Jeszcze chwila, a się wszystko unormuje, bardzo mocno pozdrawiamy i życzymy, abyś te najgorsze dni miała szybciutko, szybciutko za sobą. Czekamy tu z utęsknieniem na poprawę samopoczucia

Moderator: Estraven
mir.ka pisze:tramal raczej nie, chyba powinnaś go brać bo jest mocny
mir.ka pisze:Tobie te druty wyjmą czy zostaną?
puszatek pisze:na pewno zostawiąpotem jeszcze usztywnią drugą rękę, już na zaś....
Myszolandia pisze:kup sobie osłonę na żołądek,
Barbasia pisze:Jak mam brać jakiś nowy lek, zawsze sprawdzam "możliwe działania uboczne". U mnie przeważnie wszystko się sprawdza.![]()
czitka pisze: Czekamy tu z utęsknieniem na poprawę samopoczucia
izka53 pisze:Oooo![]()
![]()
Cześć krajanko
![]()
Pomidory to samo zdrowie, żywy potas i w ogóle mniam![]()
Niemniej nie podejrzewam Cię o konsumpcję MOICH pomidorów albowiem azaliż iżsą one na razie w postaci czterech karłowatych krzaczków w skrzynce, z dolnymi odrostami ewidentnie przez coś zżeranymi. Na kwiatach to się może troszku znam, ale to pierwsze warzywa w moim życiu
kotka doroty pisze:Uffff...udało się
izka53 pisze:Ależ Basieńko - powiedz to Misi, żeby nie właziła tam gdzie nie trza![]()
Aaaa zapomniałam napisać - przed zabiegiem porobili mi wszystkie możliwe badania, zachodziła bowiem możliwość, że konieczne będzie dłuższe znieczulenie, ręka zaczęła się już zrastać. No i wszystkie możliwe wyniki mam wręcz doskonałe, wszystkie PCRy, opady , hemoglobiny - pół strony badań - wszystko Ok![]()
mir.ka pisze:izka53 pisze:Ależ Basieńko - powiedz to Misi, żeby nie właziła tam gdzie nie trza![]()
Aaaa zapomniałam napisać - przed zabiegiem porobili mi wszystkie możliwe badania, zachodziła bowiem możliwość, że konieczne będzie dłuższe znieczulenie, ręka zaczęła się już zrastać. No i wszystkie możliwe wyniki mam wręcz doskonałe, wszystkie PCRy, opady , hemoglobiny - pół strony badań - wszystko Ok![]()
no to jakaś dodatkowa korzyść z tego pobytu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Avian pisze:Jak poczytałam o Twoich drutach i innych paradoksach, to stwierdziłam, ze na drugie prześwietlenie nie pójdę![]()
Dobrze mi się żyje w ortezie, niech juz lepiej nic nie grzebią
Szybkiego zrostu !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Hana, jotpeg i 691 gości