WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 03, 2014 20:48 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Mnie zachwycony chirurg usiłowal pokazywać macicę mojej suki ( tez ropomacicze )........dawne to dzieje i malo wtedy wiedzialam.....ale oglądać jakoś nie chciałam
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto cze 03, 2014 20:48 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Neigh pisze:Na przykład tego kota co akutalnie u mnie mieszka muszę zabić. TEN kot postanowił upolowac Maksa. I jako pierwszy wziął się do tego z całym poświęceniem, zacięciem. I robi to nad wyraz fachowo.

Maksiu sobie poradzi :lol:
a swoją droga wypuściłaś kota na pokoje ? psa nie próbuje zabić?
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto cze 03, 2014 20:49 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Ja widziałam i weterynarz dokładnie opisał co gdzie się znajduje tzn. jajniki i macica, były malutkie i nieuszkodzone.
Widok nie był nieprzyjemny, ja nie mam oporów w oglądaniu wnętrzności, ale każdy ma swoją wytrzymałość.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto cze 03, 2014 20:58 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

dalia pisze:
Neigh pisze:Na przykład tego kota co akutalnie u mnie mieszka muszę zabić. TEN kot postanowił upolowac Maksa. I jako pierwszy wziął się do tego z całym poświęceniem, zacięciem. I robi to nad wyraz fachowo.

Wypusciłaś. Jedyne w pełni nie zabezpieczone od powodzi, ognia i innej cholery wyjechało. Zatem mogłam izolację skończyć.

Zabić? weź.... to jest obrzydliwie urocze nikogo nie chce zabijać. Koty suuuuuuper, piesa macie ? - faaaaaaaaaaaaaaajnie.

KURA< KURA KURA NA OBIAD!

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto cze 03, 2014 21:05 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Neigh pisze:
dalia pisze:

Wypusciłaś. Jedyne w pełni nie zabezpieczone od powodzi, ognia i innej cholery wyjechało. Zatem mogłam izolację skończyć.

Zabić? weź.... to jest obrzydliwie urocze nikogo nie chce zabijać. Koty suuuuuuper, piesa macie ? - faaaaaaaaaaaaaaajnie.

KURA< KURA KURA NA OBIAD!

niech mu kura zamiauczy to się kotek zszokuje odrobinę i może o obiedzie zapomni :lol:
Obrazek

dalia

Post » Wto cze 03, 2014 21:09 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

ab. pisze:Ja widziałam i weterynarz dokładnie opisał co gdzie się znajduje tzn. jajniki i macica, były malutkie i nieuszkodzone.
Widok nie był nieprzyjemny, ja nie mam oporów w oglądaniu wnętrzności, ale każdy ma swoją wytrzymałość.

Nie, no nie zemdlałabym ;)
Ale, uczciwie mówiąc, mógłby mi pokazać cokolwiek i powiedzieć, że to "to" i pozostałoby mi uwierzyć na słowo.
Nie oglądam na co dzień kocich flaczków, nie rozpoznałabym...

Zaciekawila mnie praktyka, jako taka. Nigdy wczesniej o tym nie słyszałam.

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Wto cze 03, 2014 21:12 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

myamya pisze:Perskiej kotki ze schroniska we Wrocławiu nie uda mi się wam póki co wcisnąć, więc dajcie przynajmniej numer konta. ;)

BTW, jakby się u was coś zwolniło, to my tu we Wrocławiu mamy zawsze najlepsze i najbardziej zabiedzone pseudorasowce. Pierwszy sort. Świeżo z ulicy. Nic tylko brać póki zimne, chude i chore. :twisted:

Daj spokój...jak bym mogła to bym wzięła.
Podoba mi się.
Oby znalazła DT.

Podamy nr konta.
Komuś jeszcze??) :D

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto cze 03, 2014 21:18 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Wiem że byś wzięła, takiego kota każdy by wziął.
Sama bym wzięła. ;)
Ale nie wezmę, z podobnych powodów.

myamya

Od: Czw cze 23, 2011 12:16

Post » Wto cze 03, 2014 21:21 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Kotkins się pazernie obślinił na jej widok..........Już ją widział na poduszce u siebie w sypialnii......

Ja tak mam ilekroć mi Dalia pokazuje swoje odrzuty z eksportu - WSZYSTKIE bym hurtem wzięła.....
Na razie mieszka u mnie OBCY.
Sorry ale tak mi wyszło, ze powinien mieć na imię:) . Kosmita jeden......tym polowaniem sobie parę punkcików u mnie załatwił:-)

Obrazek

Neigh

Post » Wto cze 03, 2014 21:29 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Dziękuję Dali za pomoc przy wyborze grzebienia. Dotarł do mnie i jest super muszę jeszcze tylko wymyśleć jak tej rudej wyczesać portki, żeby mnie nie porzarła.

korbacz9

Od: Czw maja 31, 2012 20:38

Post » Wto cze 03, 2014 21:30 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

OBCY kosmita to może Stich?
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto cze 03, 2014 21:38 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Możliwe - obrzydliwie uroczy, obcych całuje, nieznajomym się w objęcia rzuca........taki wiecej ( tu znaczacy ruch w okolicach czoła......)Nie lubię takich.....

Obrazek

Neigh

Post » Wto cze 03, 2014 21:40 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

korbacz9 pisze:Dziękuję Dali za pomoc przy wyborze grzebienia. Dotarł do mnie i jest super muszę jeszcze tylko wymyśleć jak tej rudej wyczesać portki, żeby mnie nie porzarła.

cieszę się że mogłam pomóc i że grzebień się sprawdza, jak uniknąć pożarcia nie pomogę :wink:
Obrazek

dalia

Post » Wto cze 03, 2014 21:41 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

Nie wiem, może jest Stichą?
Się zobaczy....

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto cze 03, 2014 21:47 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-osiemnastki i przeprowa

jakbym miała wnosić po wyrazie ryjka stawiam jednak że obcy to ON ;)
Obrazek

fairey

Od: Wto paź 11, 2011 7:04

[poprzednia][następna]