Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 17, 2014 6:55 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

kuba.kaczor13 pisze:Za nowy lepszy dzień :ok: :ok: :ok: ok: :ok: :ok: .

Dokładnie :ok:
kicikicimiauhau

Post » Wto cze 17, 2014 7:00 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Myszolandia pisze:spróbuj może mmsem do kogoś wysłać ,kto akurat może wstawić :ok: :ok: :ok:

Ha, to też trza wiedzieć jak. W styczniu niopatrznie, jak zmieniałam sieć, pozwoliła coby dziecko mi komórkę wybrało i od tej pory przeklinam ją (komórkę nie dziecko, na dziecko tylko psioczę :mrgreen: ) co najmniej raz dziennie. Nigdy więcej systemu Android i komórek z ekranem dotykowym, ja kcę zwykła, normalną komórkę z klapką jakie kiedyś bywały :placz:

Dorcia jak małe po nocy? Ja jak tylko mój gówniarz ma mniejszy apetyt to od razu panikuje :oops:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto cze 17, 2014 7:21 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Witamy się po bezsennej nocy ..to znaczy ja nie spałam reszta ..no cóż reszcie to chyba nawet przeszkadzałam :twisted:
teraz kolejne sensacje ,wlazł za kaloryfer i utknął ..krzyk mamo ratuj :strach: zrywać ,odkręcać ...serce mam w gardle ,delirka ,wylazł..dość ,dość a na hak mi to wszystko :crying: :crying: :crying:
aż mnie przytkało .

Dziś z jedzonkiem lepiej ,wydaje mi się że rządzi swiatem kupa ,jest kupa jest jedzenie . :idea:
Fakt że kupy robią raz dziennie ,a facetowi zdarza się nawet co drugi dzień ,a je dość dużo żeby nie powiedzieć więcej jak dużo :roll:

Żaden maluch nie wpadł na pomysł wleźć za kaloryfer :strach: a ten znów się pcha :strach: muszę coś tam upchać.
Rude to paskudne jest :twisted: chociaż jak śpi i mrukoli to można go strawić :mrgreen:
Za to Kleszcz chce rządzić stadem i wszystkie chce zapylić :twisted:
Koty kochają nową kuchnię ,niewiarygodne jak przypadła im do gustu ,mi też zrobiło się jakoś tak inaczej ,widniej ,estetyczniej :roll: może nawet bardziej po ekhm..po ludzku . :oops:
Nic wielkiego ,tylko podłogę wymieniali i posypała się reszta.
Ciemne panele zamieniłam na jasne kafelki ,podłoga ciemna ale bez przesady.
I jakoś jest inaczej.
Malutka ta kuchenka ,a pochłonęła majątek ,przynajmniej dla mnie to majątek :oops:
Kiedyś było inaczej :cry: nie musiałam wybierać spodnie czy jedzenie ,wielu rzeczy nie musiałam... :cry:

Takie właśnie jest życie...raz na wozie raz pod wozem :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto cze 17, 2014 7:36 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

dorcia44 pisze:Witamy się po bezsennej nocy ..to znaczy ja nie spałam reszta ..no cóż reszcie to chyba nawet przeszkadzałam :twisted:
teraz kolejne sensacje ,wlazł za kaloryfer i utknął ..krzyk mamo ratuj :strach: zrywać ,odkręcać ...serce mam w gardle ,delirka ,wylazł..dość ,dość a na hak mi to wszystko :crying: :crying: :crying:
aż mnie przytkało .

Ojej!!!!!

dorcia44 pisze:Dziś z jedzonkiem lepiej ,wydaje mi się że rządzi swiatem kupa ,jest kupa jest jedzenie . :idea:
Fakt że kupy robią raz dziennie ,a facetowi zdarza się nawet co drugi dzień ,a je dość dużo żeby nie powiedzieć więcej jak dużo :roll:

Od razu pomyślałam o kupie. Moja wetka Małgosia nauczyła mnie, że kot z kupą niezrobioną (zatwardzeniem) nie je.
I żeby najpierw to sprawdzać, zanim się wpadnie w histerię. :smokin:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto cze 17, 2014 8:25 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

toż ja ciągle sprawdzam ,ale i tak histeryzuje :oops: bo u maluchów to wcale nie takie proste.
Przerabiałam to setki razy i zawsze jest tak samo :oops: strach jest okropny :oops:

Małe mendy zamknęłam w klatce :evil: teraz oba chciały wejśc za kaloryfer :evil: jak zablokowałam boki ,to odkryły dół :twisted: muszę coś wykombinować :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 17, 2014 8:46 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

AgaPap pisze:Nigdy więcej systemu Android i komórek z ekranem dotykowym, ja kcę zwykła, normalną komórkę z klapką jakie kiedyś bywały :placz:
Jeszcze trochę i takich wcale nie będzie :mrgreen:
Android ma tyle możliwości, przecież z takiego starego to nic zrobić nie można... Ewentulanie smsa wysłać albo gdzieś zadzwonić :roll:

Za maluszki :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto cze 17, 2014 8:49 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

jakby mieszkania było im za mało.... :roll: :lol:

cześć Dorotko :1luvu: :1luvu:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Wto cze 17, 2014 8:56 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dzień dobry :)
A to małe zbóje , jedno się uczy od drugiego :lol:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto cze 17, 2014 10:45 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dorciu jak Twój remoncik? dobiega końca? Czy jeszcze trochę?
Niestety nie udało nam sie tego "Dziada" odwołać :evil: smutne to że ludziom nie chce sie przychodzic na Walne :( a tyle pracy w to włozyłysmy, żeby zmobilizowac towarzystwo, ale nie ustajemy bedziemy zwoływav Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie tylko trzeba bedzie zebrać ok 120 podpisów. Na szczęśćie jak na tak krótki czas to strasznej porażki nie było bo 50 głosów było "przeciw" odwołaniu a 25 "za" prezes pewnie zebrał wszystkich którzy mogli zaglósować żeby zostal, a my nie dlatego czeka nas duzo pracy. Ale bedziemy walczyć :twisted: pocieszające jest to że poznałysmy parę sensownych osób, ktorym cos sie chce robić, no i jedna nasza kandydatka weszła do Rady Nadzorczej. Nowa Rada więc może prezes trochę się zmieni na lepsze. Będziemy pisac pismo o przywrócenie pana z ochrony - ciekawe co z tego bedzie. W razie czefo poprosze o kciuki :)
miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto cze 17, 2014 10:54 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Małe kociaki są niesamowite, czego to one nie wymyślą :strach:
Weź teraz i znajdź i pozatykaj wszystkie otwory, w które te dwa kuciupelki mogą wejść 8O
Współczuję emocji - takich emocji ... też by mnie zatkało
:ok: :ok: :ok: :ok:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Wto cze 17, 2014 11:56 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Kaja888 trzymam mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Remontu niby koniec ,ale tylko niby ,bo trzeba pomalować itp. ,właśnie farby mi brakło :|

Gotowałam maluchom kuraka ,na tym ugotowałam sobie botwinki ,bez ziemniorów ,same zielicho :wink: nastawiłam żeby podgrzać i ..zapomniałam :wink: :oops: zajęłam się sprzątaniem po kątach ,wyciąganiem tego co po upychałam ,zebrałam co do prania i niosę do łazienki ,a tam moja nowa kuchenka czerwona :placz: no już pojadłam :twisted:
to jest robienie stu rzeczy na raz .
trochę zielicha zostało :lol:

W mieszkaniu pode mną znów się leje woda :strach: już są ,robią ciekawe na jak długo :roll:

muszę podjechać do Castoramy :placz: Kleszcz wciska mi piłkę pod pachę...nic już nie chcę ,już dość remontu ,długów ,wydatków ,syfu...

Koty mają nową frajde ,pokazałam im jak można z mikrofali wskoczyć na lodówke i dalej na szafki kuchenne ,nowa przestrzeń ,nowa miejsce :lol: :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 17, 2014 19:28 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Zadzwoniłam do fachowca od gazu ,jutro będzie,zobaczę co z moim piecykiem .
Dziś przyjdzie conv dla dzieci .a one chcą kuraka ,chyba całkiem rezygnują ze smoka :roll:

Boli mnie gardło i poszła bym chętnie do domciu :|
Się nie da ,niestety. :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 17, 2014 21:46 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Rudemu się poprzestawiało pod czapką i nawalił kupę w sypialni :twisted:
Drzwi miał otwarte to nie polazł do kuwet tylko mi nocne sprzątanie zafundował. Poszłam umyć ręce a ten leje w łazience na podłogę :roll: To mu się akurat i Mruniaczkowi zdarza jak tylko uznaja,ze kuweta mało błyszcząca jest :twisted: ale zapaszek był mało przyjemny. :roll: Posprzątałam i poszłam spać ino sen mnie odszedł :evil:
Rano wstałam coby rudemu dać leki a tu....kupa w kuchni na podłodze 8O

Posrało kogo czy co :twisted:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Wto cze 17, 2014 23:14 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

oj Rudy się udał :lol: żeby to tylko fanaberie były :ok:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dobrej nocy. :kotek:
Obrazek

dorcia44