WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 03, 2014 21:50 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Ty Kotkins może go zaprowadzimy do tego weta, co płci nie odróżnia.....i każemy wykastrowac:-) ( dla ułatwienia dodam, ze nabiału o kota brak.......)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto cze 03, 2014 21:51 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Alien.
Tak nazwaliśmy w pracy naszego dmuchanego zielonego stworka, którego stawialiśmy na oknie, a kto pierwszy przyszedł. podświetlał lampą (zimą, kiedy na dworze było jeszcze ciemno), żeby wskazywał drogę do pracy. Zresztą nie tylko nam, z naszego pokoju, bo inni też się cieszyli.
Ale potem odgórnie stwierdzili, że narusza powagę instytucji.
W sumie to nazywał się Roswell.
Zazdrosny nie jest, więc możemy użyczyć obu imion.

A czemu w czwartek? To jakaś znacząca data jest?

I nie rozumiem, co dziwnego z tym USG. Tzn. wiem, że większość właścicieli nie robi. Ale to zwykła profilaktyka i myślałam, że robisz kotom okresowo.
Może to ja jestem jakaś walnięta, ale kiedy ostatnio robiłam Korneliuszkowi, to nawet specjalnie pytałam się Marcińskiego, czy nie uwidział gdzieś wewnątrz jajka, bo mi jego mocz za bardzo śmierdzi. Ale nie uwidział.

Też po raz pierwszy słyszę, żeby wet miał mi pokazywać wycięte jajniki. Bo co, mam sprawdzać, że na pewno coś wyciął? Pewnie, czasem można jakiś ewenement, np. 9 kg macicę. Ostatnio wetka pokazywała mi kamienie Kawy, nie, żebym chciała. Ale żebym miała oglądać coś innego?

A, co do kasy, bo zapomniałam poprzednio.
40 zł zapłaciłam za szczepienie i 33 zł za zastrzyk antykoncepcyjny. Odrobaczenie załatwiłam drugą połową tabletki białej (takie chudzinki, to i cała tabletka to za dużo).
Tak więc te resztkowe 50 zł poszło, ale co ponad, to na mój koszt.
Chwilowo nie chce mi się wstawać po aparat, więc później sfotografuję paragony i wrzucę.

Natomiast to z poprzedniej edycji, w której wreszcie udało mi się połączyć aparat z kabelkiem z laptopem z chęciami:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Specjalnie dla Kotkinsa Obrazek
Kornelek dołączył do zbioru modeli na ulubionym balkonowym fotelu.
A tu przy prawdziwie męskich zajęciach Obrazek
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Wto cze 03, 2014 21:52 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Dajcie namiary na tego weta, bo kastracja tańsza od sterylizacji i może Granda się załapie.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto cze 03, 2014 21:55 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

ha! no teraz jak dziewczyny zwęszyły biznes kastracyjny to się Kotkinsu z danymi kliniki będziesz musiała wyjawić ;)
Obrazek

fairey

Od: Wto paź 11, 2011 7:04

Post » Wto cze 03, 2014 21:57 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Ab masz bardzo interesujący bannerek .Co to za klub?

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto cze 03, 2014 21:59 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Podaję na pw.

Li, tylko i jedynie.

Tu mogę powiedzieć jak się nazywa dobry weterynarz (obaj).
Może i Dalia, wszak on jest JEJ... :mrgreen:

kotkins

Post » Wto cze 03, 2014 22:00 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

kotkins pisze:Ab masz bardzo interesujący bannerek .Co to za klub?

Jeszcze nielegalny, takich świrniętych co to w kupy zaglądają, gilki z nosa wyjmują, przykrywają kota kocykiem, bo może zmarznąć...... Kotkins Ty byś się nadała :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto cze 03, 2014 22:01 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

kotkins pisze:Podaję na pw.

Li, tylko i jedynie.

tego pierwszego też znam :mrgreen:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto cze 03, 2014 22:04 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

dalia pisze:
kotkins pisze:Podaję na pw.

Li, tylko i jedynie.

tego pierwszego też znam :mrgreen:

Nie masz się czym chwalić.
W ogóle- wstyd.

Boszszsz...co jest z tymi wetami.
A Twój Dalio pytał :"czemu ci kociarze TAK zmieniają weterynarzy...?"
Taaa...

kotkins

Post » Wto cze 03, 2014 22:10 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Ten bannerek mnie zachwycił po prostu.
Polecam go:)

Jest w naszym (moim i Neigh ) stylu.
Absolutnie!

kotkins

Post » Wto cze 03, 2014 22:25 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Jak ostatnio zaglądałam, to u Neigh była Celia. Teraz jest Obcy.
Celia to nie Obcy? Wiec gdzie jest Celia..?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto cze 03, 2014 23:35 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Celia pojechała do Poznania do dt, które ma być ds, jeśli koty się dogadają.
A o Obcym Neigh podobno ma opowiedzieć w czwartek. Choć nadal nie wiem, czemu w czwartek.

Kotkinsie, tak się zastanawiam - jeśli chcesz wziąć tę kotkę z Wrocławia na stałe, ale boisz się, że Leoś coś podłapie czy inne koty, to nie możesz jej izolować dopóki nie przebadasz i nie wyleczysz? Ostatecznie w domu łatwiej niż w mieszkaniu.
W sumie każdy ma ten sam problem, nawet gdyby tylko przechowywał na czas transportu, bo oprócz rzeczy, na które da się koty zaszczepić, pozostają jeszcze takie jak choćby pchły czy robaki.
Już nie mówiąc o tym, że nie ma co kotki przerzucać z domu do domu i z miasta do miasta.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Śro cze 04, 2014 5:46 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

koteczekanusi pisze:Natomiast to z poprzedniej edycji, w której wreszcie udało mi się połączyć aparat z kabelkiem z laptopem z chęciami:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

zapomniałam napisać, że jest przepiękna :wink:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro cze 04, 2014 6:40 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Koteczekanusi są choroby na które izolacja nie pomaga......masz kota, który przeszedł to powinnaś wiedzieć....

Ja się do takiego klubu nie nadaję.

Alien ma jednak problem. Otóż MUSI zeżreć ich ptaka. MUSI - postanowił i koniec..........jest nieprzejednany, Nie miałam jeszcze w domu tak zajadłej w tym aspekcie istoty:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro cze 04, 2014 9:14 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Neigh pisze:Alien ma jednak problem. Otóż MUSI zeżreć ich ptaka. MUSI - postanowił i koniec..........jest nieprzejednany, Nie miałam jeszcze w domu tak zajadłej w tym aspekcie istoty:-)

Yyy… Chciałam poinformować, że mój mąż obejrzał, przeczytał i… Jesteśmy chętni uratować Maksia Kurę.

To znaczy pod trzema warunkami: 1. że będziecie chcieć, żeby właśnie do mnie rude trafiło; 2. że ktoś inny się w najbliższym czasie nie pokaże tu, bardzo chcąc Aliena (powiedzmy, że jestem na wypadek braku chciejstwa kogoś innego w najbliższym czasie); 3. że nie wpłynie to zbyt stresująco na moją Ciotyldę (jeśli nie dojdą do porozumienia dość szybko, jak z Newą, to przy moim „apartamencie” nie da się długo pracować nad oswajaniem się kotów; wtedy zrobię tylko za tymczas — a akurat Ciotkę na tyle znam, że od razu będę wiedzieć, czy to idzie w stronę ugody, czy trza dalej szukać domu rudemu).

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

[poprzednia][następna]