Maniusiowi już na spokojnie, zdążymy się do tego czasu troszkę lepiej poznać

Kilka zdjęć, ostatnie z cyklu: Korba, gdzie się schowałaś?

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
gogi_j pisze:U nas na razie bez większych zmian, brak znaczącego ocieplenia stosunków między-kocich. Jest trochę syków i warków, szczególnie na linii Fela-Maniek. Dzisiaj przydałoby się Mańkowi wyczyścić uszka, ale aż się boję. On nie daje nam nic przy sobie zrobić, gryzie i krzyczy przy tym strasznie. A nam pewnie brakuje doświadczenia i odpowiedniego podejściaNo i zauważyłam niestety, że Maniuś ma biegunkę, nie wiem czy to kwestia stresu, czy jakaś inna? Co mogę mu podać, żeby pomóc?
ewar pisze:Pojutrze Nika jedzie do świetnego domku.Cieszę się bardzo, wszystko pięknie się ułożyło, nie mogłabym marzyć o lepszym domku.Nawet transport mam rewelacyjny, bo spod domu zabierze ją p.Dariusz, a Duzi odbiorą na miejscu.Szybko i wygodnie.Trochę mi żal Bohuna, bo pokochali się bardzo, ale on lubi też Benię.
ewar pisze:Wróciłam z Niką od weta, lżejsza o 110 zł, ale kotka została przetestowana ( FeLV/FIV ujemne![]()
![]()
), dostałam nawet płytkę na pamiątkę.Zaszczepiłam ją też od razu na wirusówki, jest więc gotowa do wyjazdu do domku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 22 gości