No i kuchnię trzeba do kończyc ,ale Bartek ma wolne ,więc damy radę .
W kuchni sufit został.
No i chlam ,kończę dwa litry mleka kupionego wczoraj

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:Zginął rudy ,przepadł ,wywaliłam z szafy ,zajrzałam do pralki ,za kaloryfer ,nqa okno ,rozłożyłam wersalkę na części ,wyciągnęłam z niej wszystko ,nie ma kota![]()
![]()
szafki kuchenne ,na pewno tam wlazł ,nie ma ,nie ma i już![]()
Usiadłam i myślę ,gdzie jeszcze taki grzdyl może się ukryć...no jak gdzie ,w budce na drapaku![]()
Zwinął się w precelka i nie było go widać.
Kociaki piekne ,przylepne ,może ktoś by chciał się dokocićzapraszam
dorcia44 pisze:villemo5 pisze:Drocia gdzie najtaniej conv?? Potrzebuję pilnie.
w zooart i e -karmy .com
w jednym 7.80 w drugim 7.50.
a co się stało ?
kaja888 pisze:Dorciu Twoje Kociaki są boskie![]()
Jestem wykończona tymi spółdzielnianymi sprawami - wczoraj się dowiedziałam że prezes przeglądał wszystkie nagrania z kamer i sprawdzał, który ochroniarz chodził z nami z ulotkami, na jednym osiedlu ochroniarz nam otworzył klatkę, martwię się o niego że go zwolnią tak jak naszego ochroniarzaco za bezczelna gnida z tego prezesa
jeżeli tego człowieka zwolni to już tego mu nie daruję, traktuje spółdzielnie jak prywatny folwark rozwiesił kartki że w piątek spółdzielnia jest nieczynna - zrobiłam rozróbę i prezes będzie pełnił dyżur w spółdzielni osobiści
zamiast iść na kompromis to idzie na walkę
dorcia44 pisze:Aga ,jak chcesz to Ci ze 3 opakowania wyślę ,dupek jestem że do Ciebie nie zadzwoniłam,już wczoraj by poszło w piątek by było
![]()
3 tygodnie tak karmiłam ,teraz o północy i papa .
Jestem wolna ale i tak ciągle kontroluje ,pilnuje itp.np. pdgladam czy wszystko ok![]()
\czyli śpię na zająca ,no taki paskudny charakter
Użytkownicy przeglądający ten dział: Dorta, Google [Bot], Lifter i 138 gości