Rano jak szłam na kwarantanne miałam dusze na ramieniu , czy zjadła choć odrobinke i jakie miłe zaskoczenie , zjadła nie tylko mokre ale tez i suche

, no i mnie przywitała radośniej .
A wieczorem to zjadła aż dwie saszetki ,mizia sie jak przed chorobą , ale oczywiście nadal pilnie szukamy dla nie domu , za niedługo będę pisać prośbę o ogłoszenia ...
Chce tez bardzo podziękować Revontulet za tekst do ogłoszeń Soni , a MałgosiZ za opłacienie ogłoszeń
Sonia jest młodą, zjawiskowo piękną koteczką o hipnotyzujących złotych oczach. Jednak uroda to nie jedyna jej zaleta. Sonia ma do zaoferowania coś cenniejszego - wspaniały charakter. Ta delikatna i łagodna panienka miłością wielką darzy człowieka. Jest gadułką i ogromnym pieszczochem. Uwielbia głaskanie i przytulanie. Jest też radosnym słoneczkiem zawsze chętnym do zabawy.
Życie nie rozpieszczało Sonii. Pamięta swoją smutną przeszłość, gdy o uwagę człowieka musiała rywalizować z wieloma kotami. Być może dlatego nie chce dzielić się ludzkimi kolanami z innymi zwierzętami. Pragnie być rozpieszczaną księżniczką, dlatego szukamy dla niej domu bez innych zwierząt. Oraz takiego, który ma zabezpieczone siatką okna/balkon.
Sonia jest zdrowa (testy FeLV/FIV ujemne), zaszczepiona, wysterylizowana, odrobaczona i zachipowana.
W trosce o jej bezpieczeństwo oraz o interesy nowego opiekuna obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej.
Kontakt w sprawie adopcji: Justyna Tel. 507 300 768.
No i mam też zgodę ma plagiat

ogłoszenia w sprawie Gracji , tam tylko drobne róznice bedą , no i Phantasmagori za opłacenie ogłoszeń Gracji
Wczoraj tez byłam u weta z Fibim , jutro tez ma z nim być , bo niestety nadal sika pod siebie , juz nie tylko w nocy , ale i w dzień też , bardzo sie o niego martwię