nie znoszę tych ptaków, bo kiedyś prawie na moich oczach zamordowały we trzy wiewiórkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izka53 pisze:a ja lubię srokiNo są one drapieżnikami, młodym wróblasom też zagrażają, a w obronie młodych zamieniają się w orły niemal.
mir.ka pisze:u mnie w pobliżu chyba mają gniazdo bo ciągle widzę , jak atakują biedne okoliczne kotki
nie znoszę tych ptaków, bo kiedyś prawie na moich oczach zamordowały we trzy wiewiórkę![]()
![]()
, wyrwałam im z dziobów ale było za późno na pomoc, pozostało mi tylko ją zakopać
Myszolandia pisze:jaka młodziutka ta wiewiórka
Myszolandia pisze:biedactwo![]()
To gdzieś na fb chyba widziałam ,ktoś zapodał wydarzenie,czy dał posta po prostu,już nie pamiętam,ze ptaki,prawdopodobnie sroki właśnie,rodzącą dziką kotkę atakowały
Nie wiem co z tego wyszło,bo nie dałam rady czytać dalej
Myszolandia pisze:biedactwo![]()
To gdzieś na fb chyba widziałam ,ktoś zapodał wydarzenie,czy dał posta po prostu,już nie pamiętam,ze ptaki,prawdopodobnie sroki właśnie,rodzącą dziką kotkę atakowały
Nie wiem co z tego wyszło,bo nie dałam rady czytać dalej
izka53 pisze:No - a ja mam znów tylko mojego laptusia. Wczoraj syn przywiózł po raz kolejny tego nowegokompa. I coś dziwnego się dzieje - komp działa tylko jak jest otwarty, zamknięcie obudowy = wyłączenie. Jakaś taśma, przewód - coś jest walnięte.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 47 gości