UWAGA!!! SADYZM W MIEŚCIE!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 05, 2014 16:48 Re: UWAGA!!! SADYZM W MIEŚCIE!!!!

Sprawa jest taka. Strona prawna tego jest nijaka. Facet jest uznawany za "nienormalnego". Ale załatwiliśmy to inaczej. Po swojemu, ręcznie. Efekt jest dobry. Jak na razie.
Mam tez prośbę.
Niedaleko mieszka inny jełop. Lekko upośledzony, ma "yellow card". Jeden z ocalałych kotów, mający ok. 1,5 roku, dostał jakiejś choroby. Może jeden idiota z drugim znów wyłozyli karmę z trutką, nie wiem. Nie mam dowodów. Kociak jest apatyczny, od dwóch dni nic nie je. Widać, że ma gorączkę. Ślini się, ma różową "trzecią powiekę", łzawi... Nie da się złapać. Może to efekt trutki? A może koci katar? Objawy podobne, jak na jesieni, jak był młodziakiem... Zajdę do weta, wypytam. Może wiecie na ten temat coś? Macie większe doświadczenie.

Zwierzolub12

Od: Czw maja 15, 2014 15:10

Post » Czw cze 05, 2014 20:46 Re: UWAGA!!! SADYZM W MIEŚCIE!!!!

czasami nie można inaczej - tylko młotek i przecinak :twisted:

Kociastego biegiem do weta - i powiedzieć, że jest podejrzenie trutki, strychniny ..... bieguniem
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon cze 16, 2014 16:12 Re: UWAGA!!! SADYZM W MIEŚCIE!!!!

Kociasty ma się dobrze, wylizał się. Okazało się, że miał jakiegoś wirusa. Apetyt ma, dostał antybiotyk i jest ok. Sęk w tym ,że w okolicy jest taki kocur-koci bandyta, taki koci zakapior, który zabija kocie mioty i tłucze inne kociaki...
I mam prośbę do Was, Kociarki i Kociarze. Razem w kociej stołówce żywi się... jeż. Jest chory. Ma sparaliżowane tylne łapki. Znacie jakiś ośrodek, fundację, która jest w stanie się nim zająć. Piszę - "zająć",by żył, a nie został zabity i był wypchany, bo znam i takie przypadki...

Zwierzolub12

Od: Czw maja 15, 2014 15:10

Post » Pon cze 16, 2014 16:20 Re: UWAGA!!! SADYZM W MIEŚCIE!!!!

Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

[poprzednia]