Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotelsonciorny pisze:Koty się domagają wyjścia rano.. To wypuszczam, ale jak widzę że ziąb i one siedzą tymi swoimi kocimi dupkami na zimnych płytkach to mnie szlag trafia na miejscuNo bo mi się wydaje, że im jest w dupki zimno, ale są zbyt zafascynowane otoczeniem i nie zwracają na to uwagi. Jestem nadopiekuńczą matką
![]()
Muszę im ogarnąć karton, nagram te małe diaboły szatańskie
kotelsonciorny pisze:Koty się domagają wyjścia rano.. To wypuszczam, ale jak widzę że ziąb i one siedzą tymi swoimi kocimi dupkami na zimnych płytkach to mnie szlag trafia na miejscuNo bo mi się wydaje, że im jest w dupki zimno, ale są zbyt zafascynowane otoczeniem i nie zwracają na to uwagi.
felin pisze:kotelsonciorny pisze:Koty się domagają wyjścia rano.. To wypuszczam, ale jak widzę że ziąb i one siedzą tymi swoimi kocimi dupkami na zimnych płytkach to mnie szlag trafia na miejscuNo bo mi się wydaje, że im jest w dupki zimno, ale są zbyt zafascynowane otoczeniem i nie zwracają na to uwagi. Jestem nadopiekuńczą matką
![]()
Muszę im ogarnąć karton, nagram te małe diaboły szatańskie
A kup im sztuczną trawę z metra.
Świetnie się sprawdzała przy starym psie mojej ciotki (zawsze skopywał kocyki w narożnik); i łatwo ją wyczyścić, bo plastikowa jest.
bb0702 pisze:Ja też poszukam tej sztucznej trawy. Dobrze się czegoś dowiedzieć , dzięki !
ewar pisze:O tej trawie czytałam już na forum.Ponoć bardzo fajna rzecz.Tylko jak to czyścić? Płytki łatwo, a to?
Moje koty wychodzą na balkon nawet w trzaskający mróz, same chcą, wracają jednak szybko.Nic im nie jest, zahartowane są.Samych kotów na długo nie zostawiałabym na balkonie, jakoś bałabym się.Po tym, jak Milo pogryzła siatkę to już uważam.
kotelsonciorny pisze:bb0702 pisze:Ja też poszukam tej sztucznej trawy. Dobrze się czegoś dowiedzieć , dzięki !
Sprawdziłam w leroy-merlin, kosztuje koło 14zł ma metr kwadratowy, więc nie wydaje mi się, żeby, przynajmniej u nas, były to duże koszty. Nasz balkon to 3,6 metra długości, ale szerokość muszę sprawdzić. Super sprawa, na serio.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, Silverblue i 68 gości