STARE , KALEKIE w schronie-Dziadzio Kostuś za TM [*]

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw maja 22, 2014 11:59 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Wieści od Augusta str42

co z Dziadziem Smerfem? co mu jest jak sie czuje? martwie się :cry:
Kotka Milka

Post » Pt maja 23, 2014 16:51 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Wieści od Augusta str42

Kotko Milko - jestem zdrowy :D .
I dzisiaj zrobiłem Dużej psikusa aż latała w nerwach po domu :mrgreen: .
Wczoraj przyjechał nowy drapak , bo poprzedni był do sufitu ale zupełnie w pionie i Notka na trzech łapkach nie mogła się po nim wspinać . A Notka lubi siedzieć wysoko.
Ale ja spróbowałem tak po cichutku , wlazłem na samą górę ,fajnie było to poszedłem "w kimono". A Dużej nawet do głowy nie przyszło ,że ja tak wysoko sobie śpię . Zrobiła takie 8O oczy jak mnie tam znalazła.
Co prawda zejście z góry to był dla mnie szczyt ekwilibrystyki , więc jak się wyspałem to Duża mnie zdjęła bo wrzeszczałem :oops:

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam wszystkich cieplutko
Dziadzio Smerf
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pt maja 23, 2014 18:10 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Wieści od Augusta str42

Miło czytać dobre wieści :)
kicikicimiauhau

Post » Pt maja 23, 2014 18:12 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Wieści od Augusta str42

MałgosiaZ pisze:Kotko Milko - jestem zdrowy :D .
Wczoraj przyjechał nowy drapak , bo poprzedni był do sufitu ale zupełnie w pionie i Notka na trzech łapkach nie mogła się po nim wspinać . A Notka lubi siedzieć wysoko.
Ale ja spróbowałem tak po cichutku , wlazłem na samą górę ,fajnie było to poszedłem "w kimono". A Dużej nawet do głowy nie przyszło ,że ja tak wysoko sobie śpię . Zrobiła takie 8O oczy jak mnie tam znalazła.
Co prawda zejście z góry to był dla mnie szczyt ekwilibrystyki , więc jak się wyspałem to Duża mnie zdjęła bo wrzeszczałem :oops:

Obrazek

Obrazek

Dziadzio Smerf

Dzielny dziadzio :1luvu: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob maja 24, 2014 6:32 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Wieści od Augusta str42

Dodam ,że Dziadka "wrzask" to ciche postękiwanie i bardzo strapiona minka . W łapkach brak "amortyzatorów" i jak stara się schodzić to po prostu cały tył leci bezwładnie z wielkim łoskotem :? . Niestety to wszystko skutek zaniku mięśni : brak głosu ,brak sprężystości itp. Ale radzi sobie dzielnie dostarczając mi wiele wzruszeń :)
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Sob maja 24, 2014 7:06 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Wieści od Augusta str42

wygłaskaj Dziadunia od Pruszkowskich Panienek Postpaluszanek i wujka Kuby .
Oczywiście nie zapomnij o reszcie footer , które również serdecznie pozdrawiamy :ok: :ok: :ok:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Sob maja 24, 2014 8:47 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Wieści od Augusta str42

Dziadzio :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie maja 25, 2014 15:44 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Wieści od Augusta str42

Ten bukiet jest ode mnie dla Cioci MAZ :1luvu: :1luvu: :1luvu: ,

która bardzo dba o to ,abym dobrze i smacznie jadł :catmilk:

Dziękuję :D

Obrazek
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Pon maja 26, 2014 11:25 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Wieści od Augusta str42

Justa&Zwierzaki pisze:

Obrazek

Obrazek

Dziadzio Smerf

:))))))) cieszę się :)
ostatnio moja kicia zrobiła mi tez psikusa-gdy wychodziła,m z kundlami na spacer wyjmujac smycz zostawiłam otwarta szafke, a gdy wrocilam wrzucilam smycze do szafki i zamkmknęłam
szukam kotki.......nie ma
slyszę takie skrob ...skrob... :?: kocisko w szfce ze smyczami zamkniete :twisted:
Kotka Milka

Post » Pon maja 26, 2014 17:11 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Wieści od Augusta str42

Duzo zdrowka dla Kocia Smerfa i Opieki. MAZ

MAZ

Od: Sob cze 29, 2013 17:02

Post » Pon maja 26, 2014 19:03 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Wieści od Augusta str42

Kotka Milka pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Obrazek

Obrazek

Dziadzio Smerf

:))))))) cieszę się :)
ostatnio moja kicia zrobiła mi tez psikusa-gdy wychodziła,m z kundlami na spacer wyjmujac smycz zostawiłam otwarta szafke, a gdy wrocilam wrzucilam smycze do szafki i zamkmknęłam
szukam kotki.......nie ma
slyszę takie skrob ...skrob... :?: kocisko w szfce ze smyczami zamkniete :twisted:

Ha, ha a ja kota Manka zamknęłam do ..... zamrażalnika ( jak wyjmowałam mięso i nie zauważyłam jak mi wszedł głęboko do szuflady zamrażalnika ) a w tym czasie oglądałam seks misje , i słysze takie chiche jakby z oddali miau , miau i po jakimś tam czasie brakowało mi tego maniaka mięsnego przy garnku no i pędem do zamrażalnika i takie oczy 8O i w śmiech , cos ty kocie chciałeś sie za hibernować na lepsze czasy :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro maja 28, 2014 10:06 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Wieści od Augusta str42

matko :strach: kot mrożony albo lody z kota
Kotka Milka

Post » Pon cze 23, 2014 22:07 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Nadzieja i Rozalka- jest źle

Tylko zacytuję :

"Nadzieja chora bardzo; uszy i przednie łapki jak kalafiory ilość "strupów" na kocinie coraz większa; apetytu nie ma.
I z Rozalką też kiepsko, dziś rano brzydko wymiotowała"

Dla obydwu panienek potrzeba bardzo dużo ciepłych myśli . Z Nadzieją już jest gorzej niż źle :(
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Pon cze 23, 2014 22:37 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Nadzieja i Rozalka- jest źle

:cry:
trzymam mocno :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto cze 24, 2014 6:20 Re: STARE , KALEKIE- w schronie.Nadzieja i Rozalka- jest źle

:ok: :ok: za obie dziewczynki :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]