tajdzi pisze:Atka, no sory bardzo. Ale nie odchudzić kota, tylko TY musisz wzmocnić mięśnie ramion.
Z klawiatury mnie to zdjęłaś.

Nikt nie filmował BIS-a? Nikt nie focił?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tajdzi pisze:Atka, no sory bardzo. Ale nie odchudzić kota, tylko TY musisz wzmocnić mięśnie ramion.
Tak. Nawet w bisach tak jest. Rok temu prezentowałam jednego kociaka z cudzego miotu, bo właściciele mieli za mało rąkewkaa pisze:Jeśli się dobrze orientuję to na tej wystawie kota cały czas prezentuje właściciel - więc Gumiś miałą pełen komfort na rękach u AtkiMariaD pisze:Brawo Gumiś!Nie zeżarła sędziów?
![]()
)![]()
tajdzi pisze:Atka, no sory bardzo. Ale nie odchudzić kota, tylko TY musisz wzmocnić mięśnie ramion. Ćwicząc najlepiej tak:
http://jestekote.wrzuta.pl/film/9NY3h2M ... c_z_kotami
Avian pisze:Gratki!
Też bym spróbowała, ale te WCFy tak daleko od Poznania wszystkie, ja bym chciała lokalnie
Atka, a co to za domowa wymiataczka była?
I jak to możliwe, ze wygrała z wymiataczem Filipem?
... podoba mi się opcja własnonaręcznego prezentowania kota - mogłabym spokojnie Rudego zabrać bez strachu, ze kogoś zagryzieI Wściekłego też, bo coś się zbiesił na FIFe ostatnio
MariaD pisze:Nikt nie filmował BIS-a? Nikt nie focił?
I z "moim"! Oczywiście nie tutajAtka pisze:Śledzę FB i forum brytkowe, jak coś wyśledzę z moimi kotami, to wrzucę linki.
Atka pisze:
Wymiataczka była czarna, 9(?)-cio letnia, pierwszy raz w życiu na wystawie i jak na debiutantkę to bardzo grzeczniutka
Atka pisze:Na stoliku podczas oceny, jak już ją postawiłam i się odburmuszyła (za noszenie w pozycji wystawowej), to nawet dawała się dotknąć. W sobotę sędzia to tak ostrożnie do niej podchodził, ale w niedzielę sędzina zupełnie zrelaksowana była, pogłaskała ją i pomacała trochę, a na koniec Gumiś ją raz tryknęła główką![]()
Atka pisze:Po brzuchu i ogonie nikt jej nawet nie próbował macać![]()
![]()
Atka pisze:W BISach to tylko ją sędziowie podziwiali z daleka, a ja się starałam jej nie upuścić...
Muszę ją odchudzić tak z pół kilo![]()
Avian pisze:WCF to dla mnie ciekawostka bardziej, więc dopóki nie będę miała lokalnie, bez noclegu, to pewnie się nie wybiorę. Nawet nie pytam, ile było persów
Bo Gumis pięknie umie trykaćAtka pisze: a na koniec Gumiś ją raz tryknęła główką![]()
![]()
Normalka - siostry tez nigdy nikt nie próbujeAtka pisze: Po brzuchu i ogonie nikt jej nawet nie próbował macać![]()
![]()
![]()
hehe - mówiłamAtka pisze:Muszę ją odchudzić tak z pół kilo![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 156 gości