Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:Na przykład tego kota co akutalnie u mnie mieszka muszę zabić. TEN kot postanowił upolowac Maksa. I jako pierwszy wziął się do tego z całym poświęceniem, zacięciem. I robi to nad wyraz fachowo.
dalia pisze:Neigh pisze:Na przykład tego kota co akutalnie u mnie mieszka muszę zabić. TEN kot postanowił upolowac Maksa. I jako pierwszy wziął się do tego z całym poświęceniem, zacięciem. I robi to nad wyraz fachowo.
Maksiu sobie poradzi![]()
a swoją droga wypuściłaś kota na pokoje ? psa nie próbuje zabić?
Neigh pisze:dalia pisze:Neigh pisze:Na przykład tego kota co akutalnie u mnie mieszka muszę zabić. TEN kot postanowił upolowac Maksa. I jako pierwszy wziął się do tego z całym poświęceniem, zacięciem. I robi to nad wyraz fachowo.
Maksiu sobie poradzi![]()
a swoją droga wypuściłaś kota na pokoje ? psa nie próbuje zabić?
Wypusciłaś. Jedyne w pełni nie zabezpieczone od powodzi, ognia i innej cholery wyjechało. Zatem mogłam izolację skończyć.
Zabić? weź.... to jest obrzydliwie urocze nikogo nie chce zabijać. Koty suuuuuuper, piesa macie ? - faaaaaaaaaaaaaaajnie.
KURA< KURA KURA NA OBIAD!
ab. pisze:Ja widziałam i weterynarz dokładnie opisał co gdzie się znajduje tzn. jajniki i macica, były malutkie i nieuszkodzone.
Widok nie był nieprzyjemny, ja nie mam oporów w oglądaniu wnętrzności, ale każdy ma swoją wytrzymałość.
myamya pisze:Perskiej kotki ze schroniska we Wrocławiu nie uda mi się wam póki co wcisnąć, więc dajcie przynajmniej numer konta.
BTW, jakby się u was coś zwolniło, to my tu we Wrocławiu mamy zawsze najlepsze i najbardziej zabiedzone pseudorasowce. Pierwszy sort. Świeżo z ulicy. Nic tylko brać póki zimne, chude i chore.
korbacz9 pisze:Dziękuję Dali za pomoc przy wyborze grzebienia. Dotarł do mnie i jest super muszę jeszcze tylko wymyśleć jak tej rudej wyczesać portki, żeby mnie nie porzarła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 60 gości