♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 04, 2014 18:43 Re: Marcelek

Ten Mango będę musiała wypróbować, koleżanka też się na niego 'czai', bo bardzo się Jej podoba, a Ona też jest wiernym rudzielcem :ryk:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro cze 04, 2014 20:21 Re: Marcelek

Mango jest rewelacyjny, sama go przez kilka miesięcy stosowałam.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Śro cze 04, 2014 20:28 Re: Marcelek

Ja właśnie mam na głowie 740 :D On jest bardzo podobny do Mango.

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Śro cze 04, 2014 21:19 Re: Marcelek

Też uwielbiam wszelkie rudości :)
Pięknie włosy mienią się w słońcu ;)

Milena_MK pisze:Aaa Paprika :) Znam, ja używam ale Mango - ciut bardziej pomarańczowy :) A dzisiaj kupiłam Mousse 740 :D

Obrazek

Czy ta farba ma rozjaśniacz (jest na bazie rozjaśniacza) ? :oops:
Ja niestety mam swoje ciemne włoski, rude zawsze wychodzą sporo ciemniejsze, więc najlepiej jakby farba troszku rozjaśniała włosy.
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Czw cze 05, 2014 10:22 Re: Marcelek

Dzień dobry

Dziwny dzisiejszy dzień jeśli o pogodę chodzi, niby ciepło, ale nie do końca. Niebo zachmurzone ... pewnie będzie padało.
Wikusia na wycieczce szkolnej, dzieci pojechały do Indiańskiej Wioski ;) Będzie ognisko, będą kiełbaski i wiele atrakcji :)

Chciałam bardzo podziękować kochanej Marysi, która sprawiła na Dzień Dziecka prezent Marcelkowi, Lunce i Wikusi - dziękuję Kochana! :1luvu: :1luvu:
Wikusia bardzo zadowolona, Violettę bardzo lubi, w notesiku już zanotowała sobie ważne rzeczy, przede wszystkim - datę urodzin babci :mrgreen:
A książeczka - dołączyła do Jej kolekcji książek, które bardzo lubi. Wieczorem czytała rymowanki :)
Z kolei Lunka i Marcelek, no cóż - są zachwyceni smakolami :D M. wczoraj się śmiał gdy Im dawałam je, Luna usiadła, a Marcel miauczał ..
nad główką pomachałam smakolem i Marcelek usiadł przy Lunce i czekał na jedzonko.

DZIĘKUJĘ MARYSIU :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mała fotorelacja, oczywiście futrzaki takie wpatrzone, bo czekały na smakole :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Rilla Ja od 18 roku życia farbowałam się na czarno, na rudo dopiero zaczęłam 4 lata temu, no i żeby rudy wyszedł, to trzeba było ściągać kolor u fryzjera, później na rudy, no i teraz sama się farbuję :)

I piękna karteczka od Marysi :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Obrazek

aannee99

Post » Czw cze 05, 2014 11:11 Re: Marcelek

Bardzo się cieszę, że niespodzianka się udała :D

Świetne to pierwsze zdjęcie, Marcelek taki malutki przy Lunie :)
Pako

Post » Czw cze 05, 2014 14:09 Re: Marcelek

Cudowny Marcel :D
lubię Jego zdjęcia oglądać, bo od razu buzia się śmieje na widok Jego wesołego pysia :1luvu:

Rudości na włosach zazdroszczę, piękne kolory. Ja zawsze marzyłam o czerwonych, ale u mnie nie wychodzi, zamiast tego miałam różowe albo czekoladowe 8O :roll: :lol:

Pozdrawiam słonecznie :)

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw cze 05, 2014 21:00 Re: Marcelek

Marcello :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bajkowy pyszczek :D Kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Z Lunką wyglądają na zadowolonych, mina Marcelka na pierwszym zdjęciu mówi "paczcie jaką mam duuużą koleżankę, kto mi teraz podskoczy co?" :mrgreen:

Też kiedyś farbowałam włoski na czarno :)
Z perspektywy czasu to był błąd, bo ciężko było ten kolor potem rozjaśnić i w rezultacie musiałam sporo włosów wciąć :(
Teraz eksperymentuję z rudościami, na blond balejażu wychodzi jak na opakowaniu, ale na moich naturalnych włoskach już gorzej...

Miłego wieczoru Kochana :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Pt cze 06, 2014 9:28 Re: Marcelek

Hej

W końcu piątek, autko najprawdopodobniej będziemy mieli jutro - najpóźniej w poniedziałek, więc poniedziałek - wtorek jedziemy z Marcelem w końcu do weta ;)

Marysiu Niespodzianka bardzo się udała, wszystkie dzieciaczki bardzo zadowolone i mocno ucieszone, raz jeszcze dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Aia Miło mi, że do nas zaglądasz :) Wiesz, ja choć Marcela mam na co dzień, to i tak czasem jego zdjęcia lubię pooglądać, wiecznie uśmiechnięta mordka ;)
Czerwone włosy też miałam!!. Mam nawet gdzieś zdjęcie na płycie z wakacji, jak znajdę, to wkleję :D Kolor był piękny, ale niestety szybko się spłukał i wyblakł
na słońcu.

Rilla Nie zawsze jest łatwo z czarnego zejść na jasny, ale u mnie ściąganie koloru za 1 razem było efektowane, ale każde włosy są inne :) :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

aannee99

Post » Pt cze 06, 2014 15:15 Re: Marcelek

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ale fajnie razem wygladaja- duze i małe
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt cze 06, 2014 15:24 Re: Marcelek

Jaki Marcello ma śliczny dywanik :wink:
Ja to zawsze się uśmiecham jak widzę ten słodki pyszczek :)
Kochany jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej Aniu i miłego popołudnia dla całej Rodzinki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pt cze 06, 2014 15:42 Re: Marcelek

Ale śliczniasty Marcelek! Kocham ten pysio <3

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt cze 06, 2014 22:25 Re: Marcelek

mir.ka pisze:Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ale fajnie razem wygladaja- duze i małe

Ta fota jest przepiękna
a z Lunki i Marcelka śliczna para :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie cze 08, 2014 20:06 Re: Marcelek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Nie cze 08, 2014 20:34 Re: Marcelek

Jaka cudowna porcja zdjęć!

No ja też musiałam mieć zdejmowany kolor u fryzjera, bo naturalne mam ciemny brąz.

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

[poprzednia][następna]