Justyś czy Antonio wrócił?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:Matyldziu i tak trzymaj księżniczko![]()
Justyś czy Antonio wrócił?
evik75 pisze:Trzymam kciuki za zdrówko Matyldzi i wszystkich Twoich zwierzaków, podziwiam wysiłek i serce dla nich
miko_bs pisze:Bardzo się cieszę, że Mati już lepiej, oby dalej szło wszystko w dobrą stronę.
Szkoda, że z DT dla Antonia nie wypaliło, ale jak robia takie cyrki to innego wyjścia nie było.
Chciałam wrzucić zdjecia Gracji, jednak na imageshacku skończyła mi się wersja próbna i nie wiem jak inaczej można wstawić zdjecia. Chyba, że gdzieś źle włączałam:/ Ktoś ma jakis pomysł co z tym zrobić?
AgaS1987 pisze:Wczoraj zamowilam juz jedzonko dla Noemmci, wiec moze jutro przyjdzie. mysle ze w poniedziaalek naajdalej powinno byc![]()
i mialam zrobic dzis bazarek ale mialam pewne problemy i jutro juz zrobie na pewno![]()
Trzymam kciuki caly czas za Maatyldzie!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Alienor pisze:Chciałaś dobrze dla nich a wyszło badziewnie. Dobrze że przynajmniej Antonio nie trafi do wychodzącego domu i będziesz mieć jakiś kontakt z DS. Nie wiem czemu fundacja nie może Państwu przekazać Twojego numeru telefonu z prośbą czy mogliby pozwolić Ci się z nimi skontaktować i dowiedzieć się jak przebiega aklimatyzacja. Albo sami żeby zadzwonili i zapytali, choć wiadomo eter cierpliwy jest jeszcze bardziej niż papier
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, teesa i 323 gości