Pirat [*] i Pepe [*] Masza i Stefan

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt kwi 25, 2014 18:06 Re: Pirat i Pepe :)

Afatima pisze:Ja wiem doskonale, że Piracika kochacie, ale każda okazja jest dobra, żeby trochę porobić za biednego kotka i może wydębić coś smacznego ;)

To on akurat potrafi dość dobrze, zwłaszcza udawanie 10 razy dziennie baaaardzo głodnego koteczka .... :roll:
Pirat [*] Pepe [*] Masza Stefan

Del

Od: Wto lis 24, 2009 16:30

Post » Sob kwi 26, 2014 10:42 Re: Pirat i Pepe :)

Udawanie głodnego koteczka jest praktykowane u mnie non stop :roll: Z wyjątkiem przerwy obiadowej :twisted:
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Nie cze 22, 2014 15:19 Re: Pirat i Pepe :)

Dodaję parę zdjęć które dostałam od Mamy, Kociaki mają się świetnie (jak widać na zdjęciach) , a my nie możemy się doczekać sierpnia jak będziemy mogli po urlopie z nimi wrócić do domku.
Obrazek spanie na Pancia plecaku zawsze jest wygodne ....
Obrazek ... a kolejne kłaczki nie zaszkodzą :ryk:
Obrazek ćwiczymy balansowanie...
Obrazek ... trzeba zawsze podnosić poprzeczkę :)
Obrazek
Obrazek figurki kominkowe
Obrazek spać można wszędzie , nawet w kartonie...
Obrazek ... ale można też w koszyku ...
Obrazek ... i w jeszcze jednym koszyku :D
Obrazek Kotka Mamy Kajusia upolowała myszkę, Pirat sprawdzał zdobycz
Obrazek Pepuś lubi zawsze świeżą wodę, bez różnicy że to ta do podlewania kwiatków
Obrazek Pepciusiowa toaleta
Obrazek odpoczynek po ciężkim dniu pod drzewkiem

Del

Post » Pon cze 23, 2014 20:20 Re: Pirat i Pepe :)

Witam. Muszę przyznać, że Pirat i Pepik są fotogeniczni. :D

ireols

Od: Sob sty 11, 2014 11:07

Post » Pon cze 23, 2014 20:54 Re: Pirat i Pepe :)

O matko jak tym chłopaczkom dobrze :1luvu: Widać, że wszyscy dbają i o rozrywki, i wypoczynek :D Cudne zdjęcia!
Obrazek

Afatima

Post » Pon cze 23, 2014 20:57 Re: Pirat i Pepe :)

Obrazek figurki kominkowe
Aryskotraci :)
Obrazek

Afatima

Post » Wto cze 24, 2014 18:41 Re: Pirat i Pepe :)

Dziękujemy bardzo za komplementy :1luvu:
Chłopaki mają bardzo dobrze u moich Rodziców, gorzej oni mają z nimi bo Chłopaki przyzwyczaiły się do spacerków ... nawet w deszcz :wink:

Del

Post » Wto cze 24, 2014 19:09 Re: Pirat i Pepe :)

Pelerynki... dla wszystkich! :D
Obrazek

Afatima

Post » Nie lip 27, 2014 12:38 Re: Pirat i Pepe :)

O jejku, jak mogłam przeoczyć takie wiadomości i takie cudne zdjęcia moich ulubieńców :evil:
Faktycznie mogą robić za figurki kominkowe, a te wyczyny Pirata na wysokosciach 8O
Widać ze kociaki mają bosko u rodziców , tylko Wam pewnie smutno bez nich.
Dużo glasków dla kociaków i serdeczne pozdrowienia dla Was , kochani :1luvu:

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Nie lip 27, 2014 13:21 Re: Pirat i Pepe :)

gisha pisze:O jejku, jak mogłam przeoczyć takie wiadomości i takie cudne zdjęcia moich ulubieńców :evil:
Faktycznie mogą robić za figurki kominkowe, a te wyczyny Pirata na wysokosciach 8O
Widać ze kociaki mają bosko u rodziców , tylko Wam pewnie smutno bez nich.
Dużo glasków dla kociaków i serdeczne pozdrowienia dla Was , kochani :1luvu:

Soniu oczywiście, że Kociaki mają u moich rodziców dobrze i jak widać mają dużo atrakcji (żabki a wieczorami ćmy) dodatkowo Kajusia (rodziców kotka) przynosi co jakiś czas upolowane myszki ... :roll: tęsknimy za nimi bo w domku smutno, ale już niedługo wrócą :D postaram dać się zdjęcia jak będziemy już na mazurach :ok:

Del

Post » Nie sie 10, 2014 7:38 Re: Pirat i Pepe :)

W końcu dotarliśmy na mazury i przesyłam zdjęcia Kociaków :) Przesyłam też kolejną porcję zdjęć miejsc do spania :P
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek zabawa z żabką
Obrazek
Obrazek zabawa ogonkiem (od jaszczurki?)
Obrazek
Obrazek

Del

Post » Pon sie 11, 2014 22:26 Re: Pirat i Pepe :)

Zachwycam się i zachwycam :) Przecudne chłopaki i mają raj na ziemi!

Dziś, w smutnych okolicznościach, przypomniałam sobie nieudaną próbę ich adopcji: starszy kocurek mojej pani konsul nie zaakceptował dwóch młodziaków i się pochorował, strasznie to przeżyłam. Tym bardziej cieszą mnie zdjęcia i wiadomości od nich teraz.
A z Meksyku dostałam wiadomość, że kotek wybrał się za Tęczowy Most :( Przeżył 20 lat i odszedł trzymając główkę na ręce swojej dużej.
Obrazek

Afatima

Post » Czw sie 14, 2014 21:22 Re: Pirat i Pepe :)

Oleńko, miło że odwiedzasz kociaki :1luvu: , jak widzisz , przysłowia się sprawdzają(nie ma tego złego....itd.) i ta nieudana adopcja wyszła uroczym kociakom na dobre i mają cudowny domek u Ani i Mariusza :D
Smutno , że Pepe (chyba tak miał na imię kotek p.konsul) za TM , musi jej być bardzo smutno, bardzo miło ją wspominam, pozdrów ją ode mnie proszę , jeśli mnie pamięta.
Mam nadzieję, ze chłopaki tez będą cieszyć się długim i szczęśliwym życiem :ok:
Pirat musi być niewiarygodnie szczęśliwy na Mazurach, tyle ma tam atrakcji , Pepe chyba mniej ruchliwy i bardziej leniwy , chyba nie z racji nadwagi, martwię się że nie może schudnąć biedaczek (to zupełnie tak jak ja :oops: ) mimo ruchu na świeżym powietrzu. Ale pewnie rodzice dogadzają im za bardzo :wink:
Zdjęcia super ,dzięki Anulka :1luvu: Fajnie, że śliczne koty rodziców są takie gościnne i akceptują gdańskich urlopowiczów :D
Szczęśliwego powrotu do domu !!!

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Pt sie 15, 2014 9:59 Re: Pirat i Pepe :)

Przykro mi z powodu Kotka, oby brykał szczęśliwy za TM [*]

Dziękuję bardzo Wam za odwiedzanie wątku Kociaków :1luvu: Kociaki mają bardzo tu dobrze, chodź tak jak Sonia zauważyła Pirat szaleje, a Pepuś raczej na spokojnie obchodzi działkę. Najprawdopodobniej w niedzielę będziemy w wracać już do Gdańska. Myślę że wtedy spróbujemy się wziąć porządnie za Pepusia aby go chodź trochę odchudzić bo tutaj przy 6 kotach tego się nie da zrobić. Zobaczymy jakie będą efekty 8)

Del

Post » Pon sie 18, 2014 10:37 Re: Pirat i Pepe :)

Tak, kocurek Angeliki miał na imię Pepe :)
Jakiś czas temu wysyłałam jej zdjęcia chłopaczków, bo pyta o nich zawsze kiedy mam y kontakt.
A wyobraźcie sobie, że jakiś czas po powrocie do Meksyku znalazła jakąś biedną kruszynkę i przygarnęła. Pepe zaakceptował ją bez problemu. Myślę, że dlatego, że po pierwsze była dziewczynką, po drugie, była dużo mniejsza niż chłopaczki w chwili adopcji. Malutka dostała imię Mimi i teraz ona jedna została :(
Myślę jednak, że nie będzie długo sama.

Oj, kota odchudzić trudno, też wiem coś o tym :roll:
Obrazek

Afatima

[poprzednia][następna]