Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ASK@ pisze:Myślę,że Ance chodziło ,by teraz tylko na czas twego wyjazdu opiekuna do niej znaleźć zanim zaczną działać ogłoszenia . Możesz nie znaleźć DT/DS do tego czasu.A po powrocie czasu będzie więcej i presji będzie mniej.
merlok pisze:ASK@ pisze:Myślę,że Ance chodziło ,by teraz tylko na czas twego wyjazdu opiekuna do niej znaleźć zanim zaczną działać ogłoszenia . Możesz nie znaleźć DT/DS do tego czasu.A po powrocie czasu będzie więcej i presji będzie mniej.
Pewnie tak... Właśnie od niej wróciłam. Byłam karmić koty najpierw no i... spotkałam PEWNIE jej siostręSiedziała na śmietniku, od razu podeszła do ręki... Spotkałam ją pierwszy raz, pewnie nie ostatni.
ASK@ pisze:Myślę,że Ance chodziło ,by teraz tylko na czas twego wyjazdu opiekuna do niej znaleźć zanim zaczną działać ogłoszenia . Możesz nie znaleźć DT/DS do tego czasu.A po powrocie czasu będzie więcej i presji będzie mniej.
merlok pisze:Asia, z czasem na pewno,,, jeśli będzie sie pojawiać w moim "stadku", to na pewno... Staram się jakoś to ogarnąć tu na osiedlu, ale sporo jest kotów... i ciągle skądś przybywają, nowe, dorosłeZreszta sama wiesz...
W zeszłym roku wysterylizowane 4, z czego 3 mają domki, w tym roku na razie 3, jedna z nich ma dom.
A Szylunia ma ogłoszenia na tablicy i 24 innych stronach
http://olx.pl/oferta/sliczna-mloda-szyl ... 6fQIZ.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 73 gości