Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Światło jest.
Dla odmiany nie mam internetu - łączę się przez komorkę.
Tzn modem niby działa, ale coś mruga a chyba nie powinno no i tel stacjonarny tez nie działa.
Jeszcze raz zrobię to co zalecają aby zrobić i jak nie podziała to zadzwonię do upc.
jak nie urok to... drugi urok. Choć wątpliwy.
Nie lubię ludzi ktorzy szukając czegoś mocno lustruja mieszkanie. W końcu gdy śrubka się znalazła pan elektryk wszedł na moje "wielkie pokoje" szukając kotów - wczesniej zapytał ile ich mam (powiedziałam, ze dwa nie wiedzac w jakim celu pyta, a będac przekonana że i tak żadna się nie pokaże) - okazało się, ze pan ma dwa psy, ktore nie lubia kotow. Moje wyczuły - zadna sie nie pokazała. Zawsze się śmieję, jak po wyjściu "wątpliwie chcianych gości" moje stadko się wynurza, z każdej strony wersalki koty wychodzą.
łapusia w pudle. Szkieleciek właściwie, nie kot. Dałam jeść, ale mocno nie chciała dzisiaj. Przestraszona slabizna z niej i tyle.
taizu pisze:asia2 pisze:ale kupujecie od weta jako b12 czy w jakimś komplecie witamin?
B12 u weta raczej występuje z pewnymi dodatkami jako catosal
B12 w ludzkiej aptece na receptę, może być recepta od weta
megan72 pisze:A czy Łapa była kiedykolwiek badana kardiologicznie? Tzn pod kątem przepływów? Wiele objawów, które opisujesz, to pierwsze oznaki demencji (nawoływanie, chwilowa dezorientacja), powodowanej przez miażdżycę naczyń. Również to zawieszanie się, chudnące szybko łapki (słabiej dokrwione). Tak samo niedokrwione w miażdżycy są nerki, i to jest częsta przyczyna ich niewydolności. Mój starutki Gacek (również z rudą łapą, już za TM niestety) bardzo ładnie się ustabilizował na samych 'omegach 3' - one lekko rozrzedzają krew, zapobiegają stanom zapalnym - m. in. naczyń krwinośnych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Paula05 i 127 gości