIENIU ZWIERZAKÓW :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Pt cze 27, 2014 14:42 Re: MOJE KOCIE BIEDY... proszą o wsparcie karmą

Zabawa wędką :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Pt cze 27, 2014 15:26 Re: MOJE KOCIE BIEDY... proszą o wsparcie karmą

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Pt cze 27, 2014 22:02 Re: MOJE KOCIE BIEDY... proszą o wsparcie karmą

Jutro zrobię trochę zdjęć - także zapraszam do oglądania :)
Troszkę relacji z dnia dzisiejszego:
Trikolorek jak zwykle w trawce, której 'uczepił się jak pijany płotu'
Spotkanie z wychodzącą kotką Pompon - ma niewykształcony ogon, tak jak u królików - strasznie gadatliwe kocisko
Rano była lekka bijatyka u czarnych - wołam, wołam, nagle krzyki kocie 8O Długoogonowiec zaczepiał Mamę Kocicę. Albo na odwrót. Ale po śniadaniu wszyscy zapomnieli o konflikcie i zaczęli się myć.
Koty już śpią; pozna już pora. Także i ja kończę.
Zdjęcia jutro wieczór.
kicikicimiauhau

Post » Pt cze 27, 2014 23:21 Re: MOJE KOCIE BIEDY... proszą o wsparcie karmą

Czesc, witam,
super te zdjecia wstawilas z karmienia,
zwlaszcza podobaly mi sie te szarosci ale...wszystkie kochane oczywiscie.
Zabawa z wedka? przednia...i jaki zaangazowany Slepaczek w zabawe!
U mojego kota nowy pomysl - spi w lozku z calym stadem czyli spimy troje, razem sie kladziemy i razem wstajemy,
czesto kot miaukiem zaprasza do sypialni,
a ostatnio, juz 3X z rzedu, uklada sie "w glowach" nad ranem i obraca wkolo swojej osi a potem zniecierpliwiony paca lapka mnie po twarzy, bardzo delikatnie, paca i obserwuje, co z tego bedzie?
patrze na zegar i jesli moge jeszcze spac, to spie a kot odpuszcza i wraca "w nogi", uklada sie i spi spokojnie az ktores z nas nie wstanie ale pacanie lapka dotyczy tylko mnie,
mile i fajne to jego nowe zachowanie.
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

Post » Sob cze 28, 2014 6:12 Re: MOJE KOCIE BIEDY... proszą o wsparcie karmą

Witaj :1luvu:
Sympatyczny ten Okruszek, widać, że bardzo uczuciowy jest <3 Moje też mają podobne zachowanie - szczegolnie Pandziak, jak by mógł, to na głowie by siedział. On się tak wtuli w twarz i śpi. Lenia i Ferdek też. A Szpiegus lubi w nogach leżeć, ale w międzyczasie też podchodzi bliżej - taki dystyngowany jest. Puszek uwielbia leżeć na poduszce, ale tylko wtedy, gdy jest 'wywietrzona' na balkonie albo po zmianie poszewki. Greta na łóżku spalaby, ale... sama :twisted: A pies Misiu ze Stasiem się przytuli i razem śpią. Chociaż teraz już bardziej leżą na parapetach czy dywanie albo pod łóżkiem - ale jak jest chłodniej, to od razu do łóżka.
A Szpieg już Misiowi pokazuje, że jego natręctwo go męczy - i nie chce się z nim już tak kolegować :roll: Jak to starszy pan - spokój chce mieć ;)
kicikicimiauhau

Post » Sob cze 28, 2014 13:31 Re: MOJE KOCIE BIEDY... proszą o wsparcie karmą

Kici;
"On się tak wtuli w twarz i śpi."

- no taaaa
ale potem cala (pokremowana) twarz w kocich wlosach, haha
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

[poprzednia][następna]