WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 19, 2014 23:07 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!

ab. pisze:Flox pomóż!!!!

Może być tak? Nie mam dziś czasu ani siły kombinować z ramkami po bokach. Ujdzie taka wersja?

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=161523][img]http://farm6.staticflickr.com/5547/14460595994_f465d1fe4f_o.gif[/img][/url]

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Czw cze 19, 2014 23:15 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!

nie przekręcajcie uporczywie i złośliwie nicków. Wszak Flox to nie Flox tylko floxanna. Mało wam banów?
:smokin:

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Czw cze 19, 2014 23:21 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!

YBenni pisze:nie przekręcajcie uporczywie i złośliwie nicków. Wszak Flox to nie Flox tylko floxanna. Mało wam banów?

Jak mniemam, moderacja zapewne nie uwzględni faktu, że mnie przekręcanie nie przeszkadza? Wszak my jako te dzieci, a moderacja w roli zbiorowego ojca narodu: lepiej niż my wie, co dla nas dobre :201414

floxanna

Post » Czw cze 19, 2014 23:25 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!

A swoją drogą jednego jestem ciekawa. Setka niedługo. Zgodnie z regulaminem tego forum winien być więc założony nowy wątek. Kotkins tego nie zrobi dopóki ma zakaz wstępu. Innym zaś - jak na razie- nie można zabronić pisać w tym wątku. I co - dostanie Kotkins następnego bana za nieregulaminowo długi wątek? Czy za niezałożenie nowego/ niezamknięcie starego. ??

YBenni

Post » Czw cze 19, 2014 23:28 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!

a to już po uważaniu, wisz-rozumisz ;P

KotkaWodna

Od: Pon kwi 07, 2014 21:26

Post » Czw cze 19, 2014 23:32 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!

floxanna pisze:
YBenni pisze:nie przekręcajcie uporczywie i złośliwie nicków. Wszak Flox to nie Flox tylko floxanna. Mało wam banów?

Jak mniemam, moderacja zapewne nie uwzględni faktu, że mnie przekręcanie nie przeszkadza? Wszak my jako te dzieci, a moderacja w roli zbiorowego ojca narodu: lepiej niż my wie, co dla nas dobre :201414

Tobie może i nie przeszkadza ale inni czuwają. Nic nie ujdzie ich uwadze. Mysz się nie prześliznie.

YBenni

Post » Pt cze 20, 2014 0:22 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!

Nie wiem, czy bardziej jest smieszno czy bardziej straszno 8O ... Jak dla mnie pewien poziom absurdu, głupoty czy czego tam jeszcze przekroczy mój próg wytrzymałości, to już przestaje mnie wq.... i załapuję wtedy bardzo fajną głupawkę ... :twisted: :twisted: W tym wątku jestem na dobrej drodze do osiągnięcia tego fajnego stanu ...z pomocą CYDRU Lubelskiego ..mniam ... kto za mną ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt cze 20, 2014 7:32 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!

YBenni pisze:
floxanna pisze:

Tobie może i nie przeszkadza ale inni czuwają. Nic nie ujdzie ich uwadze. Mysz się nie prześliznie.

YBenni - z bliżej nieokreślonych powodów myśli Twe podążają ścieżkami memi. Myślicie, ze za język biblijny lub staropolszczyznę można bana dostać?
A powazniej masz zdecydowanie rację A co do przedłużenia bana za przedłużenie wątku - nieee to wątek tym razem zamkną
Będzie WRESZCIE powód:-) - uff co za ulga. I nie będzie miejsca do wrogiego gromadzenia się, powstawiania myśli zdrożnych i takich tam:-).

Nie rozumiem moderacji - serio. I nie piszę tego złośliwie........ Jaki jest cel tworzenia sobie wroga zbiorowego, potegowania niechęci oraz irytacji. NIE WIEM. Smutne jest to, że tak naprawdę nikt z tu piszących nie zaprzeczył treści kotkinsowego pw . Czemu Szanowana Moderacjo - czemu?
Powszechnie wiadomo, ze jak sie chce jakiś cyrk nakrecić to się wybiera konkretnych moderatorów do udziału w tymże......I przyznanie mi bana za tę wypowiedz niczego nie zmieni miłe panie. Tak jest po prostu. Może czas sobie zadać pytanie - dlaczego?
W mojej pracy kiedy nauczyciel od czasu do czasu musi przeprowadzić ankietę - taką autoewaluację - wśród uczniów. I kiedy z niej wychodzi, że uczniowie mają go za ( tu sobie wstawcie inwektywy ) to się nie wywala uczniów ze szkoły......tylko sprawdza dlaczego go za takiego uważają. Może warto spróbować, hę?

Muszę Wam powiedzieć, że otrzymanie bana w pewnych kręgach zaczyna być normą i wrecz w dobrym tonie.To już nie jest kara..... No nie wypada inaczej. Dlatego ja mogę juz tylko oczekiwac nominacji.

I zabawniej acz całkiem ;-) serio na koniec
Odbyłam wczoraj dlugą naradę wojenną :-) Bo to wiecie w razie Niemca......i jest plan. Nooo może zarys......Mamy nawet miejsce na sztab kryzysowy i wstępnie zaplanownych dowódzów komand.:-) Godzina W tradycyjnie w sierpniu....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt cze 20, 2014 13:58 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!

Mówiłam, że mnie dopadną, mówiłam i co?
Wchodzę dzisiaj na miau i mam nową wiadomość.
Od moderatora, że mam podpis odbiegający od regulaminu, a żeby było mało to wklejony został mój post, w którym napisałam, że mnie dopadną.
Ciekawa jestem dlaczego niektórzy mogą mieć wielkie podpisy, a ja zawsze jak tylko odrobinkę przekroczę to jestem wyłapywana?
Może wszyscy, którzy tu piszą są na cenzurowanym?
Floxanno dziękuje bardzo i zaraz zmieniam, bo jeszcze mnie wykluczą.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pt cze 20, 2014 14:04 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!

ab. pisze:Mówiłam, że mnie dopadną, mówiłam i co?
Wchodzę dzisiaj na miau i mam nową wiadomość.
Od moderatora, że mam podpis odbiegający od regulaminu, a żeby było mało to wklejony został mój post, w którym napisałam, że mnie dopadną.
Ciekawa jestem dlaczego niektórzy mogą mieć wielkie podpisy, a ja zawsze jak tylko odrobinkę przekroczę to jestem wyłapywana?
Może wszyscy, którzy tu piszą są na cenzurowanym?
Floxanno dziękuje bardzo i zaraz zmieniam, bo jeszcze mnie wykluczą.

Czuj się wyróżniona :> Też tak miałam — w wątku, z którego mnie „odłowiono”, wypowiadały się osoby z podpisami kilkukrotnie (!!!) obszerniejszymi niż mój wtedy, a tylko mnie zaszczyt kopnął.

floxanna

Post » Pt cze 20, 2014 14:12 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!

Tak na logikę wystarczyło by ustawić we właściwościach podpisu ograniczenie dla wszystkich- żeby to pole przyjmowało konkretną ilość znaków/ powierzchnię. Problem "za długi/za wysoki etc" podpis znikłby jak ręką odjął. Chyba się to da, skoro na podobnej zasadzie komentarze na wielu stronach tak funkcjonują :? .

PS - szukają Azodylu pilnie i rozpaczliwie. Jakbyście znały kogoś, kto może odsprzedać dajcie znać: viewtopic.php?f=1&t=162923
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt cze 20, 2014 14:27 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!

Czuję się wyróżniona :twisted:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Post » Pt cze 20, 2014 14:43 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!

Alienor pisze:Tak na logikę wystarczyło by ustawić we właściwościach podpisu ograniczenie dla wszystkich- żeby to pole przyjmowało konkretną ilość znaków/ powierzchnię. Problem "za długi/za wysoki etc" podpis znikłby jak ręką odjął. Chyba się to da, skoro na podobnej zasadzie komentarze na wielu stronach tak funkcjonują :? .

Logikę? Tutaj? Dowcipy się Ciebie trzymają ;) :twisted:

floxanna

Post » Pt cze 20, 2014 14:45 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!

Teraz to już jestem taka malutka, że chyba mi nikt nie podskoczy :twisted:

Idę szukać wielkich banerków i donosić do modów.

Albo tu też będę spamować, bo ten przekracza wielokrotnie nawet mój
viewtopic.php?f=46&t=152646#p9788440

I kolejny, a szukam dopiero 3 minuty
viewtopic.php?f=1&t=159642#p10365459

I trzeci
viewtopic.php?f=1&t=161758#p10536906
I kolejny
viewtopic.php?f=1&t=162922#p10635231
dalej nie szukam, bo mnie wku....a bierze.
Ostatnio edytowano Pt cze 20, 2014 14:53 przez ab., łącznie edytowano 3 razy
Obrazek Obrazek

ab.

Post » Pt cze 20, 2014 14:48 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!

ab. pisze:Teraz to już jestem taka malutka, że chyba mi nikt nie podskoczy :twisted:

Idę szukać wielkich banerków i donosić do modów.

Albo tu też będę spamować, bo ten przekracza wielokrotnie nawet mój
viewtopic.php?f=46&t=152646#p9788440

Sesese…

floxanna

[poprzednia][następna]