dzoana79 pisze:Witam ratuje oseska prawdopodobnie ma 12/14 dni w czwartek otworzył oczka jest dosc silny mam wielka nadzieje ze przezyje bo czytałam ze róznie bywa
oczywiscie karmie malucha masuje brzuszek tyłek ogrzewam ale nie mam przekonania co do mleka dostałam tylko beaphara i mam NAN pro1 poradzcie które lepsze czytałam złe opinie na temat tego beaphara doradzcie......
kociak nie robi kupki zrobił tylko po lewatywie u weta do tego ma ropien na plecach zanim do mnie dotarł musiał byc skaleczony bo wyczuwałam cos na pleckach ale myslalam ze to od noszenia przez mamae ale po 3 dniach pwiekszyło sie do wielkich rozmiarów wet nakół i wyleciała wielka masa ropy dzisiaj juz ranka sie ładnie zasklepia dostal antybiotyk pod skóre i jutro tez idziemy obehjrzec ale mysle ze bedzie dobrze
wrzucialbym jego zdjecie ale nie wiem jak bo nowa tu jestem
Witaj ! Co z twoim oseskiem !?
Pisz na bieżąco. NAN 1 Pro dawałem 1 dzień awaryjnie, dopóki nie dostałem "Gimpet Cat Milk", te sprawdziło się idealnie.
Na cały odchów od pierwszego dnia zeszło mi 2 i 1/2 puszki 200gr., bez sensacji. Co do "beaphar" nie wiem, nie miałem styczności. Niemniej ma być to mleko początkowe dla kociąt. Kupka niekoniecznie sama idzie w tak młodym wieku, spróbuj
pomasować odbyt palcem po masażu brzuszka. Psychika kociaka może jeszcze blokować samodzielne wypróżnianie w tak młodym wieku. No i ciepło, i papu, i tak jak tu w tym wątku

Trzymam kciuki za Was