Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fart-Mini pisze:Ma już te 9-miesięcy właśnie skończone, i...iiii...?
Wysterylizować czy nie ??![]()
Siedzi w domu...
I oto jest pytanie ...
Fart-Mini pisze:dzoana79 pisze:proszę podpowiedzcie jak masujecie ten brzuszek maluchom bo jak ja zaczynam mu masowac to tak sie wydziera ze masakra moze cos zle robie próbuje róznych sposobów ale zaden nie działa pozwala tylko jak ja mu pozwole ssac usta ale to nie dosc ze nieprzyjemne to i niehigieniczne nie chce go do tego przyzwyczajac bo pozniej bede musiala odzwyczajać jak zassie mi usto ( wargę) to odciągnąć go nie mogę nawet po karmieniu?????????????? dajcie jakies rady ci co podglądacie i sie znacie
Cześć![]()
Próbowałem wczoraj odpowiedzieć, ale jakieś kłopoty z netemMoże dzisiaj pójdzie...
Masuj z wyczuciem, nie głaskaj, ale i nie przesadzaj, okrężne ruchy, zmierzające do kupra ...![]()
Ale jak nic nie zrobi przez parę/nascie minut max, to daj spokój kociakowi, widocznie nie ma towaru na już.
Ja jak się martwiłem na zapas to tak Tygrysię wymasowałem intensywnie pod koniec, że faktycznie zrobiła,
ale cała nadęta, sprężona, i z jękiem, i niezbyt konsystencję miało. I nigdy więcej ! Będzie co zrobić,
to, po kilkuminutowym masażu zakończonym delikatnym masowaniem odbytu
(kilkanaście sek. max, bo kot skrętu kiszek dostanie !!!)
... wydali.
A tak w ogóle, po takim mlecznym jedzeniu to niecodziennie kupal musi być ...
felin pisze:Wysterylizować, bo jeszcze Ci bryknie i wróci z przychówkiem.
ankacom pisze:Manamana i Dozana, przed szczepieniem warto odrobaczyć kocięta ale może lepiej zapytajcie Marię D.
Sterylka w wieku 4 miesięcy to chyba trochę za wcześnie.
ankacom pisze:Manamana i Dozana, przed szczepieniem warto odrobaczyć kocięta ale może lepiej zapytajcie Marię D.
Sterylka w wieku 4 miesięcy to chyba trochę za wcześnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 37 gości