Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anieli pisze:magistra mi sie zachcialoszlag by to wszysto. padam na pysk, spac nie moge, a to dopiero poczatek udreki, bo tempo dopiero sie rozkreca. jeszcze do calosci prawdopodobnie lucyfer jest slepy. na kij mi to wszystko, bylo isc na sklepowa i truskawkami handlowac
anieli pisze:Powiem nieskromnie, że wyszły uroczobardzo im do wąsów w tych piwoniach
anieli pisze:Powiem nieskromnie, że wyszły uroczobardzo im do wąsów w tych piwoniach
izka53 pisze:anieli pisze:Powiem nieskromnie, że wyszły uroczobardzo im do wąsów w tych piwoniach
Oj tak, w piwoniach każdemu do twarzy/wąsów/wibrysów i tp....Już już miałam nadzieję, że jedna mi zakwitnie / po jakiś pięciu latach / ....chyba wszystkie dwa pąki zasychają![]()
![]()
A dzisiejsze ulewy zapewne wybiły mi wszystkie irysy![]()
![]()
a ja tak lubię ich zapach
izka53 pisze:anieli pisze:Powiem nieskromnie, że wyszły uroczobardzo im do wąsów w tych piwoniach
Oj tak, w piwoniach każdemu do twarzy/wąsów/wibrysów i tp....Już już miałam nadzieję, że jedna mi zakwitnie / po jakiś pięciu latach / ....chyba wszystkie dwa pąki zasychają![]()
![]()
A dzisiejsze ulewy zapewne wybiły mi wszystkie irysy![]()
![]()
a ja tak lubię ich zapach
Kotina pisze:anieli pisze:Powiem nieskromnie, że wyszły uroczobardzo im do wąsów w tych piwoniach
A ja muszę się z Tobą zgodzić ... "nie chcem ale muszem"
![]()
zdjęcia wyszły bardzo ciekawie za sprawą światła, fajne, podobają mi się![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 143 gości