MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 02, 2014 7:57 Re: Staruszek Szpieg i reszta kocich bied s23 wyrzuconyKiciu

Ten cętkowany ma na imię Bengalek ;) To jest dzieciak od Wiewióry, ma rok (ale już wszystkie kotki są wysterylizowane, a właśnie z Wiewiórą i Bezogonką było ciężko je wsadzić do transporterka, a obrażone małpy były chyba ze trzy miesiące :twisted: )
kicikicimiauhau

Post » Pon cze 02, 2014 11:53 Re: Staruszek Szpieg i reszta bied... s23 biedny Kiciuś, s24

Więcej zdjec mozecie zobaczyc, klikajac w link w moim podpisie :kotek:
kicikicimiauhau

Post » Pon cze 02, 2014 18:06 Re: Staruszek Szpieg i reszta bied... s23 biedny Kiciuś, s24

Pytałam dziś o Kiciusia, bo dziś znów go nie widziałam. Pani, która mieszka w bloku obok powiedziała, że wczoraj z okna widziała, jak szedł na ul. Łokietka (z boiska jest przejście na moje podwórze i właśnie ul. Łokietka). Oba posiłki dzisiaj także zniknęły, gotowane całe, suchego połowa. Pewnie też dojada u moich czarnuchów (ja Kiciusia tu jeszcze nie widziałam, ale może znalazł sobie jakieś schronienie, w każdym razie na jedzenie musi przychodzić).
kicikicimiauhau

Post » Wto cze 03, 2014 18:51 Re: Staruszek Szpieg i reszta bied... s23 biedny Kiciuś, s24

DZIĘKUJĘ KOTYDWA12 ZA WPŁATĘ DLA NASZEGO KOCHANEGO STARUSZKA :1luvu:
Dziś doszło zamówienie
2kg RC Calm dla Szpiegcia...
Obrazek
...i 13kg Iams dla pozostałych futerek domowowych i podwórkowych:
Obrazek
Niedługo dla Nowej Babycata kupię, bo obecna sucha Kitten się kończy, ale i najbardziej na gotowane czeka - mądra dziewczyna :); maluchy mają jakieś 3 tygodnie, jak zaczną sie pokazywać, to sprobuje Im domow tu poszukać, moze się uda... A potem Nowa łapana bedzie na ciach. Mam nadzieje, ze malcom dam radę znalezc domy, a jak nie, to jakos sobie poradzimy, ...
kicikicimiauhau

Post » Wto cze 03, 2014 21:57 Re: Staruszek Szpieg i reszta bied... s23 biedny Kiciuś, s24

gratuluję!
na szczęście są jeszcze życzliwi ludzie

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Śro cze 04, 2014 17:56 Re: Staruszek Szpieg i reszta bied... s23 biedny Kiciuś, s24

inga.mm pisze:gratuluję!
na szczęście są jeszcze życzliwi ludzie

:1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Pt cze 06, 2014 20:20 Re: Staruszek Szpieg i reszta bied... s23 biedny Kiciuś, s24

Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Sob cze 07, 2014 7:34 Re: Staruszek Szpieg i reszta bied... s23 biedny Kiciuś, s24

Przepuklina? Ona niczemu nie zagraża naprawdę?
Koć wygląda jak weteran wielu wojen - żeby tę starość miał 'na ławeczce, w słoneczku'..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob cze 07, 2014 14:50 Re: Staruszek Szpieg i reszta bied... s23 biedny Kiciuś, s24

morelowa pisze:Przepuklina? Ona niczemu nie zagraża naprawdę?
Koć wygląda jak weteran wielu wojen - żeby tę starość miał 'na ławeczce, w słoneczku'..

Nie, ma ją już co najmniej kilka lat - tak stwierdzili weci. To po pęknięciu poełok brzusznych :(
Na ławkę z drugiego piętra raczej nie pójdzie :lol:
kicikicimiauhau

Post » Nie cze 08, 2014 16:42 Re: Staruszek Szpieg i reszta bied... s23 biedny Kiciuś, s24

Szpieguś te upalne, gorące dni przesypia, leży jak padnięty i chrapie, ale na jedzonko się budzi. Apetyt mu dopisuje, dziś pochłonął suchy rc calm plus sanabelle hair&skin, pół saszetki whiskas delice, gotowany kurczak, teraz śpi, zerkam na niego i myślę , że jest już bezpieczny .Fajny kot z niego,niezwykle wierny i oddany.Wieczorem wrzucę zdjęcia :)
kicikicimiauhau

Post » Nie cze 08, 2014 16:44 Re: Staruszek Szpieg i reszta bied... s23 biedny Kiciuś, s24

dobrze się czuje i jest bezpieczny - to wiele dla takiego kota.
Dobrze że nie zdziczał.

inga.mm

Post » Nie cze 08, 2014 19:13 Re: Staruszek Szpieg i reszta bied... s23 biedny Kiciuś, s24

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
inga.mm pisze:dobrze się czuje i jest bezpieczny - to wiele dla takiego kota.
Dobrze że nie zdziczał.

Na dworze pozwalal dotykac sie po glowce. W ostatni dzien szukal pomocy - lasil sie, barankowal jak nigdy.
Ale to swietny kot (kazdy kot jest wspanialy, ale inny ;) )
kicikicimiauhau

Post » Nie cze 08, 2014 20:47 Re: Staruszek Szpieg i reszta bied... s23 biedny Kiciuś, s24

ja nazywam to kokoskowaniem.
Kojarzy się mi ze stukaniem w kokos

inga.mm

Post » Pon cze 09, 2014 21:43 Re: Staruszek Szpieg i reszta bied... s23 biedny Kiciuś, s24

Szpieg i reszta futer za chwilę pójdą spać wymęczeni upałami. Chlopak bardzo przybral na wadze, nie idzie go uniesc 8O Tylko by jadł... :twisted: :smiech3:
Bezdomniaczki tez padnięte, choć nie wszystkie :twisted: Biało-Szary pan Kocur chcial się bić z Nową, musialam rozdzielać go, i omal mnie się nie dostalo :ryk: Potem zjadł, pozniej przyszla Bialo- Czarna Koteczka (juz barszo dlugo jej nie widzialam; myslalam, ze gdzies sie przeniosla - ale na jedzonko przychodzi w miedzyczasie), a na koncu Nowa zjadla. Za niedlugo wyjda maluchy, druga kicia nie jest w ciazy, ale dzikuska z niej :( Ale w tym roku musze koteczki ciachnac, potem kocurka, malce tak 6mies, chyba ze na forum znajdę DOBRE I PEWNE DOMY U ZAUFANEJ OSOBY.
Misiu w te upaly w ogole do kotkow nie wychodzi, rano na kilka minut, potem po 20;00. Caly dzien spi, na wieczor odzywa
kicikicimiauhau

Post » Pon cze 09, 2014 23:23 Re: Staruszek Szpieg i reszta bied... s23 biedny Kiciuś, s24

Pozdrawiam wszystkie kotki
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

[poprzednia][następna]