U nas kompletna lipa nic a nic, a tu w tym roku 20 lat matury strzeliło. W zeszłym roku 15 obrony i dooopa.
A tyle pamiętam w liceum i na roku było aktywistek, ale się po świecie rozlazły, Londyn, Dublin, USA ....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Alix ma rację.
Prawie nie pływam i nie miałam nic na przebranie.
Odwaga mi zaszwankowała.![]()
Nic to -wszystko przed nami. W przyszłym roku 35 rocznica naszej matury, szykuje się większy jubel - może się odważę
Megana pisze:Znojomości klasowe to nie, ale dzięki Naszej Klasie po 32 latach spotkała się harcerska drużyna.
Teraz minęło kolejne pięć lat i trochę się oczywiście przetrzebiliśmy, bo nie każdy pozostał tak fajny jak kiedyś, ale jakiś trzon wciąż się spotyka.
I robi różne rzeczy.
Popijawy to oczywiste, ale np byliśmy w Żelechowie i lataliśmy na tyrolce, jeździliśmy quadami po specjalnym torze i właziliśmy na ściany linowe.
Urządzamy Mikołajki, gdzie trzeba wykupywać fanty, robiąc najprzedziwniejsze rzeczy.
Byliśmy w Beskidach i nocowaliśmy w przaśnym schronisku na pryczach piętrowych, jak za dawnych lat, a ciepłej wody starczało na pierwsze trzy prysznice. (Byłam wygrana, bo akurat miałam okres, więc pozwolono mi być pierwszą w kolejce, choć reszta kobitek twierdziła, że to nie moja zasługa, że jeszcze nie mam menopauzy)
Urządziliśmy konkurs zjeżdżania na byle czym z górki. Zimą, ofc. Wygrała druhna na worku od śmieci, moja taca do ryb była druga, patelnia i różne inne takie rzeczy się nie sprawdziły, ale o mało co nie umarliśmy ze śmiechu.
Spłynęliśmy Orzycem podczas potwornej burzy...
Taaak, zdecydowanie starsi państwo dobrze się bawią, jeśli mają odpowiednie charaktery...
AYO pisze:A jutro jadę kupowac kosiarkę.
Zrobiłam małe badanie rynku i pomysł jest taki, żeby kupić od razu wózek z wężem oraz taczkę w jednym markecie i kazać to sobie dostarczyć na hacjendę, bez oglądania się na czas wolny sąsiadki z samochodem, mimo, ze to fajna dziewczyna, ale zobowiązanie by powstało.
TAKIE jesteśmy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości