TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 26, 2014 19:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV

O tak , to Ty twój TŻ , dla którego nie ma rzeczy niemożliwych :lol:

Jutro jada na szczepienie Antonio i Fredi , a Gracja na powtórkę badania na FIV, zawiezie nas miko_bs .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon maja 26, 2014 23:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV

Jestem zaniepokojona Gracją :( , od kilku dni nie bardzo chce jeść suche Sanabell , ale myślałam że może robi sie wybredna , bo mokre jadła , ale dziś jest znacznie gorzej , rano ( byłam od 10 do 11 tej ) nie zjadła nic suchego od dnia poprzedniego , wiec jej zmieniłam na świeże bo pewnie wywietrzało i nie smakuje , ale wieczorem ( byłam od 22 do 23.30 ) dalej nic, dałam jej pasztecik z Topic , ale tez nie , to dałam jej saszetke niemieckiego KK ( Phanta dzięki ) , tez nawet nie tknęła :( Jutro jedziemy na powtórne badania na FIV , ale mam złe przeczucia , boje sie że ją tracimy , jak nie znajdzie sie DT, DS ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon maja 26, 2014 23:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Justyś a einfacha jej dałaś? gourmeta może? Wiem, wiem, przed pobieraniem krwi głodówka ma być, ale po pobraniu?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon maja 26, 2014 23:39 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

phantasmagori pisze:Justyś a einfacha jej dałaś? gourmeta może? Wiem, wiem, przed pobieraniem krwi głodówka ma być, ale po pobraniu?

Własnie einfaha jej dałam,na początku to jak jej dałam to prawie po moich nogach sie wspinała a teraz :(:(:( Gourmeta jutro jej dam ...
Jutro wezmę na kreskę od weta obroże z feromonami , może to cos da ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto maja 27, 2014 13:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Jak byłam rano na kwarantannie to ani odrobinki nie zjadła , nie piła :(:(:( Za chwilke znów do niej idę na 30 min a potem ide do labradorów a potem o 17 przyjedzie Magda i jedziemy do weta , co z nia będzie :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto maja 27, 2014 13:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

A masz możliwość póki co z nią jakieś 10 minut przed jedzeniem poświęcić na głaski? Może to pomoże? Trafiają się takie aparaty.
Wkleiłam u mnie na wątku prośbę o DT/DS dal Gracji i jednego z chłopaków, ale na razie nie ma za bardzo odpowiedzi. Bo ja już nie dam rady jej zebrać, ani malucha :( .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto maja 27, 2014 20:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Alienor pisze:A masz możliwość póki co z nią jakieś 10 minut przed jedzeniem poświęcić na głaski? Może to pomoże? Trafiają się takie aparaty.
Wkleiłam u mnie na wątku prośbę o DT/DS dal Gracji i jednego z chłopaków, ale na razie nie ma za bardzo odpowiedzi. Bo ja już nie dam rady jej zebrać, ani malucha :( .

Głaszcze ją , ale to nic nie daje :(
ma bardzo zaczerwienienie i bolesne gardło , dostała antybiotyk i przeciw zapalny w czwartek kolejny antybiotyk , brzuszek ładnie wygojony , niebolesny ...
Wzięłam dla niej obroże z feromonami .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto maja 27, 2014 21:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Dzis też zostały zaszczepione Antonio i Fredi , a domu nadal nie widać :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto maja 27, 2014 21:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Była dzis miko_bs i nas zawiozła , pomogła mi poprzenosić ciężkie karmy , poszłyśmy też z psami na spacer z psami i nakarmić bezdomniaczki ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto maja 27, 2014 21:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

A też dziś dotarły gourmeciki , dużo gurmecików od magdalena99 , bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto maja 27, 2014 22:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Przed godziną Magda zawiesiła mi zasłonę zerwana przez Bartka ( ja w tym czasie przewijałam pampersowce ) a przed minutką Bartek wisiał, tym razem na firance i wisiał jak bombka i zerwał ją w połowie :twisted: :roll: , Noemi jest dobrym nauczycielem :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto maja 27, 2014 23:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Koty "demolka" :1luvu:
Uściski dla Ciebie Justyś i dla zwierzaczków :1luvu:

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Śro maja 28, 2014 19:58 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Grosziwo pisze:Koty "demolka" :1luvu:
Uściski dla Ciebie Justyś i dla zwierzaczków :1luvu:

Witaj i też ściskam i ciebie i całe Twoje juz nie małe ;) stadko :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro maja 28, 2014 20:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Rano jak szłam na kwarantanne miałam dusze na ramieniu , czy zjadła choć odrobinke i jakie miłe zaskoczenie , zjadła nie tylko mokre ale tez i suche :ok: , no i mnie przywitała radośniej .
A wieczorem to zjadła aż dwie saszetki ,mizia sie jak przed chorobą , ale oczywiście nadal pilnie szukamy dla nie domu , za niedługo będę pisać prośbę o ogłoszenia ...

Chce tez bardzo podziękować Revontulet za tekst do ogłoszeń Soni , a MałgosiZ za opłacienie ogłoszeń :1luvu:

Sonia jest młodą, zjawiskowo piękną koteczką o hipnotyzujących złotych oczach. Jednak uroda to nie jedyna jej zaleta. Sonia ma do zaoferowania coś cenniejszego - wspaniały charakter. Ta delikatna i łagodna panienka miłością wielką darzy człowieka. Jest gadułką i ogromnym pieszczochem. Uwielbia głaskanie i przytulanie. Jest też radosnym słoneczkiem zawsze chętnym do zabawy.
Życie nie rozpieszczało Sonii. Pamięta swoją smutną przeszłość, gdy o uwagę człowieka musiała rywalizować z wieloma kotami. Być może dlatego nie chce dzielić się ludzkimi kolanami z innymi zwierzętami. Pragnie być rozpieszczaną księżniczką, dlatego szukamy dla niej domu bez innych zwierząt. Oraz takiego, który ma zabezpieczone siatką okna/balkon.
Sonia jest zdrowa (testy FeLV/FIV ujemne), zaszczepiona, wysterylizowana, odrobaczona i zachipowana.
W trosce o jej bezpieczeństwo oraz o interesy nowego opiekuna obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej.
Kontakt w sprawie adopcji: Justyna Tel. 507 300 768.

No i mam też zgodę ma plagiat ;) ogłoszenia w sprawie Gracji , tam tylko drobne róznice bedą , no i Phantasmagori za opłacenie ogłoszeń Gracji :1luvu:

Wczoraj tez byłam u weta z Fibim , jutro tez ma z nim być , bo niestety nadal sika pod siebie , juz nie tylko w nocy , ale i w dzień też , bardzo sie o niego martwię :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro maja 28, 2014 20:11 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Za zdrowie i domy dla tałatajstwa :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]