YBenni pisze:floxanna pisze:YBenni pisze:nie przekręcajcie uporczywie i złośliwie nicków. Wszak Flox to nie Flox tylko floxanna. Mało wam banów?

Jak mniemam, moderacja zapewne nie uwzględni faktu, że mnie przekręcanie nie przeszkadza? Wszak my jako te dzieci, a moderacja w roli zbiorowego ojca narodu: lepiej niż my wie, co dla nas dobre

Tobie może i nie przeszkadza ale
inni czuwają. Nic nie ujdzie
ich uwadze. Mysz się nie prześliznie.
YBenni - z bliżej nieokreślonych powodów myśli Twe podążają ścieżkami memi. Myślicie, ze za język biblijny lub staropolszczyznę można bana dostać?
A powazniej masz zdecydowanie rację A co do przedłużenia bana za przedłużenie wątku - nieee to wątek tym razem zamkną
Będzie WRESZCIE powód:-) - uff co za ulga. I nie będzie miejsca do wrogiego gromadzenia się, powstawiania myśli zdrożnych i takich tam:-).
Nie rozumiem moderacji - serio. I nie piszę tego złośliwie........ Jaki jest cel tworzenia sobie wroga zbiorowego, potegowania niechęci oraz irytacji. NIE WIEM. Smutne jest to, że tak naprawdę nikt z tu piszących nie zaprzeczył treści kotkinsowego pw . Czemu Szanowana Moderacjo - czemu?
Powszechnie wiadomo, ze jak sie chce jakiś cyrk nakrecić to się wybiera konkretnych moderatorów do udziału w tymże......I przyznanie mi bana za tę wypowiedz niczego nie zmieni miłe panie. Tak jest po prostu. Może czas sobie zadać pytanie - dlaczego?
W mojej pracy kiedy nauczyciel od czasu do czasu musi przeprowadzić ankietę - taką autoewaluację - wśród uczniów. I kiedy z niej wychodzi, że uczniowie mają go za ( tu sobie wstawcie inwektywy ) to się nie wywala uczniów ze szkoły......tylko sprawdza dlaczego go za takiego uważają. Może warto spróbować, hę?
Muszę Wam powiedzieć, że otrzymanie bana w pewnych kręgach zaczyna być normą i wrecz w dobrym tonie.To już nie jest kara..... No nie wypada inaczej. Dlatego ja mogę juz tylko oczekiwac nominacji.
I zabawniej acz całkiem

serio na koniec
Odbyłam wczoraj dlugą naradę wojenną

Bo to wiecie w razie Niemca......i jest plan. Nooo może zarys......Mamy nawet miejsce na sztab kryzysowy i wstępnie zaplanownych dowódzów komand.

Godzina W tradycyjnie w sierpniu....