Moderator: Estraven
MałgosiaZ pisze:Kotko Milko - jestem zdrowy.
I dzisiaj zrobiłem Dużej psikusa aż latała w nerwach po domu.
Wczoraj przyjechał nowy drapak , bo poprzedni był do sufitu ale zupełnie w pionie i Notka na trzech łapkach nie mogła się po nim wspinać . A Notka lubi siedzieć wysoko.
Ale ja spróbowałem tak po cichutku , wlazłem na samą górę ,fajnie było to poszedłem "w kimono". A Dużej nawet do głowy nie przyszło ,że ja tak wysoko sobie śpię . Zrobiła takieoczy jak mnie tam znalazła.
Co prawda zejście z góry to był dla mnie szczyt ekwilibrystyki , więc jak się wyspałem to Duża mnie zdjęła bo wrzeszczałem![]()
Pozdrawiam wszystkich cieplutko
Dziadzio Smerf
Justa&Zwierzaki pisze:MałgosiaZ pisze:Kotko Milko - jestem zdrowy.
Wczoraj przyjechał nowy drapak , bo poprzedni był do sufitu ale zupełnie w pionie i Notka na trzech łapkach nie mogła się po nim wspinać . A Notka lubi siedzieć wysoko.
Ale ja spróbowałem tak po cichutku , wlazłem na samą górę ,fajnie było to poszedłem "w kimono". A Dużej nawet do głowy nie przyszło ,że ja tak wysoko sobie śpię . Zrobiła takieoczy jak mnie tam znalazła.
Co prawda zejście z góry to był dla mnie szczyt ekwilibrystyki , więc jak się wyspałem to Duża mnie zdjęła bo wrzeszczałem![]()
Dziadzio Smerf
Dzielny dziadzio![]()
Kotka Milka pisze:Justa&Zwierzaki pisze:MałgosiaZ pisze:Kotko Milko - jestem zdrowy.
Dziadzio Smerf
Dzielny dziadzio![]()
)))))) cieszę się
ostatnio moja kicia zrobiła mi tez psikusa-gdy wychodziła,m z kundlami na spacer wyjmujac smycz zostawiłam otwarta szafke, a gdy wrocilam wrzucilam smycze do szafki i zamkmknęłam
szukam kotki.......nie ma
slyszę takie skrob ...skrob...kocisko w szfce ze smyczami zamkniete
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hitomi667, kasiek1510, Szymkowa i 373 gości