Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 18, 2014 14:29 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Pomalowałam przedpokój ,nie na taki kolor jaki chciałam ale i do tego się przyzwyczaję :wink: Jutro lub wieczorem pomaluje drugi raz.
No i kuchnię trzeba do kończyc ,ale Bartek ma wolne ,więc damy radę .
W kuchni sufit został.
No i chlam ,kończę dwa litry mleka kupionego wczoraj :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro cze 18, 2014 22:11 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Zginął rudy ,przepadł ,wywaliłam z szafy ,zajrzałam do pralki ,za kaloryfer ,nqa okno ,rozłożyłam wersalkę na części ,wyciągnęłam z niej wszystko ,nie ma kota :strach: :placz:
szafki kuchenne ,na pewno tam wlazł ,nie ma ,nie ma i już :placz:
Usiadłam i myślę ,gdzie jeszcze taki grzdyl może się ukryć...no jak gdzie ,w budce na drapaku :twisted:
Zwinął się w precelka i nie było go widać.

Kociaki piekne ,przylepne ,może ktoś by chciał się dokocić 8) zapraszam :201461
Obrazek

dorcia44

Post » Śro cze 18, 2014 22:21 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

dorcia44 pisze:Zginął rudy ,przepadł ,wywaliłam z szafy ,zajrzałam do pralki ,za kaloryfer ,nqa okno ,rozłożyłam wersalkę na części ,wyciągnęłam z niej wszystko ,nie ma kota :strach: :placz:
szafki kuchenne ,na pewno tam wlazł ,nie ma ,nie ma i już :placz:
Usiadłam i myślę ,gdzie jeszcze taki grzdyl może się ukryć...no jak gdzie ,w budce na drapaku :twisted:
Zwinął się w precelka i nie było go widać.

Kociaki piekne ,przylepne ,może ktoś by chciał się dokocić 8) zapraszam :201461

Dorciu , jesteś dzielniejsza niż wielu z nas , podziwiam Cię i Twoje dokonania :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Śro cze 18, 2014 22:58 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

A to kociaczek miał ubaw, jak go szukałaś :mrgreen:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw cze 19, 2014 1:34 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

dorcia44 pisze:
villemo5 pisze:Drocia gdzie najtaniej conv?? Potrzebuję pilnie.

w zooart i e -karmy .com
w jednym 7.80 w drugim 7.50.
a co się stało ?

Jeżowa mama zginęła pod kosiarką. Jedno malutkie także. Pozostałe dzieci trafiły do mnie. Spójrz na godzinę posta. Karmię.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw cze 19, 2014 10:07 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Aga ,jak chcesz to Ci ze 3 opakowania wyślę ,dupek jestem że do Ciebie nie zadzwoniłam :oops: ,już wczoraj by poszło w piątek by było :oops:
3 tygodnie tak karmiłam ,teraz o północy i papa .
Jestem wolna ale i tak ciągle kontroluje ,pilnuje itp.np. pdgladam czy wszystko ok :wink:
\czyli śpię na zająca ,no taki paskudny charakter :|
Obrazek

dorcia44

Post » Czw cze 19, 2014 10:19 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Dorciu Twoje Kociaki są boskie :1luvu:
Jestem wykończona tymi spółdzielnianymi sprawami - wczoraj się dowiedziałam że prezes przeglądał wszystkie nagrania z kamer i sprawdzał, który ochroniarz chodził z nami z ulotkami, na jednym osiedlu ochroniarz nam otworzył klatkę, martwię się o niego że go zwolnią tak jak naszego ochroniarza :( co za bezczelna gnida z tego prezesa :evil: jeżeli tego człowieka zwolni to już tego mu nie daruję, traktuje spółdzielnie jak prywatny folwark rozwiesił kartki że w piątek spółdzielnia jest nieczynna - zrobiłam rozróbę i prezes będzie pełnił dyżur w spółdzielni osobiści :twisted: zamiast iść na kompromis to idzie na walkę :(

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw cze 19, 2014 10:43 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Uparte gnidy i tyle :evil: Elu ,mam nadzieję że wygracie :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw cze 19, 2014 10:58 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Dorciu!
Tytuł twojego wątku jest tak smakowity że za każdym razem gdy go czytam ślinka mi leci..... :ryk: :ryk: :ryk:
To Ciastko z Jagodą działa na wyobraźnię :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw cze 19, 2014 11:49 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

kaja888 pisze:Dorciu Twoje Kociaki są boskie :1luvu:
Jestem wykończona tymi spółdzielnianymi sprawami - wczoraj się dowiedziałam że prezes przeglądał wszystkie nagrania z kamer i sprawdzał, który ochroniarz chodził z nami z ulotkami, na jednym osiedlu ochroniarz nam otworzył klatkę, martwię się o niego że go zwolnią tak jak naszego ochroniarza :( co za bezczelna gnida z tego prezesa :evil: jeżeli tego człowieka zwolni to już tego mu nie daruję, traktuje spółdzielnie jak prywatny folwark rozwiesił kartki że w piątek spółdzielnia jest nieczynna - zrobiłam rozróbę i prezes będzie pełnił dyżur w spółdzielni osobiści :twisted: zamiast iść na kompromis to idzie na walkę :(

Bez walki nie ustapi bo kase z tego ma i to pewnie nie małą.
Łatwiej by wam było z nim walczyć jakbyście miały swojego kandydata.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw cze 19, 2014 15:29 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

dorcia44 pisze:Aga ,jak chcesz to Ci ze 3 opakowania wyślę ,dupek jestem że do Ciebie nie zadzwoniłam :oops: ,już wczoraj by poszło w piątek by było :oops:
3 tygodnie tak karmiłam ,teraz o północy i papa .
Jestem wolna ale i tak ciągle kontroluje ,pilnuje itp.np. pdgladam czy wszystko ok :wink:
\czyli śpię na zająca ,no taki paskudny charakter :|

Dorotka!! Jesteś kochana, ale już kupiłam u swojego weta 2 szt. Jeżyki mają wydarzenie, na które zapraszam. Mam nadzieję, że dobrzy ludzie kupią im jedzonko. To naprawdę pożyteczne stworzonka. Warto dla nich się starać. Jestem nieprzytomna. Wstaje co 4 godziny. Karmienie zajmuje około 40 min. Kiedy jestem w pracy karmienie przejmuje mój tata. Z każdym dniem będzie łatwiej. Mówiłam: "Oby do Bożego Ciała". Teraz mówię: "Oby do niedzieli" :wink:
Tu jest wydarzenie.
https://www.facebook.com/events/1426197430992964/
Bardzo proszę Przyjaciół Dorci o udostępnianie, a w miarę możliwości o uczestnictwo.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw cze 19, 2014 16:35 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Aga daj adres ,chociaż conva Ci wyślę i trzymam mocne kciuki żeby się udało :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ciastko z Jagódką...hmmmm pycha :D
Obrazek

dorcia44

Post » Czw cze 19, 2014 16:47 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

powinnam dziś drugi raz pomalować ,nie daje rady ,byłam dziś w tylu miejscach że nogi wlazły mi w d.... , w ostatnim autobusie głowa mi latała jak bym miała ją na sprężynce :oops:
a czeka mnie jeszcze jeden kurs ,muszę zawieź karmę i podkłady dla psiaka.

Kociaki dostały dużą kuwetkę :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw cze 19, 2014 16:56 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

udostępniłam jeżowe wydarzenie na FB
ostatnio miałam takie zdarzenie - poszłyśmy z sąsiadką wieczorem karmić koty jeży też jest dostatek :) wchodzę w jedno miejsce w krzaki widzę w ciemności w białej misce coś dużego ciemnego, myślę sobie zwłoki kota :oops: przestraszyłam się i zwiałam :oops: sąsiadka weszła w krzaki z latarką i widzi a tu jeż gigant w przechylonej pustej misce śpi :D
mamy do wykarmienia ok 12 kotów i 8 jeży, z torbami pójdziemy jak nic :wink:
no i ustąpiłyśmy tym dziadom ze spółdzielni i przestawiłyśmy te 2 miski, które im tak strasznie przeszkadzały (twierdzili że są przeszkodą w bramie przeciwpożarowej :ryk: - 2 śliczne porcelanowe miseczki), w inne miejsce pod sosenkę, bo już nie ma co się zniżać do ich poziomu

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw cze 19, 2014 19:26 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Udało mi się wreszcie ściągnąć z komórki, a właściwie wysłałam do Małej1 i to ona wstawiła na tymczasowych niekochanych fotkę mojego gówniarza więc zgodnie z obietnicą Ci go przedstawiam :D

Oto Ramzes- znaczy się na razie Ramiś, do Ramzesa musi jeszcze dorosnąć :mrgreen:

Obrazek
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

[poprzednia][następna]