Alienor pisze:Kinniu - Ciel poluje na pająki/chrzaszcze/muchy/komary, które do domu wlecą - jakby był skuteczny, to bym popierała. Niestety narobi hałasu i zamieszania a gadziny nie ucapi.
cienias

muchy nie mają szans

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Kinniu - Ciel poluje na pająki/chrzaszcze/muchy/komary, które do domu wlecą - jakby był skuteczny, to bym popierała. Niestety narobi hałasu i zamieszania a gadziny nie ucapi.
Alienor pisze:Jestem z lekka nietomna - czuć było to lecące w dół ciśnienie. W pewnym momencie prawie zasnęłam na biurku
. Polska świętuje, więc tylko nieliczni Hiszpanie dzwonili i pisali.
Do niedzieli jest u mnie na TDT(w zasadzie w łazience) Ninka - przesłodka kicia, niestety jedynaczka. Jak zdrowe koty wyszły na balkon ze mną, wzięłam i ją, ale bardzo syczała na te w odległości poniżej 2 m. Dobrze, że nie robi takich jazd jak Mela, której się berserk w takich momentach włączał (do założenia jej obróżki feromonowej). Dlatego dość krótko miała możliwość powyglądania na słoneczko, przewietrzenia futerka i pośledzenia ptaszków. Jak już wszystko zaczęło zasypiać, zarządziłam zmianę warty i białaczki wyszły na balkon pozwiedzać (oprócz Lary, bo ona mimo otwartego okna nie próbuje nawet wyjść - wręcz przeciwnie). Na balkonie mam całkiem sporo śladów złocenia parasola i trybików do strojów...Jak dobrze że jutro już piątek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 808 gości